Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/6185-mustang-ile-eft-konusunda-hersey.html)

eylülzen 14-11-2008 08:21 PM

Ynt: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY

merhaba mustang anladığım kadarıyla eft ile pek çok sorununu çözmüşsün bende son bir haftadır bu tekniği deniyorum malesef bu aralar korkunç yoğun olduğum için dolu dolu vakit ayıramıyorum ama uygulamalarımdan sonra uzun zamandır ilk defa derin ve rahat uyku uyumaya başladım diyebilirim fakat aklıma takılan bazı şeyler var ve deneyimli olduğun için sana sormak istedim şimdi illaki hangi teknik olursa olsun mükemmel uygulamak gibi takıntım var bu nedenle uzun turu uyguluyorum ama oluşturduğum listeye durmadan bişeyler ekleniyor ve buda bana yıldırıcı gelmeye başlıycak sanki kısa tur atsak daha yararsızmı olur birde sen nasıl uyguladın kısa turmu uzun turmu ve ne kadar zamandır uyguluyorsun bana biraz bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler sevgiyle kal smiliyface

eylemozturk 22-11-2008 10:35 AM

4 aydır üyeyim ve forumdaki konuların hepsini okumama rağmen şimdiye kadar hiçbir konuya tek satır bile yazmadım...nedeni üşengeçliğim olsa gerek ama eft ile ilgli birşeyler yazmasaydım kendimi çok kötü hisederdim sanırım...çünkü eft bir mucize bence...forumdan gary craig' in el kitabını indirdim ve sindirerek okuduktan sonra 12 yıldır boyun düzleşmesinden dolayı kronikleşen ve günün her saati her dakikası ağrıyan boynuma eft yaptım..tanrım mucize bu olmalı...3 turda ağrıdan eser yok ve ben mutluluktan deli gibi ağlamaya başladım..12 yıllık ağrım ortadan kaybolmuştu...yıllarca etrafımdaki boyun ağrısı çekmeyen insanlara özenmiştim..sabahlar kaskatı ve ağrılı bir boyunla uyanmayı öyle kanıksamışımki bugün sabah sıfır ağrıyla ve hafif bir şekilde uyanmanın zevkini burada kelimelerle anlatmam mümkün değil..sırada bazı fobilerim,geçmişteki bazı suçluluk duygularım var...deneyimlerimi paylaşacağım...herkese sevgiler....

shamanic 26-11-2008 11:07 PM

merakla bekliyoruz eylemcim..

özellikle uygulamalarda kendi deneyimlerini paylaşan arkadaşlarımızın vermiş olduğu her bilgi
yeni başlayan arkadaşlarımıza rehber niteliğinde oluyor.. thumbsanim

değişimlerini bizlere aktaradığın için teşekkürler.. http://img157.imageshack.us/img157/8057/25bd4.gif

sevgiler..

ahmelege 07-01-2009 12:03 AM

herkese merhabalar.
ben eft ile tanışalı 2 hafta oldu.reiki2 seviyesindeyim. ama pek hayatıma uygulayamadığım için arayışlarım beni eft'ye bugün itibarende peat'e yönlendirdi.
mürüvvvet muratın kitabını bitirdim. graig'in el kitabını indirdim ama okumadım henüz.uzun seri ikisinde farklı anlatılmış.
bu arada 40-50 tur yapılan eft'lerden,4 saat yapılan eft'lerden söz ediliyor. bunları duyunca biraz umudum kırıldı ama bu işim iyice öğrenmeye kararlıyım. sanırım zor yanı bir olayın derindeki sebebini bulmak.

spiritangel 07-01-2009 07:49 PM

Graig in el kitabı neredeeee allahım neler varmışta haberim yokmuş benim.. nerede yaşıyomuşum ben ya tuh788

nick1 09-01-2009 06:39 AM

eft vuruşlarını sadece yüz ve baş bölgesindeki noktalara uygulasak
göğüs vs yi es geçsek olur mu acaba?
yani tek yüze vuruş yapmak yetmez mi?
bir de bu noktaların yerleri konusunda milimetrik birer oynama sonucu değiştirir mi? mürüvvet hanımın kitabını aldım ama daha yeni okuyorum tam anlayamadım
teşekkürler

nick1 09-01-2009 06:40 AM

Alıntı:

eylemozturk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 89179)
4 aydır üyeyim ve forumdaki konuların hepsini okumama rağmen şimdiye kadar hiçbir konuya tek satır bile yazmadım...nedeni üşengeçliğim olsa gerek ama eft ile ilgli birşeyler yazmasaydım kendimi çok kötü hisederdim sanırım...çünkü eft bir mucize bence...forumdan gary craig' in el kitabını indirdim ve sindirerek okuduktan sonra 12 yıldır boyun düzleşmesinden dolayı kronikleşen ve günün her saati her dakikası ağrıyan boynuma eft yaptım..tanrım mucize bu olmalı...3 turda ağrıdan eser yok ....

acaba annemize ya da babamıza ağrıyan yerleri için biz vuruş yapsak olur mu? annem bu tarz şeylere kati surette inancı olmayan sabit fikirli bir insan
olumlamaları söyle desem onu bile yapmaz
nasıl uygulayabilirim çok inatçı...

ahmelege 11-01-2009 12:03 AM

Alıntı:

nick1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 234252)
acaba annemize ya da babamıza ağrıyan yerleri için biz vuruş yapsak olur mu? annem bu tarz şeylere kati surette inancı olmayan sabit fikirli bir insan
olumlamaları söyle desem onu bile yapmaz
nasıl uygulayabilirim çok inatçı...

mürüvvet murat'ın kitabında yazıyor. örneğin üzgün olan çocuğunuza"şu anda çok üzgün olmana rağmen sen süper bir çocuksun". diyebilirsiniz. dolayısıyla bşakalarına yaparsınız noktalar siz vurursunuz. youtube'ta çok video var bu konuda tavsiye ederim.
bu arada CRAİG, noktaların yukarıdan aşağı sırasıyla olması gerektiğini vurguluyor bir videosunda.
Ancak tekrara söylüyorum. Mürüvvet murat'ın kitabındaki seri ile GARYCRAİG'in el kitabındaki çok farklı noktalar. en basiti CRAİG'de baş noktası yok uzun seride.Kaburga noktası denen erkeklerde göğüs ucunun 3cm altı denen bir nokta var.bilmiyorum seri çok farklı .kafam karışık
bu konuda daha öncede yazdım ama kimse bişey demiycek mi arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr??????

lale85 14-01-2009 05:01 PM

...

ya arkadaşlar benim anlamadığım bu tekniği uygularken inanmak gerekiyor mu? ben inanıcam diye kendimi zorlayamam yani çekim yasasındaki gibi konsantre olup inanmak şart mı eğer öyleyse benim iş yaş cevap bekliyorum4897

shamanic 14-01-2009 05:38 PM

merhabalar bildiğim ölüçüde yanıtlamaya çalışayım..
başta keops olmak üzere forumda pek çok arkadaşımız benden daha bilgilidir.

ilk öncelikle inanmamız gerekmiyor..
uygulamaları düzenli olarak yapmamız gerekir.. tek tur ya da bir kaç tur yerine en az 10 tur düzenli seanslar yapın..

anneniz de dahil başkalarına yapabilirsiniz.. siz onun yerine telkin verir gibi onaylama cümeleleri söyleyebilirsiniz.. bunu yapmak için önce kendi üzerinize pratik uygulamalar yapabiliyor olmanız daha rahat çalışmalar yapmanızı sağlar..

noktaların yerleri konusunda milimetreik sapmalar önemli değildir.. genel olarak ilgili bölgeye
ritimli vuruşlar yapabilirsiniz.. -ki bu bölgeler pek çok yerde reimli anlatımlarla gösterilmiştir - ..

sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 AM.