Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   telkınlerin yeni versiyonları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/14818-telkinlerin-yeni-versiyonlari.html)

demetcool 21-11-2008 10:19 PM

telkınlerin yeni versiyonları

Merhabalar Atakan Bey telkinlerin içeriğini değiştırıp yenıleyecektı , acaba bu konuda bı fıkrı olan var mı?Ben aradım ama bulamadım.Telkınlerdeki olumsuz cümlerlerle ılgılı değişiklık yapacagını söylemıştı.

hayatimdegisti 21-11-2008 10:31 PM

Ynt: telkınlerin yeni versiyonları

Alıntı:

demetcool Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar Atakan Bey telkinlerin içeriğini değiştırıp yenıleyecektı , acaba bu konuda bı fıkrı olan var mı?Ben aradım ama bulamadım.Telkınlerdeki olumsuz cümlerlerle ılgılı değişiklık yapacagını söylemıştı.

Her konunun üstünde yeni versiyonlara giden link var.Portalın yorum bölümünden indirebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/portal...d=45&Itemid=65

alen 22-11-2008 01:48 AM

telkinlerin niye yeni verisyonu çıktı? eskisinin neyi eksikti? cevap verirmisin atakan abi ..bye...

Belgin ∞ 22-11-2008 01:55 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı

Telkinlerde mutluluk telkini baştan sona geçiyordu.Bu versiyonlarda sadece başında ayrı olarak bulunmakta.
Ayrıca metinlerde her ne kadar genel anlamın önemli olduğunu ifade etsekse bazı negatif cümleler konusunda hassas olan üyelerimiz vardı.
Metinlerde buna göre tekrar düzenlenmiştir...

Alen'cım Atakan Bey'in mesajından yaptığım alıntı umarım açıklayıcı olur. ark5

niki 22-11-2008 12:56 PM

Sadece ego ve suçluluk için mi yeni versiyon yüklendi ? diğerleri için var mı ? ben bulamadım.

shamanic 27-11-2008 03:26 AM

merhabalar niki.. actionsmile

sadece ego ve suçluluk için doğa sesleri versionunda yenileme yapıldı..
iyi dinlemeler dilerim.. music45

sevgiler..

imported_Angel 07-01-2009 09:43 PM

elinize sağlık :)
yeni versiyonlar bence daha iyi olmuş..diğer su sesleri tek tondaydı ve çeşmeden akıyor gibiydi..yani bıkkınlık vericiydi..
bunda ise kuş sesleri ile su sesi birarada çok daha iyi olmuş...diğer telkinlerin doğa versiyonuna da bu ses konursa çok güzel olur bence :)

YESHAPPY 09-01-2009 04:22 PM

bugün mail aldım.Telkinler yeniden mi yenilendi?Daha önce de bu başlık altında yenilendiği söylenmişti?Bugün itibariyle yeniden mi yenilendi?

Su_Duru 09-01-2009 09:19 PM

yeshappy bende ayni soruyu yazacaktim, senin yazdigini gordum, yenilenen versiyonu indirmistim, ve bugun tekrar yenilendigine dair mail alinca acaba tekrarmi indirmem gerekiyor diye merak ettim simdi

YESHAPPY 09-01-2009 10:20 PM

su_duru cevap gelmediğine göre sanırım yanlışlıkla atılmış bi mail diyorum ben :)

Su_Duru 09-01-2009 10:39 PM

yeshappy mail yalniz sana ve banami geldi ne..sevincli

YESHAPPY 09-01-2009 11:10 PM

Allah iyiliğini versin :)y789

hayatimdegisti 09-01-2009 11:15 PM

Konuya abone olduysanız otomatik olarak yazildiğinde yeni mesaj var diye mail gelmiş olabilir.

YESHAPPY 10-01-2009 12:16 AM

teşekkürler bilgi için

sanemce 10-01-2009 12:38 PM

ego güven telkininin yeni versiyonunu ben çok sevdim 956k

gece yatarken pc mi açık bırakıyorum ve sabah uyanırken yatağımın sıcaklığı içersinde cıvıl cıvıl kuş seslerini dinlemek çok güzel oluyor. uyanırken yüzümde bir tebessüm oluyor. sanki yaz gelmişte dışarıda kuşlar cıvıldaşıyor gibi music45

kuşların cıvıltısı mı beni mutlu eden, içeriğindeki mutluluk telkini mi anlayamasam da, ben çok memnunum wave

YESHAPPY 10-01-2009 03:57 PM

odada 2kişi olduğu için açtığımda sorun olabiliyor o sesler :) en kısıkta olsa bile gecenin o vakti duyuluyor. Sanemce denedim yine de gece açıkken uyumayı;ama aklım o seslere gidiyo uyuyamıyorum o zamn da sen nasıl başarıyosun bunu? :)

sanemce 10-01-2009 05:16 PM

Tv yi belli bir süre sonra kapanması için programlıyorum ve yatıyorum Yeshappy . Tv kapandığında zaten uyumuş oluyorum y789
şunu da belirteyim uyumadan öncesi izlediğim programların üzücü şeyler olmamasına dikkat ediyorum. Uyku öncesi izlediğimiz+dinlediğimiz şeyleri beynimiz biz yaşamışızcasına klasörlermiş günlük kayıtlarında onayi

aslında her uyku öncesi tv açık olmuyor bazen de kitap okuyorum ve uykum gelince kitabı bırakıp uyuyorum..

dusun2 konumuza dönersek, sanırım gece seslerine fazla duyarlı değilim. uykum engel tanımıyor girlhaha

ben rahatsız olmuyorum Yeshappy'cim ttli3

YESHAPPY 10-01-2009 07:58 PM

benim bu uykusuzluk yurt günlerimden kalma sanırım eskiden ben de top patlasa uyanmayanlardandım:) tv iyi taktikmiş yalnızy789 uykuların bölünmesin hiç956k

Pamukk 13-01-2009 08:50 PM

http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar

arkadaşlar bu linkimiz çalışıyor mu ben tıklayınca 404 forbidden diyor ama actionsmile

CeM 13-01-2009 08:53 PM

Evet bende tıkladım bişey çıkmadı:)

shamanic 14-01-2009 02:01 PM

dusun2 ben de çalışıyor gözüküyor..

eğer problem devam ederse alterbatif link ekleriz..

sevgiler.. actionsmile

sanemce 14-01-2009 02:07 PM

demek ki sorun bizim linkte değil, rapiddeymiş sevincli

ben baktığımda da çalışmıyordu çünkü onayi

Pamukk 17-01-2009 09:48 AM

Arkadaşlar ben yüklemeyi başaramadım :(( page not found diyor ama beklerim birkaç gün belki düzelir..t678

shamanic 17-01-2009 10:59 AM

canım benim aşağıdaki linkte ilk mesajın içerisine alternatif link ekledim..
keyifli dinlemeler dilerim.. kiss3

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yenilendi.html

Pamukk 17-01-2009 11:45 AM

Çok teşekkür ederim tatlım ,şimdi indiriyorum geliyor 956k

kiss3ark5kiss3

hakikat1990 09-02-2009 02:23 PM

linklerde problem yok sağolun

haletuba 09-02-2009 03:06 PM

Ego güçlendirici telkinin ilk versiyonu 10 dk sürüyor ancak yeni versiyonu 21 dk sürüyor. Acaba telkine eklemeler mi yapıldı?

sanemce 09-02-2009 03:56 PM

merhaba haletuba

mesajlarımızı küçük harf yazmamız gerektiğinden düzeltme yaptım..

suçluluk ve ego telkinlerinin yeni versiyonlarında başına ve sonuna mutluluk telkini eklendiği için süreleri uzadı.

her ikisini de dinleyebilirsiniz sonuç aynı olacaktır.

Alıntı:

haletuba Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308965)
Ego güçlendirici telkinin ilk versiyonu 10 dk sürüyor ancak yeni versiyonu 21 dk sürüyor. Acaba telkine eklemeler mi yapıldı?

ESMERRRR 09-02-2009 04:27 PM

arkdslar ben ego ve sucluluk telkinlerini indirdim yalnız müzik varr.ben müzik eşliginde konusma falan var sandım sizdede ölemi?

sanemce 09-02-2009 05:34 PM

sevgili esmer sadece müzik var evet
çünkü subliminal teknikle hazırlandığı için telkinler sadece bilinçaltımızın duyacağı desibelde hazırlanıyor.

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

linkleri okumanızı öneririm. çok çeşitli sorulara verilmiş cevaplar mevcut.

sevgiler actionsmile

ismira 25-02-2009 11:01 AM

Arkadaşlar,

Telkin müziklerini bir süredir dinliyorum, yararı tartışılmaz. Ben de kişisel olarak yararını görmekteyim.Ancak;

Yeni versiyonlarda, özellikle ego güven güçlendirici içeriğinde, eskisinden çok daha fazla negatif cümle kurulmuş.

Bu haliyle bilinçaltına verilen bazı pozitif önermeler, peşi sıra verilen negatifle nötürlenmiş; bazıları da direk negatif mesaj niteliğinde. Ben Atakan Bey'e de ilettim saptadıklarımı. Kabul görür mü bilemem... Örnekse;

Artık kendin hakkında o kadar da fazla kafa yormayacaksın ve karşına çıkan sorunların seni durdurmasına izin vermeyeceksin. (Artık kendin hakkında fazla kafa yoracaksın, karşına çıkan sorunların seni durdurmasına izin vereceksin)

Kolay kolay yorulmayacaksın … kolay kolay halsizlik hissetmeyeceksin. Cesaretin kolay kolay kırılmayacak… moralin kolay kolay bozulmayacak. (Kolay kolay yorulacaksın… kolay kolay halsizlik hissedeceksin.Cesaretin kolay kolay kırılacak…moralin kolay kolay bozulacak)

düşüncelerinde sürekli kendinle uğraşmayacaksın. Bundan böyle karşılaştığın zorlukların üzerinde fazla durmayacaksın(Düşüncelerinde sürekli kendinle uğraşacaksın.Bundan böyle karşılaştığın zorlukların üzerinde fazla duracaksın…)

kolay kolay canın sıkılmayacak. (kolay kolay canın sıkılacak)
işlerin rayından çıkmasına izin vermeden…(işlerin rayından çıkmasına izin ver)

Eski versiyon metniyle karşılaştırdım.Ben kendi adıma eski versiyon içeriğini daha iyi bulduğum için, ona döndüm. Yeni versiyon dinleyen arkadaşların da dikkatini çekmek isterim.Dilerseniz bu konunun incelemesini yapıp, ondan sonra yeni versiyonlarla devam edip etmeyeceğimize karar verelim...

Herkese sevgiler...

Renton_co 23-03-2009 01:24 AM

bu konuya neden cevap gelmemiş?

Belgin ∞ 23-03-2009 01:28 AM

Konunun cevabı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yenilendi.html linkinde mevcuttur.

hayatimdegisti 23-03-2009 01:28 AM

Alıntı:

Renton_co Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 331913)
bu konuya neden cevap gelmemiş?

Bu konuya başka bir başlıkta yanıt verdim.Özetle olumlamalar ile telkin metinleri farklıdır.Olumlama sadece olumlu cümlelerin tekrarından oluşurken telkin metinleri içinde bir çok nlp tekniği barındırır.
Eğer telkin metinlerini olumlama haline çevirirsek o zaman bir özelliği kalmaz..

optimist_21 18-04-2009 04:48 PM

Cevap: telkınlerin yeni versiyonları

bu telkinler kaç MB acaba:)

dejaa 19-05-2009 11:01 PM

doğa sesini gece uyurken dinlemeyin :D

MERAGİR 20-05-2009 12:27 AM

ben de dinlemekten korkuyorum ben hep klasik müzik versiyonunu dinliyorum..

koyukahverengi 07-09-2009 05:16 PM

Alıntı:

dejaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462966)
doğa sesini gece uyurken dinlemeyin :D

...................neden?

Işıldayan Safir 07-09-2009 06:24 PM

su sesi uyurken rahatsızlık verebilir arkadaşımız onu kastetmiş olmalı :))

salvadore_xp 07-09-2009 06:55 PM

Klasik müzik versionunu tek geçerim. Deneyenler bilir, denemeyenler de bence bir denesinler. Klasik müzik zaten insanı etkiliyor; direkt müziğe odaklanınca sanırım telkinden yüksek verim alıyorsunuz. Ben telefonda kulaklık yardımıyla otobüste yolculuk yaparken klasik müzikli telkinleri dinlediğimde otobüsten indiğim zaman kendimi tanıyamaz olurdum. Telkinle ilk tanışacak olanlar klasik müzik dinlemeli bence. Ya da hiç klasik müzik denemeyenler de bir denesinler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 AM.