| ||||||||||
|
Eft eft tapping, eft, eft emotional, eft gary craig, eft emotional freedom, eft practitioners, eft manual, eft videos, eft transfer, eft ıban |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Eft EFT'nin Bana Faydası Ne Olur? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ufak tefek sorunlarımızı tek başımıza rahatlıkla çözebiliriz saydığınız tüm teknikler ve bunların dışındaki tekniklerde işe yarar. Ama bazen öyle bir sorunla karşı karşıya kalırız ki bilgilerimiz sorunlarımızı çözmeye yetmeyebilir. İşte o zaman bence bir uzmandan yardım almak gerekliliğini düşünüyorum. Anladığım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eft telkin cd indir izle İstanbul Eft nerededir kimdir Eft çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eft hipnoz Eft olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eft hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eft kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2012 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 14
29 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ufak tefek sorunlarımızı tek başımıza rahatlıkla çözebiliriz saydığınız tüm teknikler ve bunların dışındaki tekniklerde işe yarar. Ama bazen öyle bir sorunla karşı karşıya kalırız ki bilgilerimiz sorunlarımızı çözmeye yetmeyebilir. İşte o zaman bence bir uzmandan yardım almak gerekliliğini düşünüyorum. Anladığım kadarıyla değişken bir yapınız var. Kendinizi gözlemleyip hangi hallerde hangi durumlarda kimlerin karşısında bu hareketi uyguluyorsunuz. Bunlara odaklanıp EFT uygulayabilirsiniz de kendinize...tek seansta olmasa bile bilgileriniz ışığında günden güne işe yaradağını gözlemleyebilirsiniz. Şayet yine de sorununuz devam ediyorsa bence uzmandan yardım almak en doğrusu olabilir diye düşünüyorum.
__________________ Yazar - Spiritüel ürün tasarımcısı - Hem öğrenen hem öğreten - Hem okur hem yazar - Hayatı seven -Yaşayarak öğrenen - Mandala tutkunu http://bilgelikyolunda.blogspot.com.tr/ |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
eft |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Eft EFT'nin Bana Faydası Ne Olur? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ufak tefek sorunlarımızı tek başımıza rahatlıkla çözebiliriz saydığınız tüm teknikler ve bunların dışındaki tekniklerde işe yarar. Ama bazen öyle bir sorunla karşı karşıya kalırız ki bilgilerimiz sorunlarımızı çözmeye yetmeyebilir. İşte o zaman bence bir uzmandan yardım almak gerekliliğini düşünüyorum. Anladığım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eft telkin cd indir izle İstanbul Eft nerededir kimdir Eft çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eft hipnoz Eft olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eft hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eft kuantum düşünce kitap haberi