Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/578-ego-guven-guclendirici-sanat-muzigi.html)

hndcr 27-12-2009 11:17 PM

Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği

Çok teşekkür ederim.Bu müzikle çok rahatladım.İnsanın içine huzur doluyor...

Işıldayan Safir 27-12-2009 11:28 PM

her zaman içiniz huzur dolu olsun
sevgiler

yenisukut 09-01-2010 05:24 PM

geçen hafta ara ara gittiğim terapistime gittim kendisi de bu sayfaya girmemi söyledi ego güçlendiricileri8 tane 75 dk müzikleri 1,5 haftadır dinliyorum,sıkıntıdan çatlayacam terapiye gitmeden önce bile bu kadar sıkıntım yoktuki, bende sanki ters etki yaptı 4-5 yaşımdan bu güne kadar ki yaşadığım sıkıntılar sürekli bir film şeridi gibi gözümün önünden gitmiyor ve durup durup ağlayasım geliyor nedir bu anlayıp yorumlyamadım

sanalbaykus 10-01-2010 12:42 AM

link ölmüş yenilemeniz mümkünmü acaba
teşekkürler :)

mers 20-02-2010 12:18 PM

ben dinleyemedim biri şunu sırayla anlatabilir mi acaba

crywolf 07-03-2010 09:22 PM

UZUN UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR SİTEYE GELDİM DAHA AKTİF OLACAK ŞEKİLDE BAYA OLMUŞ YA GELMEYELİ ARŞİV DOSYALARIM BİLGİLERİM HEPSİ GİDİNCE TELKİN MÜZİKLERİMDE KAYBOLDU O YÜZDEN YENİDEN İNDİRMEK İSTEDİM AMA ALTERNATİF LİNKLEER ÖLMÜŞ DİREK LİNKTEDE BİR SORUN VAR HERALDE GOOGLE DİREK SİTE VİRÜSLÜ DİYE ENGELLİYOR.

KALAMITI 08-03-2010 03:54 PM

linkler çalışmıyor, herkes de aynı şeyi söylüyor, bu problemi nezaman giderebilirsiniz acaba?

pinnko 13-03-2010 01:20 AM

Alıntı:

sanalbaykus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578323)
link ölmüş yenilemeniz mümkünmü acaba
teşekkürler :)

Alıntı:

crywolf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588238)
UZUN UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR SİTEYE GELDİM DAHA AKTİF OLACAK ŞEKİLDE BAYA OLMUŞ YA GELMEYELİ ARŞİV DOSYALARIM BİLGİLERİM HEPSİ GİDİNCE TELKİN MÜZİKLERİMDE KAYBOLDU O YÜZDEN YENİDEN İNDİRMEK İSTEDİM AMA ALTERNATİF LİNKLEER ÖLMÜŞ DİREK LİNKTEDE BİR SORUN VAR HERALDE GOOGLE DİREK SİTE VİRÜSLÜ DİYE ENGELLİYOR.

Alıntı:

KALAMITI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588423)
linkler çalışmıyor, herkes de aynı şeyi söylüyor, bu problemi nezaman giderebilirsiniz acaba?

Arkadaşlar forumda tüm telkinleri topluca indirmek için
bir konu açılmış.
Açılan sayfadaki son mesaja linkler eklenmiş.
Kolay gelsin.
Bu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...burada-11.html

doremifasolasi 13-03-2010 01:51 AM

açılmıyor ki bunlar .....

pinnko 13-03-2010 09:33 PM

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589409)
açılmıyor ki bunlar .....

Alıntı:

Alıntı:

pasolvon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585556)
Rapidshare'in son zamanlarda ücretsiz kullanıcılara çok fazla sorun çıkartması nedeniyle ilk mesajdaki tüm MP3'leri netload ve hotfile alternatiflerine de yükledim. Umarım bu yaptığım kurallara aykırı değildir. Amacım sadece bu mükemmel hizmetten daha fazla arkadaşımızın yararlanabilmesi.

Şifre yoktur. MP3'leri doğrudan açıp kullanabilirsiniz.
Hotfile.com: One click file hosting
Hotfile.com: One click file hosting
ya da
Netload Serious Filehosting - Netload
Netload Serious Filehosting - Netload

(Parçalar uyumludur. Yani 1.parçayı hotfile'dan indirirken eş zamanlı olarak 2.parçayı da netload'dan indirebilirsiniz. Her 2 parçayı da indirdikten sonra rar dosyasını açabilirsiniz.)

Merhaba

Açılıyor.

Ben şimdi denedim.
Yukarıda alıntı yaptığım mesajın bulunduğu sayfa açılıyor.
Bu linklerden de indirebilirsiniz.

Veya şu başlıkla açılmış konuya gidebilirsiniz.

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz -> Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada

Kolay Gelsin.pc05

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 AM.