![]() |
Merhaba annem kendisine dokunmamıza izin vermediği gibi olumlama cümlelerini ben söylesem dahi kendisi de vuruş yapmayı reddediyor bu durumda nasıl bir uygulama yapılabilir? Annem eft yapmayı kabul etmediği için çok üzülüyorum kendimi çaresiz ve kötü hissediyorum; buna rağmen kendimi tamamen ve derinden bağışlıyorum ve bu problemden özgürleşmeyi seçiyorum desem kendime vuruş yapsam olur mu acaba? Katiyen dokundurmuyor ve çok sinirleniyor |
arkadaşlar eft sadece duygusal bir sorun çözme yöntemi değil,etkileri çekim yasasını da harekete geçiren bir uygulamaymış.. eftturkey sitesinde Dr. İnci Erkin şöyle demiş; EFT ile yaşamınızın her alanında oluşan tıkanıklıkları çözebilir, çekim yasaları gereği, vereceğiniz doğru mesaj ve olumlamalar ile sadece sağlığınıza değil, bolluk ve berekete de kavuşabilirsiniz. her olaya uygulanabilmesi çekim yasasıyla alakası olmasından dolayı olabilir.. |
... arkadaşlar benim eft nin eğitimini almak gibi bi imkanım yok sadece mürüvvet muratın kitabını okusam bunu uygulayabilirmiyim dusun2 |
Tabii ki, kitaptan öğrenerek de uygulayabilirsiniz..Fakat şunu belirtmemde yarar var, birebir eğitim çok farklı oluyor..okuduklarınız daha bir pekişiyor..Uygulamalı örnekler de görüldüğü için net anlaşılıyor. Geçtiğimiz ay İstanbul'da bir Eft semineri düzenlendi..Çok yakında da İzmir de var.Çalışanlar da düşünüldüğü için hafta sonu ve özellikle pazar günü tercih ediliyor.Katılmanızı tavsiye ederim... |
slm,tüm seminerler,istanbul izmir ankara bu ülkede başka şehirlerde var hatırlatmak istedim mesela antalya veya başka şehirler :) herşey gönlünüzce olsun |
Alıntı:
Büyük şehirlere çevre illerden de katılım olduğu için talep fazla oluyor..Ben Kocaeli'deyim mesela, İstanbul benim için uygun olmuştu.. Antalya'da da güzel olur,neden olmasın.. |
Alıntı:
|
youtube ve diğer yabancı sitelerde yapılan eftler (vuruşlar)neden farklı oluyor ? örnek:youtube de(How to Get Rid of a Headache Without Medication ...) |
Cevap: Ynt: EFT VURUŞLARI mrblar mustang 2 haftadır eft yi arastırıyorum bir kac sorum olcak yanıtlarsanız sevinirim.1] kilolu bir insanım ve acıkmadan yemek yiyorum.eft yaparken nası bir cümle kurmalıyım.dürtü kontrol bozuklıgu var.nasıl cümle kuracagımı nasıl bilicem ipucları verirmisiniz.tsekkrler |
Cevap: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY O KİTAP BENDE YOK AMA BURADA ANLATSANIZ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 AM. |