Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   eft ile kilo verme.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/616807-eft-ile-kilo-verme.html)

Işıldayan Safir 08-12-2010 07:37 PM

Cevap: eft ile kilo verme..
 
Alıntı:

yesıl Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782163)
sevgili zeryntihai icimde birsürü fırtınala rkopuyo dısarıdan bakan cok neseli herseye kahkalr atan kilolarıyla dalga gecen birisi olarak gorünüyorum ama cok cabuk sinirleniyorum ofkemi kontrol edemiyorum kilo vermek icin diyet yapmıyorunm cünkü diyet sonrası tekrar alacagımı düsünüyorum sepep ise bilinc altında biseyler beni sürekli ve sepepsiz yemege zorlarken bu düsünce kalıpları temizlemeden bosa fkürek cekecegime inanıyorum zayıflasam bile yine alırım icimdeki bosluklar dolmadan yemek yeme dürtüleri dolduracak boyle düsünmek diyet yapma düsüncesini tamamen yok ediyor halbuki en iyi diyetisyenin bilgilerine sahibim kilo ve diyet ile ilgili cok arastırmalar yapıyurm okuyorum ama sorunun icerlerde oldugunu biliyorum daha once ucak korkusu ile ilgili eft yapmıstım son ucak yolculugumda daha rahattım kilom icinde eft yapmakistiyorumsetup cümleleri bulma kcok zor geliyo cümleleri kilodan degil sevgisizlik kendine güvenden yola cıkıp kurmam gerekiyo.....

Evet anladım. Aslında senin soruna odaklı olarak Eft yapman gerekir. Sözünü ettiğin güven ve duygusal boşluk doldurma ihtiyacın için Eft yaparak, kilo vermek için ayrıca çalışma yapman gerekir. Çünkü dediğin gibi sorunun kaynağına inmedikçe uğraşların kısa süreli çözümlerden ibaret olacaktır.

Zayıflasan bile tekrar alacağını düşünmen belki şundan kaynaklıdır. Çok fazla sinirlendiğini, kendine güven eksikliğin olduğunu ve sevgisiz olduğunu düşündüğün için sonuçta zayıflarsan bunlarda herhangi bir değişiklik olmayacağını biliyorsun. Belki kısa süreli olarak kendine güvenin gelecektir gibi de düşünebilirsin. O nedenle önce kendine güven sorununu halledersen, kilo vermek de daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Sevgilerimle. actionsmile

bluegirlx 08-12-2010 09:48 PM

Cevap: eft ile kilo verme..
 
ben savaş halinden çıkarmanı öneririm..kilo savaşımı demişsin yaa..kilo vermeyi savaş olarak görmesen..şu eft yi bir dene bakalımm..sevgiler..

yesıl 09-12-2010 09:30 AM

Cevap: eft ile kilo verme..
 
dün biraz denedim senin verdigin inanac kalıplarını temizlemek icin ugrastım arada aklıma gelenleri kaydettim mütiş bir esneme ve gozyası biraz olsun bazılarında işe yaramıstır ama tam manasıyla sonuc alamadım biraz daha üstüne gitmem gerekiyo bide istikrar lazım o das bende yok cok degişken bi halim var bi bakıyosun tamam 1 saat icinde halledicem diyorum bi bakıyosun işe yaramıyo deyip vazgecmişim birde onlu eft sanırım gamut noktası felan uzun olanı onu bütün inanc kalıpları icin yapmalıyımmı yoksa tramvatik olaylar icinmi yapmalıyz desteklerinizi bekliyom

bluegirlx 09-12-2010 08:35 PM

Cevap: eft ile kilo verme..
 
her ne için istersen onun için yapabilirsin..ama şunu unutma yıllarca oluşturduğun blokajlarını iki günde kıramaya bilirsin..o yüzden lütfen 21 gün devam et.bu sırada sana mesajlar gelecektir.yani birileri kilon hakkında dalga geçebilir veremezsin diyenler artabilir yada rüyalarında gelebilir mesajlar..bunlar doğru yolda olduğunun , yarayı kaşıdığının belgesi..gelişimini ve gelen mesajları yazılı olarak takip etmeni öneriririm..sevgiler..

yesıl 09-12-2010 10:13 PM

Cevap: eft ile kilo verme..
 
slm 2 onceki inanc kalıplarının devamını bekliyorum yardıcı olursan sevinirim bide calıstıgın diger hanımdan bahsettin onunla birebirmi calıstınız yoksa chatleserekmi hallettiniz.tessekkükkkürler

bluegirlx 09-12-2010 10:20 PM

Cevap: eft ile kilo verme..
 
canım altında yazıyor o yazı alıntı..devamı var eft hakkında bilgi buldukca bu başlık altına ekleyeceğim..

bluegirlx 12-12-2010 02:50 PM

Cevap: eft ile kilo verme..
 
bayanlar için setap olumlaması veriyorumm..

korkularıma rağmen,hayata insanlara karşı güven içindeyim dişiliğimi kabul ediyorum ve zarif bir şekilde yaşamak için kendime izin veriyorum..

yesıl 17-12-2010 02:54 PM

Cevap: eft ile kilo verme..
 
slm bluegirlx bu setup kilo icin galiba ben 2 gündür sevgi yoksunlugu üzerinde calısıyorum mürüvvet muratın kilo ilgili cümleleri kullanmaya calısıyorum ama ise yarayıp yaramadıgını nasıl anlıcam isin o kısmı zorluyo beni duygu yogunlugumu olcemiyorum bikac tur yapıyorum sonra geriye kalan kısmına geciyorum yine birkac tur ertesi gün yine aynı yerden baslıyorum bu konuda blokajların temizlendigini nesıl anlıcam ama mütis esneme gozyası oluyo bazaen belli noktalara gelince cok esnemem oluyo gamut yapmıyorum ama onlu teknigi yapıyorum parmaklarımıda vuruslara dahil ediyorum vel hasıl biseler yapmaya calısıyorum henüz kilo ile ilgili kalıplara gelmedim, once sevgi meselesini halledeyim insallh desdeklerinizi bekliyorum.

bluegirlx 20-12-2010 01:18 AM

Cevap: eft ile kilo verme..
 
evet harika gelişmeler bunlar..bence başarıyı sorgulama ..işe yarayıp yaramadığını..sen yapmaya devam et..esneme bir işaret ..tamamen özgürleştiğinde anlayacaksın..güzel gelişmelerini bekliyoruzz..

yesıl 20-12-2010 11:11 AM

Cevap: eft ile kilo verme..
 
sevgili bluegirlx yukarıda bayanlar icin verdigin olumlamayı eft yaparkenmi kullanalım karate noktasına vuruken yoksa gün icerisinde kendi kendimize tekrarmı edelim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.