![]() |
Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY Merhabalar,ben bir süredir eft konusunu inceliyorum Gary Craig'in kitabını okuyup Dr. Bülent Uran'ın videolarını izleyerek 2 gündür uygulamaya başladım.Çok zor birşey olmadığını ve kendi kendimizede rahatlıkla yapabileceğimizi düşünüyorum en zor yanı sorunumuzun nedenini bulmak ki bir çok sorunumuzun da nedenlerini biliyoruz aslında sadece bunları kendimize itiraf edemiyoruz gibi geliyor bana.Onu belirledikten sonra zaten hareketler çok kolay.Ben küçük bir şeyden başladım çok kızdığım biri vardı ve uzun zamandır kafamı meşgul ediyordu 2 gündür bu konuda eft uyguladım sadece sabah ve akşam olmak üzere.Ve az önce farkettimki o insanı bugün hiç düşünmedim ve ona karşı tamamen nötrüm.Ayrıca uzun zamandırda çekim yasasını çalıştırmak için uğraşıyorum.Neredeyse Bu sitede okuduğum herşeyi uyguladım ama malesef çokta başarılı olmadığımı düşünüyorum.Nedeni belkide istediğim şeylerin olmasının bana çok uzak gibi gelmesi ve bu düşüncemi kıramamamdır.Eft yaparkende bir takım olumlamalar yapıyoruz bu durum mutlaka çekim yasasınıda çalıştıracaktır.En azından benim için öyle olacağını düşünüyorum çünkü çok inanarak yapıyorum.. |
Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY Buradan yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek başlamak istiyorum, her satırda yeni bir şey öğreniyorum ve daha fazlasını başaracağıma olan inancım artıyor... bilgisi yada deneyimi olan arkadaşlara sormak istediğim; sigarayı bırakmak için nasıl cümleler kurmak gerekli ??? nasıl bir yol izlemeli ??? genelde olumsuzluklar için EFT yapılıyor yani kurtulmak istediğimiz şeyler için sigara ya da alkol bağımlılığı biraz daha farklı EFT ile ilgili bir çok şey okudum ama sigara ya da alkolle ilgili tam olarak nasıl bir çalışma yapmak gerektiğine rastlayamadım.. |
Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY sigara bırakma konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yazar mısınız? olumlama cümlemizi kurarken ve turları uygularken ne söylememiz gerekir? |
Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY Bak şimdi ben bu EFT yi sonraya bırakırım dedim, karşıma çıktı anında :) |
Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY Alıntı:
Eşim sigara içiyor, bir kaç kere bıraktı bir yıldan fazla içmediği oldu EFT ile bırakabilir mi denemek istiyorum... |
Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY 1. mesajdaki resimi görebilen var mı? Sanırım resim yayından kalkmış ve gözükmüyor. |
Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY zaman asimi olsa gerek. bnde goremedm. tahminimce goz alti ve burunla dudak arasndaki bolgeler vurus yerleri |
Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY Arkadaşlar gary craig' in el kitabını hangi linkte bulabileceğim konusunda bilgiye ihtiyacım var. Teşekkür ederim. |
Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY Alıntı:
İyiki varsınız. |
Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY guzel blgileri bizlerle paylastigin icin tesekkurler. Rabbim emeklerinizin karsiligini bosa cikarmasin insallah. Isiginiz hep parlasin sevgiyle kalint678 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 PM. |