Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eğitim Seminerlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egitim-seminerlerimiz/)
-   -   Seminer Ücretleri İle İlgili (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egitim-seminerlerimiz/227285-seminer-ucretleri-ile-ilgili.html)

Siyahça 19-05-2009 08:07 PM

Cevap: Seminer Ücretleri İle İlgili

optimise;

arkadaşım düşündüm taşındım, ve sizin yerdiğiniz şu internet alimleri gibi olmamak adına, almadan vermenin ruhsal hazzını bir kerecik olsun tatmak adına;
size tamaaamennn ÜCRETSİZ (yani beleş!) imla kuralları dersi ve kıvırtmadan, kelimelere göbek attırmadan, direkt konuşma kursu vermeye karar verdim!

tam da dediğiniz gibi, almadan vermek erdemdir!

haa bu arada oradan buradan toplama menkıbeleriniz, konuyla alakasız örnekleriniz, ve sanki beceriyormuşsunuz özgüveniyle yapmış olduğunuz kelime oyunları hiç de sandığınız olumlu etkiyi yaratmıyor!!

pofuduk 19-05-2009 10:52 PM

ben de maalesef Emre ye katılıyorum, siz kendi açınızdan haklısınız, biz de kendi açımızdan.Daha önce başka kaynaklardan bir takım eğitimler aldım, vaatler inanılmazdı ama hiçbir işe yaramadı...80 lira dediğimiz zaman bir kişi günde sekiz saat 20 liraya çalışıyor, o da bürüt.

Bu şartlarda bu eğitim lüks bence.Bence eğitim internet üzerinden yapılmalı, belli bir üyelik ücreti olsun, makul yıllık...Ne otel ücreti soreun olur ne de yer problemi...

Karşılıklı internet üzerinden konuşulsun.Hem herkesin programına uyar.ev ortamında öğreniriz bence.

comte 19-05-2009 11:15 PM

Bir psikolog ya da Psikiyatrise gittiğiniz zaman, vereceğiniz ücret, seansına minimum 100 TL'dir. Bu sadece terapi. Bunun ilacı var, tekrarı var ki, bazı doktorlar, kontrole bile para alıyor.Ayrıca yine iş insanın kendisinde bitiyor. Şöyle düşünün, böyle yapın gibi.super

Ama seminerde verilen eğitimlerde, ömür boyu uygulayabileceğiniz pratik bilgileri öğrenmiş oluyorsunuz.

Bu tarz seminerler, araştırma yaparsanız, gerçekten ciddi rakamlarla veriliyor ve tekrarları da şart koşuluyor.

Yapılan masrafları da dikkate almak lazım. Bunlar karşılıksız olamaz elbette. Ayrıca bir kişinin sigara içtiğini düşündüğünüzde, aylık bu ücreti geçiyor zaten.

Bence çok pahalı bir seminer değil.

Ayrıca bu tarz , edebi-felsefi polemiklere girmeyi de anlamsız buluyorum.

Seminere katılmazsınız olur biter. super

yasal06 19-05-2009 11:31 PM

Alıntı:

OPTİMİS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462928)
Bu konu ile ilgili Hayatım değişti ve sizin açıklama ve yorumlarınız yapıla bileceğin en iyisi sanaırım.
19.05.2009 tarihli Keops kodlu site yöneticisinin Soğuk kanlılığını yitirip,Eğosunun büyüklüğünü ispat kokan,altarnetif yorumlara yada itiraza mukavvim olmayan beyanları sanırım sizce hoş karşılana bilir.
Müflis Tüccar zihniyeti ile ben yaptım oldu,işime kimse karışamaz,yoksa hııııı dayatması sokakta pekte itibar görmez.
Koşulları izah eden ve iyi temennilerde bulunan adeta sevgi ile sitelerine bağlı olan insanlara hesapları inceleten yazışma takdire değer.
Keser döner sap döner.Siteden atmakla tehdit ettiği ben keopsla ilgili sizin hoş görünüze katıla bilirmiyim bilmiyorum?

yazılanları gerçekten hayretle okudum..sitenin yöneticisi ya da yetkilisi olmasam da kendimi forumda bir ailede gibi hissettiğim ve ben de bu forumun üyesi olduğum için birşeyler yazmak istedim..
foruma üye olan arkadaşlarımız hayatlarını değiştirmek, üzüntülerinden kurtulmak ya da kişisel gelişimlerini devam ettirmek için üye olurlar..burada hiçkimsenin bundan başka bir amacı yoktur..tam aksine sevgiyi, şükrü, bilgiyi yaymaya çalışan insanların arasındayız bu sitede...tartışma çıkaracak polemik yaratacak bir yer de değil burası..

size gayet nezaketle cevap verildiği halde, ve her forum yöneticisinin yaptığı gibi forumun kurallarına uygun olmayan mesajlar bulunduğundan banlanabileceğiniz uyarısı yapıldığı halde olayı nasıl da tersine çekmişsiniz ben anlayamadım..

keser dönüp sap dönecekmiş ya hani, gerçekten tehdit eden, ya da gerçekten size kötü niyetlerle yaklaşan insanlar olduğunda keopsun değerini anlarsınız umarım..

pofuduk 20-05-2009 12:17 AM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462967)
Bir psikolog ya da Psikiyatrise gittiğiniz zaman, vereceğiniz ücret, seansına minimum 100 TL'dir. Bu sadece terapi. Bunun ilacı var, tekrarı var ki, bazı doktorlar, kontrole bile para alıyor.Ayrıca yine iş insanın kendisinde bitiyor. Şöyle düşünün, böyle yapın gibi.super

Ama seminerde verilen eğitimlerde, ömür boyu uygulayabileceğiniz pratik bilgileri öğrenmiş oluyorsunuz.

Bu tarz seminerler, araştırma yaparsanız, gerçekten ciddi rakamlarla veriliyor ve tekrarları da şart koşuluyor.

Yapılan masrafları da dikkate almak lazım. Bunlar karşılıksız olamaz elbette. Ayrıca bir kişinin sigara içtiğini düşündüğünüzde, aylık bu ücreti geçiyor zaten.

Bence çok pahalı bir seminer değil.

Ayrıca bu tarz , edebi-felsefi polemiklere girmeyi de anlamsız buluyorum.

Seminere katılmazsınız olur biter. super

Şimdi bana mı deniliyor bütün bunlar?sadece fikirlerimi söylüyorum...Psikiyatr diye hafife aldığınız kişiler, yani ilacı var kontrölü var...Evet doğru da, bunlar gerekli, 6 sene tıp fakültesi, 4 yıl da uzmanlık eğitimleri var, hayat kurtarıyorlar, ......rdan alıkoyuyorlar örneğin, teşhis koyma yetkileri var...

Paraya gelince, devlet hastanelerinde ücretsiz muayene olabiliyorsunuz ve o kadar iyi doktorlarımız var ki...

O yüzden sapla samanı karıştırmayalım.

Kişisel gelişim bambaşka bir alan, önüne gelen "ben kişisel gelişimciyim" diyor, eğitim nerede aldınız dendiğinde yurt dışında bir kaç seminere katıldım deniliyor.Ve insanların duygularının sömürüldüğü bir alan...Çok dikkatli olmak gerekiyor.İşini iyi yapanlar da vardır muhakkak.

comte 20-05-2009 12:42 AM

Yazdıklarım geneldi.Size hitaben değil.super

Konu seminer ücreti. Doktorları kimsenin hafife aldığı yok.Elbette ki bir çok eğitim alıyorlar.Teşhis koyabiliyorlar.

Seminerde bir teşhis konulması, ya da kişiye özel bir çalışma söz konusu da değil zaten.

Sapla samanı karıştırmak deyimini de kaba buldum.

Devlet hastanelerinde ücretsiz muayenelerin, hızlı bir şekilde ve sadece ilaca dayalı olduğunu unutmamak gerekiyor.

Kişisel gelişim bir bilim değil. Bunu herkes öğrenip uygulayabilir.

Bu konunun uzaması kimseye bir yarar sağlamayacak bence.super

Siyahça 20-05-2009 01:02 AM

ben sorun nedir anlayamadım! kimse için değil sadece kendi anlamam için durumu şöyle basitçe gözden geçireceğim; ortada sunulan bir bilgi hizmeti var...buna fiyat biçen de bunu hazırlayanlar...e ne sunduğunu, ederini en iyi onlar bilmez mi? fiyat koymuşlar...şimdi ben 'bu pahalı ve gereksiz!' diye düşünüyorsam, özgürüm gitmeyiveririm, ne düşündüğüm de beni bağlar...ya da ihtiyacım varsa fiyat budur der gider alırım...
iyi de mahalle pazarına çıkmış Ayşe teyze gibi pazarlık yapmak da neyin nesi?!

bir seminerden nasıl bir beklentiniz var arkadaşlar?
-hayatınız mı değişecek???
e o halde o paraya kat kat değer, kaçırmamak lazım...
yok anlaşıldığı gibi küçümsediğiniz bir değerdeyse, e gitmeyiverin zorlayan mı var?!

evet, feci iyi anladım! sevincli

SinanATASOY 20-05-2009 08:09 AM

İlk fırsatta bir Mercedes galerisine gidip olay çıkarcam bu arabalar çok pahalı etmez bu kadar diye.. Sunulan hizmetin/malın bedelini beğenmiyorsan yada daha iyisini yapamıyorsan en moda "elde etmeye çalışma" yöntemi bu sanırım..

ebru_li 20-05-2009 10:06 AM

selamlar:)burada herkes kendi özgürce duygularını ifade etmeye çalışmış şimdi sıra bende:)ben seminere katılamadım ekonomik bir problemden dolayı ama bu seminer için ve bu harika insanlar için borç alamayı bile göze almıştım ama gene olmadı bir daha ki seminere mutlaka olacağım.Burda anlatmak istediğim sublimal telkinlerle ne harikalar yaratmışsam ruhumda diğerlerini düşünemiyor bile:)o yüzden fiyat bence çok uygun şahsi fikrim ruhumu iyi etmeme vesile olan herşey bir minnet bana nacizhane fikrim saygılar arkadaşlar.actionsmile

prof19 20-05-2009 10:04 PM

Galiba bu işin çözümü şirket kurmaktan veya dernek kurmaktan geçiyor.

İki kör oturmuş bir masaya, bir tabaktan kiraz yiyorlarmış. Birisi demiş ki. "İkişer ikişer götürme bana da kalsın"
Diğeri sormuş: "Nereden biliyorsun ikişer ikişer yediğimi? "
Cevap: " Ben öyle yapıyorum da seni de öyle sanıyorum."

Siyahça 20-05-2009 10:46 PM

bir de 'körle yatan şaşı kalkar!' var...sevincli

melodiss 21-05-2009 04:47 PM

Alıntı:

keops Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462894)
Evet arkadaşlar her hedefin bir bedeli vardır..
büyük hedef ve arzuların büyük bedeli vardır..
Yaşamda ödülü almak istiyorsan bedelini ödemek zorundasın..bu bir evrensel kuraldır
bizim verdiğimiz eğitimlerin değeri çok daha fazladır 20 ytlye eğitim verilmez...
Eğer İbrahim tatlısese bir gecede 5 milyar verilebiliyorsa ondan daha değerli olan eğitim ve seminerler için biçilen ücretler şu an için gerçekten komik
Sadece gülmek için cem yılmazın shovuna gitseniz 100-300 milyon arası vereceksiniz..
Ayrıca bizde kendimizi geliştirmek için 1000lerce kitaba ve 100lerce seminere oldukça yüksek bedeller ödedik..
kaldıki 1000lerce kitaptan ve 100lerce seminerlerden edindiğimiz bilgileri süzgeçleyerek sizlere sunmaktayız ki bu bir emektir ve emek her zaman karşılığını bulmalıdır..
eğer 100 milyonun altınadaki bir parayı biriktirip bi yerlerden bulamıyorsanız.. burda biraz başınızı öne eğip düşünmeniz lazım...
herşeye para veren milletimiz eğitimi lüks görmeye devam ederse ülke olarak gelişmemiz yavaşlıyacaktır.
Türk insanının parayla ilişkisini düzeltmesi lazım....umuyoruz ve bekliyoruz

Yazınızı okuyunca biraz şaşırdım...
Daha nice 100lerce seminere katılmanız dileğiyle syn keops...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 PM.