Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   E-Eft Kursu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/616123-e-eft-kursu.html)

chees19 27-11-2012 09:20 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
teşekkürlersevincli

yasifee 28-11-2012 03:18 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Gerçekten çok güzel bir paylaşım. Dünden beri okuyorum,üzerinde düşünüyorum ve yapmaya karar verdim. Biraz farkındalık, biraz cesaret biraz da azim gerekli sanırım. Kişi, kendi bilinci ve bilinçaltı üzerinde çalışmadıkça problemlerinden kurtulamıyor. Bu paylaşım bana umut verdi....

Işıklı yol 31-03-2013 03:22 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
faydalı olabileceğini düşünüyorum. O yüzden bu konuyu güncellemeyi düşündüm sevgimle

Işıklı yol 31-03-2013 06:02 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Günün Uygulama Önerisi:

Elinizde sınırsız imkân olsa, elinizi attığınız her şeyi başaracağınızdan %100 emin olsanız, tam olarak nasıl bir hayat yaratırdınız kendinize, hayal edin. Sadece hayal etmekle kalmayın, kâğıda dökün. Tamamen tatmin olana kadar durmayın. Sihirli bir kâğıda yazı yazdığınızı, buraya yazdığınız her şeyin aynen gerçekleşeceğini, yazmadığınız hiçbir şeyin de gerçekleşmeyeceğini düşünün.
Eğer bu uygulamayı içtenlikle yaparsanız, belirli noktalarda dirençlerle karşılaşacaksınız. "Ben o kadar akıllı/güzel/özel/değerli bir insan değilim, bunu yapamam" gibi. Bunları, ayrı bir kâğıda not edin. Tüm bu sınırlayıcı duygu ve düşünceler, sizi hayallerinizden alıkoyan engeller. Bunların üzerine Duygusal Özgürlük Yöntemleri ile gidin.

Engelleri ortadan kaldırdığınızda, hedeflerinize ve hayallerinize çok daha kolay ulaşabiliyor olacaksınız!

Not: Bu uygulama önerisi, bir günde bitecek gibi değil. Bir günde, hayallerinizi yazmaya başlamanız ve en az bir "Ben yapamam, çünkü..." diyen engeli DÖY ile aşmanız, yeterli.

Ciddi bir kişisel gelişim çalışması yapmak için önerim, bir kişisel gelişim kitabını alıp, onu DÖY ile birlikte uygulamanız. Yani, kitapta önerilenleri uygulamakta karşılaştığınız dirençlere karşı DÖY kullanıp, bir kişisel gelişim kitabını %100 olarak uygulayabilmeniz.

Şu anda bunun için önereceğim kitap, Brian Tracy'den Maksimum Başarı. Eğer hayatınızdaki sorun daha çok para ise, Napoleon Hill'in Düşün ve Zengin Ol adlı kitabını, insan ilişkileri için de Marshall Rosenberg'den Şiddetsiz İletişim adlı kitabı önerebilirim. Tamamı kitapevlerinde bulunuyor bu kitapların.

katıhal fizigi 02-04-2013 10:00 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Işıklı yol çok güzel bir paylaşım güncellemen çok iyi olmuş; teşekkürler :)))) Ben bugün itibariyle başladım. Ama aklıma bir soru takıldı acaba aynı anda bir kaç konu çalışabilir miyiz?????
Bugün ki küçük denemem telefonda konuşmakla ilgiliydi. İnsanlarla göz göze konuşmak zorunda hissediyorum kendimi. Telefonla birini aramam gerektiğinde sürekli erteliyorum. Bugün ilk çalışmamı yaptım ve 0'ı duydum bakalım yarın işe yarayıp yaramadığını göreceğiz. Bana bu kadar da kolay olamaz gibi geldi ama bakalım :)))Zaten hafta sonuna kadar hedef koydum kendime cumartesiye kadar tek konu çalışacağım. Ama uzun vadede hedefim mükemmelliyetçilikten kurtulup lider özellikli biri olmak...Hergün uygulayacağım...
Ayrıca Işıldayan Safir paylaşım için sonsuz teşekkürler:)))

katıhal fizigi 03-04-2013 08:00 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Bugün daha rahattım gerçekten :)))Bakalım cumaya kadar ne kadar ilerleme olacak. Bugün Işıklı Yol'un eklediği uygulama kısmına yapacağım. Hayatımın resmini çizmem birkaç günümü alır nasılsa o zamana kadar telefon alıştırmasına devam ...

Işıklı yol 03-04-2013 08:08 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Minik bir bebek gibi adım adım ilerliyor herkes. Vazgeçmek, pes etmek yok. Her birimiz ayrı bir dünya.. adım adım yeni hayatlara :)

chees19 19-10-2017 01:51 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
TEŞEKKÜRLER


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.