![]() |
yeshappy mail yalniz sana ve banami geldi ne..sevincli |
Allah iyiliğini versin :)y789 |
Konuya abone olduysanız otomatik olarak yazildiğinde yeni mesaj var diye mail gelmiş olabilir. |
teşekkürler bilgi için |
ego güven telkininin yeni versiyonunu ben çok sevdim 956k gece yatarken pc mi açık bırakıyorum ve sabah uyanırken yatağımın sıcaklığı içersinde cıvıl cıvıl kuş seslerini dinlemek çok güzel oluyor. uyanırken yüzümde bir tebessüm oluyor. sanki yaz gelmişte dışarıda kuşlar cıvıldaşıyor gibi music45 kuşların cıvıltısı mı beni mutlu eden, içeriğindeki mutluluk telkini mi anlayamasam da, ben çok memnunum wave |
odada 2kişi olduğu için açtığımda sorun olabiliyor o sesler :) en kısıkta olsa bile gecenin o vakti duyuluyor. Sanemce denedim yine de gece açıkken uyumayı;ama aklım o seslere gidiyo uyuyamıyorum o zamn da sen nasıl başarıyosun bunu? :) |
Tv yi belli bir süre sonra kapanması için programlıyorum ve yatıyorum Yeshappy . Tv kapandığında zaten uyumuş oluyorum y789 şunu da belirteyim uyumadan öncesi izlediğim programların üzücü şeyler olmamasına dikkat ediyorum. Uyku öncesi izlediğimiz+dinlediğimiz şeyleri beynimiz biz yaşamışızcasına klasörlermiş günlük kayıtlarında onayi aslında her uyku öncesi tv açık olmuyor bazen de kitap okuyorum ve uykum gelince kitabı bırakıp uyuyorum.. dusun2 konumuza dönersek, sanırım gece seslerine fazla duyarlı değilim. uykum engel tanımıyor girlhaha ben rahatsız olmuyorum Yeshappy'cim ttli3 |
benim bu uykusuzluk yurt günlerimden kalma sanırım eskiden ben de top patlasa uyanmayanlardandım:) tv iyi taktikmiş yalnızy789 uykuların bölünmesin hiç956k |
http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar arkadaşlar bu linkimiz çalışıyor mu ben tıklayınca 404 forbidden diyor ama actionsmile |
Evet bende tıkladım bişey çıkmadı:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 AM. |