![]() |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. o zaman en kocamanından hoşgeldiin.. senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam.. : ) umarım bundan sonra her şey daha güzel değişimlerle sana eşlik eder.. mutlu kal : ) |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Okudum pişman olmadım:) kutluyorum seni İşallah devamı artarak gelir değişimlerinin kendine iyi bak... |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Merhaba :) Bu değişimler gerçekten çok iyi olmuş senin adına.. Daha da iyi gelişim haberlerini bekliyoruz ..:) Mutlu ve huzurlu kal.. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Alıntı:
İnşallah daha da güzel haberlerini buradan alacağız... Aramıza ve değişime hoşgeldin.. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Hoşgeldiiinnn ya süpersin ;)) |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Hoşgeldiniz Değerli geri bildirimleriniz için çok teşekkürler. Bu ay sitemizin linkleri toplam 4 adet sitede yayinlaniyor. yabancidiziizle.com direkizle.net ve gunlukfilm.com filmdiziseyret.com Bu sitelerin toplam günlük ziyaretçi sayısı 260.000 kisi. Film dizi izlemekte aslında bir çok kişi için bir kaçış.Günlük yaşamda ki sorunları ertelemenin bir yolu. Umuyorum ki bu gibi konulara gerçekten ihtiyacı olan daha fazla kişi sitemize gelir ve telkin mp3 lerimizden fayda görürler. Ve yaşadıkları değişimleri sizin gibi paylaşırlar. Bizim sitemizde tüm linkler tüm konular ziyaretçilere açık.Bu nedenle sitemizi sadece ziyaretçi olarak takip eden bir çok kişi var. O kişilerinde üye olup aktif paylaşımlarını yapmalarını umuyoruz. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. bende film sitesinde reklamı görünce çok hoşuma gitmişti..hatta oyun sitelerinde bile yayınlansa ne güzel olur..belki bir çıkış yolu arayan insanlar karşılaşır..yada olduğu yerde sayan insanlar için bir ufuk olur .bağımlılıklarından kurtulurlar.. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Tebrikler, çok harika gerçekten. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Canım bunların aynısın bende yaşıyorum şu anda 5.günüm bende öyle bir üşengeçlik var dı ki sorma gitsin şimdi hiç yok bile diyebilirim yani öyle değişiklikler oldu ki kişiliğimde ve sadece 5 günde =) umarım içindeki, içimizdeki mutluluk hiç eksik olmaz.. sevgiyle kal =) |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Senin adına gerçekten sevindim umarım hep bu şekilde devam eder bu arada aninda etki göstermesi hani bilinç altının esnek olması hem olumlu olaylardan tersi olarakta olumsuzsuzlukdan kolay etkilenebildiğini gösterio die düşünüorum ve bütün olumsuz olayların senden uzak kalması temennilerimle:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 AM. |