Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/578-ego-guven-guclendirici-sanat-muzigi.html)

mfeaek 28-03-2010 02:08 PM

Cevap: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği

linkler çalışmıyor yardımcı olurmusunuz

carlies 23-04-2010 05:46 PM

sad456ya ben mp3 leri indiremiorum nasıl indirebilirim yardımcı olur musunuz lütfen....

tuba_erva 21-06-2010 03:01 PM

sorun yok ınıyor tesekkürler

bayantnk 07-07-2010 02:27 AM

hiç sanat müziği dinlemem aslında .. huzur dolu=))

batuhanefe 25-08-2010 01:42 AM

mükemmel tesekkür ederim..yalnız ben daha önce sanat müziğiyle indirdiğimde çok hoş bi şarkı vardı şimdi değişmiş sebebi ne? bu da çok rahatlatıcı ama kadın sanatçının sesini tutmamış şimdiki

reyna 02-09-2010 02:17 PM

arkadaşlar bende yeni katıldım ama sanırım müzikleri indiremiyorum.lütfen yardım edermisiniz

yeni_bir_başlangıç 14-09-2010 08:11 PM

LİNKLER ÇALIŞMIYOR

zamanı_geldi 05-10-2010 11:44 AM

ben telkinleri indirmiyorum..siteye girince telkinmp3.comdan açıp dinliyorum..
aslında bende türk sanat müziği pek dinlemem hiç dinlemem ama sözlerini anlamasamda müzik ve ses çok hoşuma gitti..bıkana kadar dinliyeceğim:)
ama etkisini görmeye başlıyorum..daha önce toplum içinde bana bişe sorarlarsa ne cevap vereceğim diye düşünürdüm..şimdi ani ve mantıklı cevaplar verebiliyorum..hayır demesini öğrendim.
telkinlerin hepsini dinlemek istiyorum..bu telkinin etkisini gördükten sonra başkalarının düşüncelerini önemsememeyi dinliyeceğim..
burada büyük bir grup insan toplanıyor ve kişisel gelişim çabası içindeler..buda beni pozitif etkiliyor..son hız devam bu telkinler hayatımızı geleceğimizi etkileyecek..ve arkadaşlar gördüğünüz faydaları paylaşırsanız bizede faydası olacak..

mutlu paylaşımlar....art56art56

fyk 10-11-2010 01:46 AM

bence sürekli dinlendiğinde en rahatsız edici olanı klasik müzik versiyonu. ilk başta sanat müziği olanı dinledim içim dışım gülle bülbül oldu sözlerden dolayı çok çabuk sıktı yani:)
benim merak ettiğim bu sanat müziğindeki sözler telkinin etkisini etkilemiyor mu. yani sadece müzik olması daha iyi değil mi? bu duyduğumuz şarkının sözleri de etkilemez mi bilinicimizi?

odi18 06-09-2011 08:57 AM

linkler ölmüş

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 AM.