Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Eft

Uyarılar

Eft eft tapping, eft, eft emotional, eft gary craig, eft emotional freedom, eft practitioners, eft manual, eft videos, eft transfer, eft ıban

Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Alternatif Kişisel Gelişim ve Eft Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Vaka Hikayesi 2 – Astım Kelly sunumlarımdan birinde ön sırada oturmaktaydı. Konusmam sırasında güçlükle nefes alıp verdigini duydugumdan astımı belliydi. Hafif bir horlama gibi ses çıkartacak kadar siddetliydi ve açıkça yanındaki insanların bazılarını rahatsız etmisti. Sunumdan sonra topluluk huzurunda konusma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eft telkin cd indir izle İstanbul Eft nerededir kimdir Eft çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eft hipnoz Eft olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eft hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eft kuantum düşünce kitap haberi

Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-12-2010, 03:04 PM   #41 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar


Vaka Hikayesi 2 – Astım

Kelly sunumlarımdan birinde ön sırada oturmaktaydı. Konusmam sırasında güçlükle nefes alıp verdigini duydugumdan astımı belliydi. Hafif bir horlama gibi ses çıkartacak kadar siddetliydi ve açıkça yanındaki insanların bazılarını rahatsız etmisti.

Sunumdan sonra topluluk huzurunda konusma korkusu için ona yardım etmemi istedi. İlginç, EFT’nin astımını rahatlatabilecegini anlamamıstı ve bu belirgin sorunu için yardım istememisti. Ona göre sadece ilaçlar yardım edebilirdi.

Böylece onun topluluk huzurunda konusma korkusunu belirledik. EFT prosedürlerinin yaklasık 3. dakikasında, sesindeki saskınlıkla nefesinin rahatladıgını fark etti. Ve gerçekten de olmustu. Astımdan iz yoktu.

Çogu zaman böyle “bonus sonuçlar” elde ederiz. Vücudun enerji sisteminin dengelenmesi digerlerine de fayda saglayabilir.

Bu yazıyı yazdıgım tarih itibariyle astım, nefes ve sinüsle ilgili sorunları kapsayan sadece birkaç sorun (belki 8 veya 10) belirledim. Her vakada açık bir ilerleme gördüm. Bununla, EFT’nin her uygulanısında ani bir rahatlama oldugunu söylemek istiyorum. Bununla birlikte, duygusal sorunlarda genellikle durum bu olsa da, EFT’nin sorunu sonsuza kadar yok ettigini söylemiyorum. Kimi zaman nefes sorunları geri gelir ve ilave EFT turları gerektirir.

EFT’yi sayabildigimden fazla kisiye uyguladıgımı ve bunların tamamını takip edebilmemin yapılamayacak bir sey olduguna anlayıs gösteriniz. Bu nedenle, kaç kisinin astım semptomlarından kurtulmak için tekrara ihtiyaç duydugunu bilemiyorum. Sadece iyilesme için büyük bir olasılık oldugunu biliyorum. Siz de astımdan magdursanız, sorununuzdan kurtulmak için harika bir sansınız var. Ancak, bunu lütfen doktorunuzun yardımıyla yapınız.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-12-2010, 03:34 PM   #42 (permalink)
Teğmen
 
yesıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 72
Tesekkür: 18
69 Mesajinıza toplam 264 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yesıl is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

zerynthia cok tesekkür edyorum sana beni ne kadar aydınlattıgını bilemezsin kaldıgım yer kücük bir yer ve kitap alma fırsatım yok ayrıca seminerlere katılma sansımda yok tek kaynagım internetoda bir yere kadar ne kadar caba harcadıgımı bilemezsiniz fırsatım olsa eft ve simdide tat a merak saldım bunların egitimini almak istiyorum eft konusun da hicte fena degilim soyleki mantıgını anladım uygulamada sorun tesbiti zorluyo psikolojik rahatsızlıklarım var ve terapist su durumda benim icin lüks hatta imkansız o yüzden boyle basit yontemlerle kendime huzur ve sifa arıyorum tabi telkinler onlarıda malesef her zaman dinleyemiyorum. ingilizcem cok az ve yabancı kaynaklardan faydalnmakta problem yasıyorum artık türkceye cevirip yayınlanan kaynaklarla kendimi geliştirmeye calışıyorum ccccok tesekkürlerimi iletiyorum devamını arkası yarın diziler gibi mereakla bekliyorum hosckl.
yesıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-12-2010, 12:15 AM   #43 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayesi 3 – Cinsel Taciz

Bob bir delikanlı olarak defalarca cinsel tacize maruz kalmıstı. Buna ait anıları çok siddetliydi ve içerisinde büyük bir öfke yaratmıstı. Taciz olayları neredeyse 30 sene önce olmustu ve bu sahip oldugu öfkenin mantıksal olarak huzurunu bozdugu bilmekteydi. Bununla birlikte, duygusal olarak bunu kaldıramıyordu.

Bu konuda rahatlama saglamak iki alısılmamıs seans sürdü. Alısılmamıs diyorum, çünkü diger insanların önünde bir seminer ortamında yapıldı. Açık bir sekilde bunu digerleriyle tartısmak istemiyordu, bu yüzden kendi zihninde mahremiyetini koruyarak anılarına EFT uygulamasına yardımcı oldum.

EFT ile kolaylıkla bunu basardık, çünkü tek gereken vurus tekniklerini uygularken hastanın kendini soruna açmasıdır. “Kendini açma” özel olarak yapılabilir.

Yaklasık 1 ay sonra Bob’a gittigimde “artık eskisi kadar bunu düsünmüyorum” dedi. Bu, EFT’yi kullandıktan sonra tipik bir tepkidir. En siddetli sorunlar bile yavas yavas yok olur. EFT’den sonra kimi zaman insanlar o anıyı bile düsünemediklerini bildiriyorlar. Bu yanlıs. Ancak bu sekilde gözüküyor.

Anı gerçekte kaybolmaz, çünkü onlardan bu anıyı tarif etmelerini istedigimde ayrıntılı olarak bunu hala yapabiliyorlar. Olan sey duygusal acının yok olması ve böylece anının tekrar aynı sekilde ortaya çıkmamasıdır. O artık geçmisten gelen hafif bir olay.

Daha önceden çok güçlü olan bir malzemenin eksik olması nedeniyle artık bunu düsünmüyor gözüküyorlar. Bu tabi ki ne istediginizdir. Burada duygusal özgürlük arıyoruz, amnezi degil.

Ancak, bu durumda EFT %100 basarılı olmamıstır, çünkü Bob hala anılarıyla ilgili ara sıra, nispeten daha hafif, nöbetler geçirmekteydi. Ama eskiden oldugu gibi degil. Bu teknikleri kullandıgı takdirde zamanla bunu tamamen yok edebilecektir.

Vaka Hikayesi 4 – Endise ve Tırnak Yeme

Susan’ın sürekli olarak devam eden bir endise seviyesi vardı ve gün boyunca sık bir sekilde EFT uygulamayı seçti. Bunu birkaç ay boyunca yaptı ve endise seviyesi azalmaya basladıkça denemeden tırnaklarını yemeyi bıraktı (çok uzun süredir alıskanlıgıydı). Bir gün gitarını eline aldı ve tırnaklarının gitarı çalmak için çok uzun oldugunu fark etti.

EFT kimi zaman gizli sekillerde ise yarar ve bunun gibi olumlu yan etkileri siz farkında olmadan meydana gelir. Endise gibi bazı alanlarda hayatınız normale döndügünde, oldukça normale döner. Ziller veya ıslıklar yoktur, sadece göreceli huzur vardır. Genellikle birisi dikkatinizi çekmedikçe degisikligi fark etmezsiniz bile.

Susan ve tırnaklarına olan da buydu. EFT gizli ama güçlü bir sekilde endisesini tırnaklarının yemenin artık gerekli olmadıgı bir noktaya azalttı.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-12-2010, 12:35 AM   #44 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayesi 5 – Örümcek Korkusu

Molly örümcekleri sadece düsünürken bile oldukça gergin oluyordu ve haftanın 5 günü bunlarla ilgili kabuslar görüyordu. Sadece iki EFT seansı ile korkularından kurtuldu.

Birinci seansta, Molly sadece örümcekler hakkında düsünürken korkusunu sıfıra indirmek için Adrienne EFT uyguladı. Genellikle bu yeterlidir ve gerçek bir örümcekle karsılasıldıgında bile korku sıfırda kalır.

Ancak emin olmak için Adrienne Molly’i bir tarantulaya bakmak için bir hayvan dükkanına götürdü. Molly bir kez daha korktu ve hayvan dükkanından aglayarak kaçtı. Bu, EFT’nin ilk turunun hatası degildi. Aksine, gerçek örümcegin o an düsüncede bulunmayan yeni bakıs açıları getirdigini göstermektedir.

Birkaç dakika daha EFT uygulanmasının ardından Molly tekrar hayvan dükkanına gitti ve sakin bir sekilde tarantulaya baktı. Korku gitmisti.

Birkaç gün sonra Molly, cerrahi olarak zararsız kılınan bir tarantula besleyen bir kız arkadasının evinde oldugunu söylemek üzere Adrienne’i aradı. Örümcegi kafesinden çıkarttıklarını ve Molly’nin örümcegin üzerinde yürümesine izin verdigini söyledi.

İste bu tekniklerin gücüne klasik bir örnek. Dikkate deger bir biçimde örümcek korkusu olan insanlar bile artık tehlikeli olmasa bile bir tarantulanın üzerlerinde yürümesine izin veriyorlar. Ancak Molly bu konuda tamamen rahatlamıstı ve normal kisilerden daha az korkuya sahipti. Ancak, EFT’nin insanları aptal durumuna düsürmedigine lütfen dikkat ediniz. Örümcek tehlikeli olsaydı Molly örümcegin üzerinde yürümesine izin vermezdi. EFT fobik korkuların mantıksız kısımlarını ortadan kaldırmakta, ama normal tedbiri azaltmamaktadır.

Aylar sonra Molly’le konustugumuzda korku tekrar ortaya çıkmamıstı. Ayrıca, artık bunlar hakkında kabuslar görmüyordu.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2011, 03:42 PM   #45 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayesi 6 – Kahve Bagımlılıgı

Joe kahve içmeyi bıraktı. Seminerlerimden birine katıldı ve kahve tutkusundan kurtulmak isteyen birine EFT uygularken beni gözlemledi. Arka planda yapmıs olmasına ragmen bizimle birlikte vurdu ve kahve tutkusu kalıcı olarak gitti. Bu içtigi son kahve oldu. EFT bu vakada bir uygulamayla bagımlılıgı atlattı.

Sizin de bildiginiz gibi bu her zaman olmaz. EFT tutkulardan anında kurtulmak için harika bir araçtır ve bu nedenle geri çekilmis semptomları iyilestirmede önemli bir yardımdır. Ancak, bagımlılık yok olmadan önce genellikle birkaç kez tekrar edilmis uygulama gerektirir. nsanların yaklasık %5’i Joe’nun verdigi tepkiye sahiptir. Geri kalanı daha uzun sürer.

Bununla birlikte, bir psikoterapist olan Susan iki dakikalık bir seansla alkolsüz içecek bagımlılıgından kurtuldu ve Robb da aynı seyi çikolata için yaptı.

Vaka Hikayesi 7 – Alkolizm

Aaron alkol bagımlılıgının üstesinden geldi. Bu elbette kahve, alkolsüz içecekler ve çikolatadan çok daha ciddi bir bagımlılık. Her gece yataga sarhos giriyordu ve günlerini içki sersemligiyle geçiriyordu. Onun ifadesiyle, “İçki benim Tanrımdı”.

EFT ile birkaç seansa ihtiyaç duyduk ve günde birkaç kez rutinleri gerçeklestirdi. Sonuç olarak, geri çekilme kolay oldu.

Bu iyilesmenin ilk asamalarında, süper markette daha önceden gözde olan birasının önünden bir gurur ifadesiyle yürüyüp geçti. Ve su anda, bir yıl geçtikten sonra, bunu igrenç buluyor. Alkole artık tutku duymuyor. Hayatını geri kazandı. Bir yılbası gecesini bile “bir sürü sarhos arasında olmak istemedigi” için atladı.

İste bir sagduyu notu. Bir bagımlılıgın yok edilmesi tekrar bagımlı hale gelmeyeceginiz anlamına gelmez. Alkol veya baska bir seye karsı olan bagımlılıgınızdan kurtuldugunuzda bundan uzak durun, aksi takdirde bagımlılıgı tekrar yok etmeniz gerekebilir. EFT, bagımlı oldugunuz maddeden “simdilik bir parça alayım, gerisini sonra düsünürüm”e izin vermez.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2011, 09:02 PM   #46 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayesi 8 – Keder

Alicia, erkek kardesinin ölümünden 2 yıl sonra bile bunun hakkında konusamayacak kadar bir kedere sahipti. Duyguları, kelimelerin çıkartmak için çok yogundu.

Katılmıs oldugu ve sunumdan bir önceki gece az miktarda gönüllüye bu teknikleri uygulamasına izin verildigi bir toplantıda bir seminere katılmasını istedim. Alicia gönüllü oldu ve diger 7 kisi ile birlikte 15 dakikalık bir seansta kederi üzerinde çalıstı.

Ertesi sabah, seminerin ortasında gönüllü olarak 80 kisinin karsısına geçti ve kardesinin ölümü hakkında sakin bir sekilde konusabilmesinin saskınlıgını ifade etti.

Hala en gözde konularından biri degil, ama kederi yok oldu.

Bu arada, bu ufak gruptaki herkes 15 dakikalık seans sırasında ilerleme kaydetti. Bir bayan yükseklik korkusundan kurtuldu (birkaç dakika sonra yüksek bir otel balkonundan asagı baktıgında sorun yoktu), bir adam geçmise ait bir duruma karsı olan öfkesinden kurtuldu ve digerleri de çesitli duygusal sorunlardan dikkate deger bir iyilesme sagladı.

Vaka Hikayesi 9 – İgne Korkusu

Connie ignelerin yakınında oldugunda endise duymaktaydı. Kan alınması gerektiginde midesi bulanmakta ve genellikle bayılmaktaydı. Düzenli fiziksel muayene olması ve saglıgını koruması açısından bu kısıtlayıcıydı. Adrienne Connie’ye sadece birkaç dakika EFT uyguladı. Korkusu yok oldu ve ignelerle bir sonraki karsılasması korkusuz oldu.

Özellikle bunun gibi fobik tepkiler oldugunda bu tipiktir. Genellikle tekniklerin birkaç dakika uygulanması uzun süreli bir sonuç yaratır. Fobideki nesne (bu vakada igne) o an mevcut olmasa bile bu dogrudur. Gerçek durumun korkunun bir kısmını geri getirdigi zamanlarda, kalıcı olarak yok etmek için genelde sadece tek bir tur EFT daha uygulanması ise yaramaktadır.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 01:51 AM   #47 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayesi 10 – “M&M Fıstık” Bagımlılıgı

Nancy bir ameliyat geçirecekti ve doktoru ameliyatın daha rahat olması için ona kilo vermesini önermisti. Kilo vermede güçlügü “M&M fıstıklarını” yemeyecek olmasıydı. Yıllardır buna bagımlıydı.

Acil tutkularını azaltmak için EFT’yi kullandı ve saskınlık içerisinde yaklasık 3 dakikada bagımlılıktan tam olarak kurtuldu.

Bu “bonus sonuç” simdi ve daha sonra da meydana gelir. Bunun ardından, Nancy “M&M fıstıgının” yanından geçmekten hiç zorlanmadı.

Bagımlılıklar çesitli endise biçimleriyle baglantılıdır ve bunlar tarafından neden olunurlar. EFT ile de oldukça güçlü olarak yapılabildigi üzere, endiseyi belirleyebilirseniz, bagımlılık yaratıcı maddelere olan ihtiyaç azalır.

Vaka Hikayesi 11 – Fiziksel Agrı

Lea, hipnoterapi ögrencileri için yapmıs oldugum bir seminere katılmıstı. Seminerden önce bana gergin kaslara ve fiziksel agrıya sahip oldugunu söylemisti. Boynunun ve omuzlarının etrafındaki agrıyı iyilestirmek için ona EFT uyguladım. ki dakika içerisinde agrılar azaldı.

3 saatlik seminerin bitmesine yaklasık bir saat kaldıgında kendisine boynundaki ve omuzlarındaki agrının tekrar baslayıp baslamadıgını sordum. Hayır dedi ve ardından vücudundaki agrının geri kalanının azaldıgını ama tam olarak geçmedigini söyledi.

İste EFT ile bir sorunu nasıl belirledigimiz ve diger iyilesmelerin bununla birlikte meydana gelmesine bir örnek. Lea’nın vakasında, boyun ve omuz agrısı için ona verdigimiz rahatlama vücudun geri kalanına da yayıldı.

Ardından bir baska EFT turu daha yaptık ve agrının geri kalanı da yok oldu ve seminerin sonuna kadar bu sekilde kaldı.

Bunun gibi agrılar genellikle duygusal üzüntüden meydana gelir ve bu yüzden EFT oldukça etkili bir sekilde bunu belirleyebilmektedir. Ancak, yeni duygusal stresler agrıyı geri getirebilir. Bu olursa, EFT’nin tekrarlanarak uygulanmasının iyilestirme saglaması muhtemeldir.

Vaka Hikayesi 12 – Bel Agrısı

Donna bu satırlara bir baska örnektir. O da benim seminerlerimden birine katılmıstı ve bir günlük seminerin tamamında kalamayacagını düsünmesine neden olacak kadar siddetli bir bel agrısı vardı. “O kadar uzun oturamıyorum” demisti.

EFT ile ona yardımcı oldum ve sırtı bütün gün boyunca onu rahatsız etmedi.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 01:56 AM   #48 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayesi 13 – Suçluluk ve Uykusuzluk

Audrey bir terapistin talebi üzerine tanıstıgım oldukça huzursuz bir kadındı. Bütün hayatı boyunca fiziksel, zihinsel ve cinsel olarak iskence görmüstü ve herhangi bir terapist için oldukça zorlayıcı olacak bir uzun duygusal sorunlar listesi vardı.

Audrey ile sadece 45 dakika görüstüm. Bu süre içerisinde, evinin yanmasından dolayı büyük bir suçluluk duydugunu ögrendim. Bir gece mum yanarken uyuyakalmıs. Sonradan kedisi mumu devirmis ve yangın baslamıs.

Burada suçlulugun bulunmadıgı açık bir sekilde belli olsa da, Audrey için durum bu degildi. Gözyası dökmeden bu konu hakkında konusamıyordu. Bütün görüsme boyunca kendini suçladı.

Onda EFT uyguladım ve suçluluk duygusu yok oldu. Test etmek için, konuyu baska yerlere çekerek 20 dakika geçmesine izin verdim. Ardından bana evinin yanması ile ilgili hikayeyi anlatmasını istedim. Terapistinin saskınlıgı ile birlikte sıradan bir sekilde “Benim hatam degildi” dedi ve bir baska konuya geçti. Gözyasları yok. Duygusal yogunluk yok. Suçluluk birkaç dakika içerisinde kolay bir sekilde yok oldu.

Size bunu bir noktayı örneklemek için anlatıyorum. EFT, degisikliklerin oldukça normal hissedilecegi kadar güçlüdür. Bundan dolayı, suçluluk gibi belirli sorunlar için EFT’yi kullanırken “herhangi bir farklılık hissetmeyebilirsiniz”. Ancak zaman geçtikçe dediginize dikkat edin. Sorunun uzaklasmasına izin verme egiliminde olacaksınız ve duygusal alanınızın herhangi bir kısmını isgal etmeyi bırakacaktır.

Herhangi bir gösteri olmadan yok olacaktır. Bu güçlüdür ve aslında tam olarak istediginiz seydir. Duygusal özgürlükte sondur.

Audrey ayrıca uykusuzluk sorunu çekmekteydi. Çok az uyuyordu, belki de gecede iki saat ve bunun için ilaç alması gerekiyordu. Seansımızın sonunda onu terapistin ofisindeki masaya yatırdım ve uykusu için EFT uyguladım. 60 saniye içerisinde uykuya daldı. 30 dakika kadar daha terapistle konusmak için kaldım ve bu sürenin sonunda Audrey gürültülü bir sekilde horluyordu. “Baygın” gibiydi. İlaç yok, hap yok, sadece kötü derecede bozulmus enerji sistemine vurus vardı.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2011, 11:11 PM   #49 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayesi 14 – Kabızlık

Richard 25 yıldır kabızdı. Günde iki kez Metamucil kullanmakta ve hala “düzenli olarak tuvalete çıkmada” zorluk yasamaktaydı.

Bu sorun için ona EFT’yi ögrettim ve günde birkaç kez rutini dikkatli bir sekilde uyguladı. ki haftanın sonunda dikkate deger bir gelisme yoktu. Ona ısrarlı olmasını ve devam etmesini söyledim. Kimi zaman böyle seyler biraz daha fazla zaman almaktadır.

Onunla iki ay sonra konustugumda somut olarak ilerlemeler vardı. Artık Metamucil’i günde iki kez yerine sadece haftada iki kez almaktaydı.

Bir EFT ögrencisi olarak, kimi zaman ısrarın önemli oldugunu anlamalısınız. Duygusal sorunlar genellikle hızlı bir sekilde yok olurlar ve bir çok fiziksel sorun için de aynısı geçerlidir. Ancak, bazı durumlar daha uzun bir zaman alır ve bunların hangisi oldugunu kestirmek güçtür. Richard ikinci haftanın sonunda vazgeçmis olsaydı, bu ilerlemeyi hiçbir zaman kaydedemezdi.

Mesaj?... dayanın.

Vaka Hikayesi 15 – Vücudundan Utanma

Adrienne ve ben Bingo’ya Los Angeles’te vermis oldugumuz bir seminerde karsılastık. Bir vücut gelistiriciydi ve kendisini fitness dergileri sıkça fotograf çekimleri için sekilde binlerce dolar teklif edecek kadar gelistirmisti.

Ancak vücudunu halka sergilemeyle ilgili olarak yogun duygusal rahatsızlık hissettiginden Bingo bu teklifleri geri çeviriyordu. Asyalıydı ve ailesinde vücudu göstermenin utanç verici bir sey oldugunu açıkladı.

Bu sorunun üstesinden gelmek için sahneye çıktı ve anında sinirleri gerildi. Aslında, “Tisörtümü çıkartmamı saglayacak olursanız sizi öldürürüm” dedi. Elbette bunu gerçek anlamda söylemedi, ama bu konuda duygularının ne kadar güçlü oldugunun bir göstergesiydi.

EFT ile 3 veya 4 dakikanın ardından, gülümsedi ve seyircilerin meraklı alkısları arasında sakin bir sekilde tisörtünü çıkarttı. Bir veya iki gün sonra 3.000 dolar karsılıgında bir dergiye poz vermeyi kabul etti.

Ancak, bu sorunu tamamen astıgını düsünmüyorum. Belirgin bir ilerleme kaydetti ama tisörtünü çıkarttıgında tekrar geri giyecekmis gibi elinde tuttu. Bir kenara fırlatmadı. Sorunundan tamamen kurtulmak için birkaç tur EFT’ye daha ihtiyaç duymaktaydı.

Ancak sunu lütfen unutmayınız, bu mümkün olabilecek en elverissiz kosullar altında yapıldı; sahnede. Bu ortamda, bana göre %70 olan elde edilen ilerleme dikkate degerdir.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2011, 12:08 AM   #50 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayesi 16 – Deri Veremi

Carolyn, bu tekniklerin fiziksel sorunlarda ne kadar iyi ise yarayabilecegi hakkında ilk önemli saskınlıgımdır. EFT’ye ilk basladıgım yıllarda yapmıs oldugum seminerlerden birine katılmıstı. Nasıl çalıstıgına dair önemli noktaları göstermek için sadece bir saat harcadım ve Carolyn dahil olmak üzere birkaç kisiye yükseklik fobilerinden ve acil çikolata tutkularından kurtulmalarına yardımcı oldum.

Carolyn’de ciddi bir dejeneratif hastalık olan deri veremi oldugunu bilmiyordum. Bir çok kisiyle aynı anda ilgilendigimden, ellerinin ve ayaklarının hastalıktan dolayı sismis oldugunu fark edemeyecek kadar yogundum. Aslında, daha sonra bana sisler yüzünden normal ayakkabılar giyemedigini söyledi.

Seminer sırasında, bu kursta ögrendiginizin kısaltılmıs halini ögrettim. Carolyn deri veremi durumu için günde birkaç kez vurmaya karar verdi ve saskınlık içerisinde bütün semptomları azaldı.

İki ay sonra bir baska sunumuma geldi ve neler oldugunu anlattı. Ellerini ve ayaklarını gösterdi ve sislerin tamamen yok oldugunu söyledi. Ayrıca, enerji seviyesinin sıkça dansa gidebilecek kadar arttıgını söyledi. Bu daha önce yapamadıgı bir seydi.

Yani bu EFT’nin deri veremini tedavi edecegi anlamına mı gelmektedir? Meydana gelen seyi inkar etmek güç olsa da, tam olarak bunu söylemiyorum.

Semptomlarına yardımcı oldugu açıktır. Bunu EFT’nin gücünün kanıtı ve ciddi hastalıklar için bile uygulamaya tesvik etmek için iyi bir örnek olarak sunuyorum. Ama lütfen bunu doktorunuzun gözetiminde yapınız.

Durumu takip etmek amacıyla, birkaç ay sonra deri vereminin ne durumda oldugunu ögrenmek için Carolyn’i aradım. Günlük vuruslarını bırakmıs ve semptomlar tekrar ortaya çıkmaya baslamıs. Bazen fiziksel sorunlar vurusu bıraktıktan sonra tamamen yok olur ve bazen olmaz. Bu bir bazen olmaz vakasıdır.

Burada farkına varılması önemli olan nokta ne oldugudur, ne olmadıgı degil. Enerji sistemini dengelerken ciddi semptomlar azalmıstır. Bu göz ardı edilmemelidir.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« E-Eft Kursu | - »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Alternatif Kişisel Gelişim ve Eft Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Vaka Hikayesi 2 – Astım Kelly sunumlarımdan birinde ön sırada oturmaktaydı. Konusmam sırasında güçlükle nefes alıp verdigini duydugumdan astımı belliydi. Hafif bir horlama gibi ses çıkartacak kadar siddetliydi ve açıkça yanındaki insanların bazılarını rahatsız etmisti. Sunumdan sonra topluluk huzurunda konusma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eft telkin cd indir izle İstanbul Eft nerededir kimdir Eft çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eft hipnoz Eft olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eft hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eft kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.