Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/1158-ego-guclendirici-telkin-icerigisadece-metin-vardir.html)

01nisan 26-10-2008 12:44 AM

Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır)

Herkese merhabalar......ben yeni üyeyim. iki günden beri ego güçlendirici ve suçluluk duydusu telkinlerini dinliyorum..son aylarda yoğun bir şekilde kişisel gelişim ile ilgileniyorumdum ve nasıl değişebilirim, kendimi nasıl sevip kabullenirim, bunun yolu hipnoz olabilir mi, oto hipnoz nedir diye sorular sorarken bu site karşıma çıktı....ve etkileyici buldum. .. yalınz telkin içeriklerini okuduğumda dikkatimi çeken bir şey var..... Atakan Bey size sorabilirmiyim ? telkinlerde olumsuz cümleler var.... . özellikle ego güçlendirici de... mesela, kaygılara kapılmadan, hiç bir şeyden tasa etmeden- gibi... bilinçaltı olumsuz takıları dikkate almıyor deniliyor.. yani kaygılara kapıl, endişe et - gibi algılar deniliyor... okuduğum kuantum kitaplarında böyle anlatılıyor...bu konuda fikirlerinizi öğrenmek isterim... tşk...

hayatimdegisti 26-10-2008 02:30 AM

Alıntı:

01nisan Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhabalar......ben yeni üyeyim. iki günden beri ego güçlendirici ve suçluluk duydusu telkinlerini dinliyorum..son aylarda yoğun bir şekilde kişisel gelişim ile ilgileniyorumdum ve nasıl değişebilirim, kendimi nasıl sevip kabullenirim, bunun yolu hipnoz olabilir mi, oto hipnoz nedir diye sorular sorarken bu site karşıma çıktı....ve etkileyici buldum. .. yalınz telkin içeriklerini okuduğumda dikkatimi çeken bir şey var..... Atakan Bey size sorabilirmiyim ? telkinlerde olumsuz cümleler var.... . özellikle ego güçlendirici de... mesela, kaygılara kapılmadan, hiç bir şeyden tasa etmeden- gibi... bilinçaltı olumsuz takıları dikkate almıyor deniliyor.. yani kaygılara kapıl, endişe et - gibi algılar deniliyor... okuduğum kuantum kitaplarında böyle anlatılıyor...bu konuda fikirlerinizi öğrenmek isterim... tşk...

Özellikle kısa metinlerde dediğiniz geçerlidir.Uzun olan metinlerde ise önemli olan genel anlamdır.

raelon 02-11-2008 11:43 AM

bu ney new age ws müzikleri dinleyipte nasıl kilo werilir? ya da nasıl kendine güven telkini yapılır bunları ogrenebılecegımız bır lınk werırsenız sewınırım kendı adıma mp3 ler sadece muzikten ibarett... blook

went23 06-11-2008 09:38 AM

abi müthişsin yaaaaa........! alk78

Sensible 19-11-2008 12:39 AM

Telkin içeriğini okuyunca neden önce Ego Güçlendiriciden başlamamız gerektiğini anlıyoruz....

vampiress 01-12-2008 12:20 AM

peki içeriği türkçe mi ingilizce mi bu mp3lerin

sanemce 01-12-2008 12:29 AM

tüm telkinlerin içeriği türkçe dir..

Alıntı:

vampiress Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90566)
peki içeriği türkçe mi ingilizce mi bu mp3lerin

H@Y@TSelin 02-12-2008 03:04 PM

TElkinler ne kadar sürede etkisini gösterir acaba

shamanic 03-12-2008 11:15 PM

merhabalar H@Y@TSelin..
yanımıza hoşgeldin.. actionsmile

bu sorunun ve çok daha fazlasının cevabını aşağıda vereceğim linklerde bulabilirsin.. super

Ne Zaman Etkisini Görürüm - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

kısa sürede yaşamında olumlu etkilerini görmen ve güzel haberlerini almamız dileklerimle..

sevgiler..

menthoLL 21-12-2008 12:12 PM

cok faydaLı oLmuş saoLun inş faydasını görürümm ..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 PM.