![]() |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Çok teşekkür ederim.Bu müzikle çok rahatladım.İnsanın içine huzur doluyor... |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği her zaman içiniz huzur dolu olsun sevgiler |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği geçen hafta ara ara gittiğim terapistime gittim kendisi de bu sayfaya girmemi söyledi ego güçlendiricileri8 tane 75 dk müzikleri 1,5 haftadır dinliyorum,sıkıntıdan çatlayacam terapiye gitmeden önce bile bu kadar sıkıntım yoktuki, bende sanki ters etki yaptı 4-5 yaşımdan bu güne kadar ki yaşadığım sıkıntılar sürekli bir film şeridi gibi gözümün önünden gitmiyor ve durup durup ağlayasım geliyor nedir bu anlayıp yorumlyamadım |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği link ölmüş yenilemeniz mümkünmü acaba teşekkürler :) |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği ben dinleyemedim biri şunu sırayla anlatabilir mi acaba |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği UZUN UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR SİTEYE GELDİM DAHA AKTİF OLACAK ŞEKİLDE BAYA OLMUŞ YA GELMEYELİ ARŞİV DOSYALARIM BİLGİLERİM HEPSİ GİDİNCE TELKİN MÜZİKLERİMDE KAYBOLDU O YÜZDEN YENİDEN İNDİRMEK İSTEDİM AMA ALTERNATİF LİNKLEER ÖLMÜŞ DİREK LİNKTEDE BİR SORUN VAR HERALDE GOOGLE DİREK SİTE VİRÜSLÜ DİYE ENGELLİYOR. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği linkler çalışmıyor, herkes de aynı şeyi söylüyor, bu problemi nezaman giderebilirsiniz acaba? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Arkadaşlar forumda tüm telkinleri topluca indirmek için bir konu açılmış. Açılan sayfadaki son mesaja linkler eklenmiş. Kolay gelsin. Bu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...burada-11.html |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği açılmıyor ki bunlar ..... |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Alıntı:
Alıntı:
Merhaba Açılıyor. Ben şimdi denedim. Yukarıda alıntı yaptığım mesajın bulunduğu sayfa açılıyor. Bu linklerden de indirebilirsiniz. Veya şu başlıkla açılmış konuya gidebilirsiniz. Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz -> Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Kolay Gelsin.pc05 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 AM. |