Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/6185-mustang-ile-eft-konusunda-hersey.html)

nick1 20-01-2009 12:06 AM

Merhaba
annem kendisine dokunmamıza izin vermediği gibi olumlama cümlelerini ben söylesem dahi kendisi de vuruş yapmayı reddediyor
bu durumda nasıl bir uygulama yapılabilir?
Annem eft yapmayı kabul etmediği için çok üzülüyorum kendimi çaresiz ve kötü hissediyorum; buna rağmen kendimi tamamen ve derinden bağışlıyorum ve bu problemden özgürleşmeyi seçiyorum desem kendime vuruş yapsam olur mu acaba?
Katiyen dokundurmuyor ve çok sinirleniyor

nick1 20-01-2009 12:17 AM

arkadaşlar eft sadece duygusal bir sorun çözme yöntemi değil,etkileri çekim yasasını da harekete geçiren bir uygulamaymış..
eftturkey sitesinde Dr. İnci Erkin şöyle demiş;
EFT ile yaşamınızın her alanında oluşan tıkanıklıkları çözebilir, çekim yasaları gereği, vereceğiniz doğru mesaj ve olumlamalar ile sadece sağlığınıza değil, bolluk ve berekete de kavuşabilirsiniz.

her olaya uygulanabilmesi çekim yasasıyla alakası olmasından dolayı olabilir..

lale85 24-01-2009 08:00 PM

...

arkadaşlar benim eft nin eğitimini almak gibi bi imkanım yok sadece mürüvvet muratın kitabını okusam bunu uygulayabilirmiyim dusun2

yeni bir hayat 24-01-2009 08:23 PM

Tabii ki, kitaptan öğrenerek de uygulayabilirsiniz..Fakat şunu belirtmemde yarar var, birebir eğitim çok farklı oluyor..okuduklarınız daha bir pekişiyor..Uygulamalı örnekler de görüldüğü için net anlaşılıyor.
Geçtiğimiz ay İstanbul'da bir Eft semineri düzenlendi..Çok yakında da İzmir de var.Çalışanlar da düşünüldüğü için hafta sonu ve özellikle pazar günü tercih ediliyor.Katılmanızı tavsiye ederim...

aysunbenli 25-01-2009 01:01 AM

slm,tüm seminerler,istanbul izmir ankara bu ülkede başka şehirlerde var hatırlatmak istedim mesela antalya veya başka şehirler :) herşey gönlünüzce olsun

yeni bir hayat 26-01-2009 03:36 AM

Alıntı:

aysunbenli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307501)
slm,tüm seminerler,istanbul izmir ankara bu ülkede başka şehirlerde var hatırlatmak istedim mesela antalya veya başka şehirler :) herşey gönlünüzce olsun

Tabii ki, uygun katılımcı sayısı olursa başka illerde de seminer düzenlenebilir..
Büyük şehirlere çevre illerden de katılım olduğu için talep fazla oluyor..Ben Kocaeli'deyim mesela, İstanbul benim için uygun olmuştu..
Antalya'da da güzel olur,neden olmasın..

asya26 02-02-2009 12:53 PM

Alıntı:

nick1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306654)
arkadaşlar eft sadece duygusal bir sorun çözme yöntemi değil,etkileri çekim yasasını da harekete geçiren bir uygulamaymış..
eftturkey sitesinde Dr. İnci Erkin şöyle demiş;
EFT ile yaşamınızın her alanında oluşan tıkanıklıkları çözebilir, çekim yasaları gereği, vereceğiniz doğru mesaj ve olumlamalar ile sadece sağlığınıza değil, bolluk ve berekete de kavuşabilirsiniz.

her olaya uygulanabilmesi çekim yasasıyla alakası olmasından dolayı olabilir..

Sürekli izlediğim bir kanalda vip'lerin hafta sonu diye bir program var, bu hafta program sunucusu newyork un cok zengin bir ailesiye bir hafta sonu gecirdi. yat gezileri, partiler, oyunlar, yarışlar derken bi ara baktım aile bireyleri toplanmış Eft yapıyor.. Program sunucusu bunun ne olduğunu sordugunda ailenin en büyüğü bunu daha cok yeni tanıstığımız insanlar yada islerimizle ilgili endiselerimiz için yapıyoruz. kendimizi bu sekilde olumsuzluklardan uzaklastırıyoruz gibi bisey söyledi ve bunu en az haftatada 3 kez tekrarladıklarından bahsetti cok sasırdım.. ooo67

guvenli27 04-02-2009 03:25 PM

youtube ve diğer yabancı sitelerde yapılan eftler (vuruşlar)neden farklı oluyor ? örnek:youtube de(How to Get Rid of a Headache Without Medication ...)

yesıl 17-04-2009 06:46 PM

Cevap: Ynt: EFT VURUŞLARI

mrblar mustang 2 haftadır eft yi arastırıyorum bir kac sorum olcak yanıtlarsanız sevinirim.1] kilolu bir insanım ve acıkmadan yemek yiyorum.eft yaparken nası bir cümle kurmalıyım.dürtü kontrol bozuklıgu var.nasıl cümle kuracagımı nasıl bilicem ipucları verirmisiniz.tsekkrler

LEOPAR 17-04-2009 08:58 PM

Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY

O KİTAP BENDE YOK AMA BURADA ANLATSANIZ

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 AM.