![]() |
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Ayyıldız hoşgeldin, Evet o doğa sesleri grubundan su sesleri olan şimdilik sadece su sesi var bu gruptan. Su sesi rahatlatıcı olabiliyor bazı zamanlar, eğer verim alamazsan başka müzik türlerini dene sonradan... Sevgiler, paylaşımlarını bekliyoruz. |
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Alıntı:
Sorunun cevabi bu yazida var. http://www.hayatimdegisti.com/portal...=355&Itemid=62 |
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği teşekkür ediyorum. onayi ::) |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği merak ettiğim bir husus var.bu mp3leri ne kadar süre ile dinlemek lazım.ne kadar dinlemek lazım.telkinin bir sakıncası olmaz.Yan etkisi yoktur tabi ama :) birde bazılarını önce bazılarını da daha sonra dinlemek gerekiyormuş.bu nedenle de önemli bu soru. İlginize şlimdiden teşekkür eederim |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Alıntı:
Orada aradığınız bilgiyi bulabilirsiniz. |
|
|
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği merhaba ben yeni üyenizim.ney telkinli mp3 leri indirdim.dinlemeye bu gün başladım.dinledikçe duygu yoğunluğu yaşıyorum... bir de sorum olacak ego güven güçlendirici (sanat müziği olanda) sözlerde var.telkinleri duymanız gerekmez demişsiniz.bunda da telkin var mı?daha doğrusu tüm mp3ler de telkin var mı?teşekkürler... |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Hulya merhaba. bende seningibi merak etimdi muzikte sozler var ve acaba dedim telkin olsada iki soz birbirnirine karismiyormu? sana cevap verilirken banada verilmis olacak. bende cevap isteyenlerdenim gulensmiley. |
Tüm mp3 lerde telkin vardir... Genelde telkinleri ney,doğa sesi vb gibi sözsüz müziklere yapiyorum.Ancak rock gibi cok sert müzikler olmadığı sürece sanat müziği gibi mp3 lere telkin yapilabilir. Sanat müziği ile telkin karişmaz.Ancak böyle bir endişeniz varsa dilerseniz sözsüz olanları tercih edebilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 PM. |