![]() |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği sanırım ben sözsüz olanları tercih edersem daha iyi olacak.inanmak,inanarak yapmak başarının kökeni.bu yüzden inanıyorum faydalı olacağına.buraya tesadüfen gelmediğimi düşünenlerdenim.sanırım buranın yoğun enerjisi beni buraya çekti. ayrıca sorulara bu kadar çabuk yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim... |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği [quote=SeZeNNL ] Hulya merhaba. bende seningibi merak etimdi muzikte sozler var ve acaba dedim telkin olsada iki soz birbirnirine karismiyormu? sana cevap verilirken banada verilmis olacak. bende cevap isteyenlerdenim gulensmiley. [/quote Merhaba Sezen... smiliyface |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Prof. Dr. Ahmet Çoban bu. Aa! Çok sevndim. ben zaten bunu dinlerdim önceden. Müzikterapi kitabının ek CD'si idi. alk78 |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği atakan bey medya playerdan actıktan sonra mı farklı kaydet deyıp kaydedıyoruz ben beceremedım |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği merhabalar gülbahar... hoşgeldin... actionsmile medya player i hiç karıştırma... burada verilen linkin üzerinde iken sağ tıkla.. farklı kaydet seçeneğini seçerek bilgisayarında görmek istediğin yere aktarmış ol.. indirme işlemi tamamanınca istediğin programla dinleyebilirsin... ark5 bu arada rehber bölümümüzü incelemeyi unutma lütfen... pc05 sevgiler... |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği gülbaharım hoşgeldin.. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği merhaba atakan bey. hiç bir mp3 ü indiremedim nedendir?? 88a |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Alıntı:
|
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği merhaba, sitenizi yeni keşfetmiş olmakla birlikte,böyle bir şeyi düşünüp de hayata geçirmiş olmanızdan dolayı öncelikle sizi kutluyorum.. benim bir sorum olacaktı: dosyaları verilen linklerden indiremiyorum. emb23 ego güçlendirici ve suçluluk duygusu linklerini başka bir surver'a yükleyebilecek olan varsa yükleyebilr mi?(örneğin rapidshare) bazıları rapidshare'a yüklü zaten ama diğerleri de yüklenirse benim de telkinleri indirme şansım olabilecek... şimdiden teşekkürler... telkinlerden indirebildiklerimi yarın dinlemeye başlıyorum.umarım işe yarar.gelişmeleri burada paylaşırım... iyi geceler... |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği merhabalar .. hoşgeldiniz.. ergi hismiley link aktivasyonlarımızda bir problem oluştu zannedersem.. çalışır durumdalardı blook atakan bey online olduğunda halledecektir... şu an için acil ihtiyacın olanları bildirirsen yüklerim.. pc05 sevgiler.. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 AM. |