![]() |
Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Forum üyelerimizden Bigokyanus ve bluepebbles'ı yeni modlarımız olarak sitemizde yönetim ekibine aldık.Şimdiye kadar ki katilimlari ve paylaşimlari içn teşekkür ediyor bundan sonrada aktif paylaşımlarını bekliyoruz. |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur çok mutlu oldum bende tebrik ediyorum sizin sayenizde:) |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Şahsi fikrim geç bile kalındığı. :) Şaka bir yana her ikinizden de aldığım enerji mükemmel.:) Tebrik ediyorum, sevgiler. kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Tebrik ederim arkadaşlar, Aktif katılımlarınızın bundan sonra da devam etmesini dilerim. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur ark5tebrikler... |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur eeee kızlar neredesiniz:) yeni görevleriniz hayırlı olsun..Tebrikler. |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur arkadaslar her ikinizide tebrik ediyorum, gercekten sizin adiniza cok sevindim. ama bu sorumluluklarinizi yazma durtulerinizi dahada tetikleyecegini dusunuyorum, boylece sizin fikirlerinizi daha fazla okuyacagimizi dusunuyorum, buda beni daha mutlu kiliyor. ozellikle blue... uzun zamandir suren dostlugumuzun adina daha cok mutlu oldum. tebrik ederim. her ikisinizede basarilar diliyorum. hadi bakalim kizlar. baslayin parmaklarinizi klavyeye daha cok goturup, hayatimizin akisini yonlendiren durtuleri ekranlarimiza getirin. sevgiler ve saygilar.. |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur bu sayfada bir kişinin adı daha olmalıydı.. öyle değil mi bluegirlx ?.. |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur tebrik ediyorum arkadaşlaractionsmile yeni göreviniz hayırlı olsun. sevgiyle mutlu ve keyifli kalın iyi ki varsınız..y789 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur ben de tebrik ediyorum sizi arkadaşlar çok sevindim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 AM. |