![]() |
dusun2 ben de çalışıyor gözüküyor.. eğer problem devam ederse alterbatif link ekleriz.. sevgiler.. actionsmile |
demek ki sorun bizim linkte değil, rapiddeymiş sevincli ben baktığımda da çalışmıyordu çünkü onayi |
Arkadaşlar ben yüklemeyi başaramadım :(( page not found diyor ama beklerim birkaç gün belki düzelir..t678 |
canım benim aşağıdaki linkte ilk mesajın içerisine alternatif link ekledim.. keyifli dinlemeler dilerim.. kiss3 sevgiler.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yenilendi.html |
Çok teşekkür ederim tatlım ,şimdi indiriyorum geliyor 956k kiss3ark5kiss3 |
linklerde problem yok sağolun |
Ego güçlendirici telkinin ilk versiyonu 10 dk sürüyor ancak yeni versiyonu 21 dk sürüyor. Acaba telkine eklemeler mi yapıldı? |
merhaba haletuba mesajlarımızı küçük harf yazmamız gerektiğinden düzeltme yaptım.. suçluluk ve ego telkinlerinin yeni versiyonlarında başına ve sonuna mutluluk telkini eklendiği için süreleri uzadı. her ikisini de dinleyebilirsiniz sonuç aynı olacaktır. Alıntı:
|
arkdslar ben ego ve sucluluk telkinlerini indirdim yalnız müzik varr.ben müzik eşliginde konusma falan var sandım sizdede ölemi? |
sevgili esmer sadece müzik var evet çünkü subliminal teknikle hazırlandığı için telkinler sadece bilinçaltımızın duyacağı desibelde hazırlanıyor. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri linkleri okumanızı öneririm. çok çeşitli sorulara verilmiş cevaplar mevcut. sevgiler actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:28 PM. |