Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/1158-ego-guclendirici-telkin-icerigisadece-metin-vardir.html)

semnn 01-02-2011 12:59 PM

Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır)

Umarım bilinçaltım da bu şekilde bakar olaya:) Teşekkür ederim.

ac_milan_ac 01-02-2011 07:52 PM

arkadaşlar ben ego ve sucluluk telkinlerini 1 hafta dinledim.şimdi sosyallik ve b.düşüncelerini önemsememe telkinlerini listeme ekledim ve hepsini teker teker birer tane dinliyorum.ego ve sucluluğu yeterli derecede dinlediğimi düşünüp diğer telkinlere geçtim.ancak bu yeni telkinlerle ego ve sucluluğu beraber dinlediğim için sorun yaratmayacağını düşünüyorum.

bir de ;

sucluluk telkini çok sık dinlendiğinde ters etki yaratabiliyomuş.sizce sucluluk telkinini bir süre sonra bırakmalı mıym? ne zaman bırakabilirim ......:):):)

beyaz-melek 02-03-2011 08:36 PM

Cevap: Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği

çok güzel bir paylaşım ayrıca siteniz harika ne ararsan var

Işıldayan Safir 02-03-2011 08:45 PM

Cevap: Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği

Alıntı:

beyaz-melek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791860)
çok güzel bir paylaşım ayrıca siteniz harika ne ararsan var

Aramıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

kutupay 21-03-2011 09:17 PM

Bu telkin benim için öfke konusunda çok yararlı oldu.Artık saçma şeylere öfkelenmiyorum sinirlerimi aldırdım sanki eminim zaman geçtikçe diğer olumlu etkilerini de göreceğim.Yanlız kendimi yorgun hissediyorum bir o problem var.

Işıldayan Safir 21-03-2011 09:51 PM

Alıntı:

kutupay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793934)
Bu telkin benim için öfke konusunda çok yararlı oldu.Artık saçma şeylere öfkelenmiyorum sinirlerimi aldırdım sanki eminim zaman geçtikçe diğer olumlu etkilerini de göreceğim.Yanlız kendimi yorgun hissediyorum bir o problem var.

Yanımıza hoşgeldiniz kutupay,

Gelişim ve değişimleriniz daimi olsun.

Sevgiler. actionsmile

gkce 07-05-2011 04:52 PM

slmlarr ben telkinleri genelde içeriklerini okuyarak dinliyorumm özellikle bu ego içeriği bana çok ii geldii sizlere buradan tşklerimiii sunarımmmm.... çok tşklerrr...:))

karelsu 21-06-2011 12:35 AM

merak ettiğim şudur: bir çok telkin içeriğine baktım. diğerleri genel olarak şimdiki zaman veya geçmiş zaman cümleleriyle oluşturulmuş. bu telkin ise daha çok gelecek zaman kipiyle... Bu durumda olacaklar hep gelecek zamanda kalmaz mı? saygılar :)

pinky9 08-09-2011 04:52 PM

Alıntı:

karelsu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801015)
merak ettiğim şudur: bir çok telkin içeriğine baktım. diğerleri genel olarak şimdiki zaman veya geçmiş zaman cümleleriyle oluşturulmuş. bu telkin ise daha çok gelecek zaman kipiyle... Bu durumda olacaklar hep gelecek zamanda kalmaz mı? saygılar :)

atakan bey bir çok kez açıklamış ama okurken cevap yazayım dedim, kısa olumlamalarda dediğiniz durum geçerliymiş fakat burda uzun bir metin var ve önemli olan geneli olduğu için olumsuz kelimeler olabilirmiş:)

bende yaklaşık 2 haftadır dinliyorum ve ilk dinlememde bile değiştim hemde kalıcı oldu sinirlenmiyorum çoğu şeye ve artık bunları dinlemedem uyuyamıyorum acayip bi pozitif enerji veriyor bana çok teşekkürler burdan tekrar atakan beyepartysmiley

wishpearl 22-09-2011 04:18 PM

Ben new age versiyonunu indirdim. Değişik bir müzik. Teşekkürler. :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 PM.