![]() |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Kesinlikle burası harika bir yer, Son günlerde sorunlarımı unuttum telkinleri yoğun bir şekilde dinliyorum .Hepiniz iyiki varsınız. Esenlikler |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Harikasınız. Deneyimlerinizi de okumak isteriz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. kesinlikle olumlu şeyler katıyor insana telkinler.ben faydasını gördüm.bunun Allah tarafından şifa olması için karşıma çıkarılan bir sebep olduğunu düşünüyorum çünkü çok ama çok kötü durumdaydım.psikiyatristler ilaçlar bitmek bilmeyen ruhsal sıkıntılarım vardı.tabi ki ilaçlarıma devam ettim (çok düşük dozda herkesin bildiği şu meşhur ilaç) doktoru bıraktım.herkes bende ki değişimin farkında.kendime güvenim geldi. fakat belirtmeliyim ki inançlarımdan dolayı beyin gücü kelimesinin anlamlarından bazılarına inanmıyorum.evet kendimizi iyi hissedebiliriz , umutlarımızı yenileyebiliriz, hayata çok daha sıkı ve sevgiyle sarılabiliriz. beyin gücüyle zengin olmak, beyin gücüyle giden sevgiliyi döndürmek bu gibi şeylere inanmıyorum.çünkü Allah isterse bizi zengin eder;Allah bize kısmet ettiyse sevgilimizi buluruz. bunların hepsi sınavdır bizler için sonuçta. bakın burayı bulmamı bile Allaha bağlıyorum.çünkü O bizlere bir sebep verir.iyileşmeyi istediysek.Ve ayrıca şifamızı heryerde aramamızı emretmiştir. gelişmelerinize sevindim. naçizane fikirlerimi dökmek istedim. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. sevgili daktilo güzel gelişmelerin beni çok sevindirdi..şifalanmana , şifanın nereden geldiğini anlamana ayrıca sevindim..ama şu parayı yada isteklerini çekme konusunda inancın da yanlış anladığın birşey var..bizler saf doğarız doğduğumuzda blokajlarımız engellerimiz olmaz sonradan edindiğimiz kaygılarımız yanlış inançlarımız sayesinde istediğimiz şeylere ulaşmakta zorlanabiliriz.buda düşünme gücüyle olur..eğer parayla ilgili yanlış düşüncelerin varsa paranın sadece kötü insanlarda olacağını düşünüoyrsan İlahi güç sana para vermez çünkü sen iyi insan olmaya çalışıyorsun o sırada..eğer aşk senin için başbelası bir şeyse aşkı bulmazsın ki başın belaya girmesin..yani düşüncelerimizdeki engelleri kaldırırsak İlahi güçte bize isteiğimizi verir.. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. belki evet. senin dediğin gibidir. ben kesinlikle düşüncelerime katılık koymamaya çalışıyorum artık.ama şu an gerçekten benim için erken bir safha bu.yani kader inancı ve beyin gücü olayı arasında bağlantı ve ya bağlantısızlık henüz çözüme kavuşamamış bir konu bence. kesinlikle olumlu düşünceye ve ümitvar olmaya EVET!!!çünkü bunu zaten Allah bizden istiyor....ama aynı zamanda bizi fakirlik hastalık ve bir takım olumsuzluklarla deneyeceğini yine kendisi söylüyor. çünkü insan olmamızı hatta insan değil KUL olmamızı şöyle özetliyorum ben :Eğer başına geleni çok güzel birşey olarak nitelendiriyorsan ŞÜKÜR edeceksin; eğer kötü birşey olarak görüyorsan SABREDECEKSİN olumlu düşünüp ümitvar olacaksın... yanlış anlaşılmasın ben dini konular tartışmak için söylemiyorum bunları .bunlar beni bağlar . dediğim gibi beyin gücümü kullanıp para kazanmak ve buna benzer şeyler yapabilmeyi biraz tereddütle karşılıyorum. ilerde mantığımı yatıştıran bir bilgi edinirde fikrimi değiştirirsem onuda belirtirim.sizlerle paylaşırım. uzun tuttum ama şunu tekrar belirtmek isterim.Olumlu düşünmek ve telkinler işe yarıyor arkadaşlar... hoşkalın. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. bende şuanda yeni konu açıcaktım ama vakit epey geç oldu erken kalkmam gerekio hani işimden filan da deil kendime söz verdim :) neyse konumuza dönelim en son bu telkinlerle yazın karşılaştım dürüst olmak gerekirse pek kâle almadım bile diyebilirim biraz abes kaçıcak ama en azından yaşadığım duyguyu anlatması açısından özürdileyerek yazıyorum :) hssktr filan dedim sonra denemekten ne zarar çıkar zaten bir sürü olumsuzluk yaşamışım işte ünv bırak yurt dışına çıkama sonra tam çıkacakken askere alsınlar hem yurt dışından hem okuldan ol falan filan öle bir modda gel kendimi uzaylı gibi hissediodum sadece askerlik deil diğer beklentilerimden dolayıda kısaca bağlamak istediğim konu şu çok fazla beklenti içerisine girerseniz olmaz hatta beklenti içerisinde olursanız olmaz arkadaşım olur ama ne kadar olur diyeyeim yada kesin hükümde bulunmayayım bende beklenti içerisine girmeden dinledim yaradı sizde öle olun mesala normal müzik dinler gibi dinleyin sürekli acaba işledi mi değişiomu bişeler diye beklenti içerisinde olmayın bu benim naçizane fikrim deneyimlerim prof filan deilim en azından birde bu şekilde yapmanızda fayda var bu arada bişe daha eklemek isterim şuanda yaptığım hataları telafi modunayım bıraktığım ünv devam ediorum filan ve mutluyum :))) inşallah yardımcı olabilmişimdir . |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Herkese sevgiler; Dün dinlemeye başladım daha 24 saat olmadı arabada ofiste ve evde sürekli arka fonda çaldı ve nunun üzerinden 24 saat geçmedi ama ışığı hissediyorum,umarım daha çok ve sürekli hissederim. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 PM. |