Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   E-Eft Kursu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/616123-e-eft-kursu.html)

Işıldayan Safir 05-12-2010 01:22 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Alıntı:

Emel.. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781684)
ben geç kalmamışımdır inşallah.. :(.. 3 ayda bir demişsiniz ama nedeni var mı acaba.. kopyalayıp yapıştırdm.. ama 3 ay çok uzun mesela her ay yapsak ne olur...?

1 aylık bir çalışma bu. Her mesajı bir günlük çalışma olarak düşünebilirsiniz. Bazı uygulamaları bir kaç gün yapabilirsiniz. Zaten konuları okuyup uygulamaları yapmaya başladığınızda nasıl hareket etmeniz gerektiğini kendiniz belirleyebileceksiniz.

Sizin söylediğiniz şey konu içinde geçen bir cümle olmalı. ttli3 Orası deneyim kazanmanız için aslında bir bakıma. Kendinizi geliştirmeniz için. Çünkü bu tür soruları yanıtlamak başlangıçta çok zor geliyor. Ancak zaman zaman cevaplarınız çeşitleniyor. Kendinizdeki gelişmeleri gözlemlemeniz için çok iyi bir uygulama. 3 ayda bir yaptığınızda özellikle bunları yazarak çalışırsanız aradaki farkı kendinizde gözlemleyebileceksinizdir. Her gün yaparsanız net bir gelişmeyi gözlemlemeniz daha zor olabilir.

Umarım uygularsınız, deneyimlerinizi bizlerle de paylaşırsınız.

Işık olması dileklerimle.

Sevgiyle kalın. actionsmile

Işıldayan Safir 21-12-2010 11:26 AM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Gece sol göğsümde bir ağrı vardı. Yaka kemiği noktasının altında sol tarafa kısa bir süre çalışarak ağrı kayboldu. Çalışma yaptığınız noktada acı hissettiğiniz zaman panik yapmanıza gerek yok. Çok fazla bastırmanıza da gerek yok. O acı ya da ağrı yok olduğu zaman oradaki tıkanıklık dağılmış oluyor ve rahatlıyorsunuz.

Işıldayan Safir 21-12-2010 07:48 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Alıntı:

Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783842)
Çok doğru bir noktaya değinmişsin Zerynthia,
Sınavım biter bitmez hemen bu uygulamaya başlayacağım.Deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.
Uygulayan arkadaşlar deneyimlerini bizlerle paylaşabilirlerse bu kurstan daha çok verim alabiliriz .Zerynthia'nın dediği gibi birbirimizden çok şey öğrenebiliriz.
Ve eft kursu hepimiz için çok faydalı olacaktır.
Zerynthia E-Eft Kursunu bizimle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim.
Sevgiyle kal.

Ben teşekkür ederim Perpetuals. Kesinlikle tavsiye ederim uygulamanızı. Ben çok önemli sorunlar için uygulamadım. Kedi, köpek fobim ve sebze yeme korkum için çalışmak istiyorum. Ancak bunu yalnız yapmak yerine bir uzmandan destek olarak yapmak istiyorum. Bilmiyorum, düşüncesi bile beni korkuttuğu için sanırım. Cesaret edemiyorum.

Ancak bedensel ağrılarım için çalıştığımda hep sonuç aldım. Aslında özellikle kaburga noktası üzerinde çalışmak istiyorum. Nedense o noktada çalışırsam çok verimli olacakmış gibi düşünüyorum. Ancak o noktayı bulamıyorum. İnşallah öğrenebilirim.

Sevgilerimle. actionsmile

arca 22-12-2010 01:27 AM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Bende Eft yi öğrenme aşamasındayım. Senin bütün yazdıklarını takip ediyorum. Öğrendiğime ikna olunca günlük çalışmaya başlayacam. Çok emek veriyorsun ellerine sağlık canım.....

Işıldayan Safir 22-12-2010 11:30 AM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783925)
Bende Eft yi öğrenme aşamasındayım. Senin bütün yazdıklarını takip ediyorum. Öğrendiğime ikna olunca günlük çalışmaya başlayacam. Çok emek veriyorsun ellerine sağlık canım.....

Teşekkürler arca. Aslında uygulamaları yaparak çalışırsan daha kolay öğrenirsin.

Sevgiler. actionsmile

planner 08-01-2011 12:09 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Paylaşım için teşekkürler ama ne istediğime bir türlü karar veremedim ki.... Bir sürü şey var listede. Hepsi de birbirine bağlı. Hiçbirine öncelik veremiyorum. Takıldım kaldım...

Işıldayan Safir 08-01-2011 04:28 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
Merhabalar planner,

Hepsi birbirine bağlıysa ipin başındaki düğümün hangisi olduğuna karar vermen lazım. Tüm bunlar nasıl bağlandı birbirine ve bir araya geldiler?

Onun dışında her şeyin altında bir sebep aramak her zaman doğru olmuyor. Çünkü bulamayacağımız gerekçeler olabilir. Bazen dedelerimizin büyükannelerimizin yaşadıkları deneyimlerin etkileri bile bizlerden çıkabiliyorken...

O nedenle ilk aşamada dilersen en basit gördüğün konu üzerinde çalışabilirsin. Dilersen o bir sürü şeyin her biri için ayrı bir derecelendirme ölçeği kullanabilirsin. Belki hangisinden daha çok etkilendiğin konusunda sana faydası olacaktır. Çalışmana ona göre bir yön verirsin.

Sevgilerimle. actionsmile

teoman_ 08-01-2011 08:59 PM

Cevap: E-Eft Kursu
 
konuyu takipteyim paylaştığın için teşekkürler...

teoman_ 01-02-2011 08:52 AM

Cevap: E-Eft Kursu
 
yukarı s45apk

Alice in Wonderland 01-02-2011 10:38 AM

Cevap: E-Eft Kursu
 
off çok kızdım şimdi kendime hala başlamadım :(


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.