Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Beni Oku! -pişman olmayacaksın. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/615214-beni-oku-pisman-olmayacaksin.html)

delimanyak 02-09-2010 01:47 PM

Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın.

o zaman en kocamanından hoşgeldiin..

senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam.. : )

umarım bundan sonra her şey daha güzel değişimlerle sana eşlik eder..

mutlu kal : )

smyrna1 02-09-2010 03:15 PM

Okudum pişman olmadım:) kutluyorum seni İşallah devamı artarak gelir değişimlerinin kendine iyi bak...

KüçükFilozofKız 02-09-2010 03:23 PM

Merhaba :)
Bu değişimler gerçekten çok iyi olmuş senin adına..
Daha da iyi gelişim haberlerini bekliyoruz ..:)
Mutlu ve huzurlu kal..

elccy 02-09-2010 03:41 PM

Alıntı:

Jdarc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766414)
Evet, gerçekten şaşırtıcı. Yalnızca 1,5 gün içerisinde olan değişimlerden söz ediyorum. Yakın arkadaşlarıma da değişimlerinden söz ettiğimde, çok şaşırdılar.
Ama bilinçaltımın bu kadar esnek olması iyi mi kötü mü sizce?

y789Güldürdün sevgili dost beni!! bilinç altının esnekliği değil söz konusu olan,konu sizin değişime hazır olmanız ve istemenizdir..kendinizden memnun değildiniz,gerçek size dönüşe karar verdiniz ve isteeiğiniz için de etkisini hemen göstermeye başladı... BRavoo258892588925889
İnşallah daha da güzel haberlerini buradan alacağız... Aramıza ve değişime hoşgeldin..

cadi_bm 02-09-2010 03:59 PM

Hoşgeldiiinnn ya süpersin ;))

hayatimdegisti 02-09-2010 04:21 PM

Hoşgeldiniz
Değerli geri bildirimleriniz için çok teşekkürler.

Bu ay sitemizin linkleri toplam 4 adet sitede yayinlaniyor.
yabancidiziizle.com
direkizle.net ve gunlukfilm.com
filmdiziseyret.com

Bu sitelerin toplam günlük ziyaretçi sayısı 260.000 kisi.

Film dizi izlemekte aslında bir çok kişi için bir kaçış.Günlük yaşamda ki sorunları ertelemenin bir yolu.
Umuyorum ki bu gibi konulara gerçekten ihtiyacı olan daha fazla kişi sitemize gelir ve telkin mp3 lerimizden fayda görürler.
Ve yaşadıkları değişimleri sizin gibi paylaşırlar.
Bizim sitemizde tüm linkler tüm konular ziyaretçilere açık.Bu nedenle sitemizi sadece ziyaretçi olarak takip eden bir çok kişi var.
O kişilerinde üye olup aktif paylaşımlarını yapmalarını umuyoruz.

bluegirlx 02-09-2010 04:56 PM

bende film sitesinde reklamı görünce çok hoşuma gitmişti..hatta oyun sitelerinde bile yayınlansa ne güzel olur..belki bir çıkış yolu arayan insanlar karşılaşır..yada olduğu yerde sayan insanlar için bir ufuk olur .bağımlılıklarından kurtulurlar..

tolgaasya 02-09-2010 04:59 PM

Tebrikler, çok harika gerçekten.

esra_dark_angel 02-09-2010 05:05 PM

Canım bunların aynısın bende yaşıyorum şu anda 5.günüm bende öyle bir üşengeçlik var dı ki sorma gitsin şimdi hiç yok bile diyebilirim yani öyle değişiklikler oldu ki kişiliğimde ve sadece 5 günde =) umarım içindeki, içimizdeki mutluluk hiç eksik olmaz..
sevgiyle kal =)

FeedBacQ 02-09-2010 06:12 PM

Senin adına gerçekten sevindim umarım hep bu şekilde devam eder bu arada aninda etki göstermesi hani bilinç altının esnek olması hem olumlu olaylardan tersi olarakta olumsuzsuzlukdan kolay etkilenebildiğini gösterio die düşünüorum ve bütün olumsuz olayların senden uzak kalması temennilerimle:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 AM.