![]() |
Cevap: Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Alıntı:
|
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) yukarıda ego güçlendrici telkinlerin içeriğini vermişsiniz.o yazılanlar çook uzun bi yazı.telkinlerde bunların hepsi söyleniyor mu. müziğin uzunluguyla kıyasladıgımda sığmaz gibime geldi .acıklar mısınız lütfen |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Alıntı:
10 dk içerisinde bunlar pekala okunabilir |
Cevap: Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği hiçbir mp3 ü indiremedim.indirmek istediklerimin hepsi serverlardan silinmiş.yardımlarınızı rica ederim. |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) sevgili Hayatım Değişti ekibi, ben ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini 10 gündür günde ortalama 6-7 saat dinliyorum. ama olumlu yönde herhangi bir değişim hissedemedim. aksine kendimi yorgun hissediyorum. mutluluk ve güven konusunda pek etki alamadım agl34 bu konuda yardımcı olabilir misiniz? ayrıca "olumla" içerikli versiyonlarınız var mı ? teşekkürler... |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Kafama su takıldı,kac gun burada egonun bızı kotuluklere sevkeden sey oldugunu (seytan,nefıs) konustuk.bu baslıkta neden ego guven anlamında olumlu bısey olarak kullanılıyor? |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Birinci sayfadaki metin içeriğini okursan nurbanucum daha iyi anlarsın bu telkinin ne işe yaradığını hem de bunu yaşayan biri olarak gönül rahatlığı ile diyebilirim ki bu telkin benim gereksiz ego konuşmalarımı susturmaya yardımcı olan en temel telkin. O yüzden hala her telkinin yanına ekleyip dinlemeyi tercih ettiğim vazgeçemediğim bir telkin. Buradaki telkinlerin birincisi. Bu etki etmeden sanki diğerlerini daha az ve kalıcı etkisi oluyor hissine kapılıyorum ama ben öyle denemediğim için bunu kendi deneyimlerimle bilemeyeceğim. Evet belki adı değiştirilmeli bu telkinin ama bu ad da ters değil. Bir de günlüğümün ilk sayfalarında ben bu konudan bahsetmiştim diye hatırlıyorum. Linki imzamda yer alan başlık. Onu da okuyabilirsin. Sevgiler. |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Canım ıcerıge goz gezdırdım,tabıkı harıka bı ıcerık te baslıkta bı tezatlık var onu belırtmek ıstedım.ego guclendırı yazınca sankı kotuluk guclendırıyımıs gıbı algılıyorum.ego kalkıp guven kalsa daha ıyı bence... |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Canım şöyle de bir şey var Freud'un psikoanalitik kuramına uygun buradaki ego. Egosu güçlü olan kişi bence bilinçsizce kullandığı savunma mekanizmalarına daha az başvuruyor. O açıdan da doğru. Diğer yandan ego güçlendirmek ona rahatlıkla hükmetmek ki bu tür ifadeler de bunu sağlayabilecek olumlu kalıplarda metin örneğinde yer alıyor. Hee isterseniz, gönlünüz nasıl rahat ediyorsa kendi pc nizde ya da cihazlarınızda dinlediğiniz telkinlere kendi istediğiniz ismi vermek de serbesttir bence. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 PM. |