![]() |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği hımmm teşekkürler..normal yani.. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Ben Çekim Yasasını öğrenmeden önce hep benim olumsuz düşüncelere sürükleyebilecek şarkılar dinlerdim..fakat artık dinlemiyorum....o yüzden sanat müziğini tercih edemiyeceğim.... |
NASIL İNDİriliyor Buraya yeni üye oldum.Denemek için ücretsiz indirmek istedim.Ama olmuyor ya burada yazılanlar doğru değil ya da ben yanlış yapıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.. |
Merhaba AYTEK13;t678 Aramıza hoşgeldiniz..vien1 Linkler çalışıyor, sadece ilgili linkin üzerine sağ tuşla Hedefi Farklı Kaydet seçmeniz yeterli... Sevgiler..actionsmile |
Merhaba ben yeni üyenizim, Başta belirtilen linklerden yükleyemedim. yardımcı olabilir misiniz, lütfem. |
merhaba cotton77 RapidShare Webhosting + Webspace linki tıkladığında, free dedikten sonra geri sayma işlemi başlıyor. sayma işlemi bitince harf ve rakamdan oluşan 3 karakteri kutucuğa yazarak download dediğinde indirme işlemine başlıyor sevgiler actionsmile Alıntı:
|
Merhaba idea3Yeni üyenizim bu tarz müziklerle çok ilgileniyorum.Yanlız indiremedim lütfen linkleri kontrol ederseniz çok sevinirim.güzel bir şey bulduğunda (hakverirsiniz ki) onu indiremeyince insan derty biraz şaşırıyor. Çok teşekkürler kolay gelsin.. |
Merhaba Laroche ,yukarıdaki link çalışıyor durumda t678 |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği yha bu sanat müziklerini sadece ayrı verseniz değişik değişik normaldede dinlesek farklılarını olmaz mı :D |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği merhaba yeni üyeyim. ama mp3 indiremedim site adresi hatalı diyor normalde com iken neden linkte org yazıyor? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 PM. |