![]() |
Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Forum üyelerimizden Bigokyanus ve bluepebbles'ı yeni modlarımız olarak sitemizde yönetim ekibine aldık.Şimdiye kadar ki katilimlari ve paylaşimlari içn teşekkür ediyor bundan sonrada aktif paylaşımlarını bekliyoruz. |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur çok mutlu oldum bende tebrik ediyorum sizin sayenizde:) |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Şahsi fikrim geç bile kalındığı. :) Şaka bir yana her ikinizden de aldığım enerji mükemmel.:) Tebrik ediyorum, sevgiler. kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Tebrik ederim arkadaşlar, Aktif katılımlarınızın bundan sonra da devam etmesini dilerim. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur ark5tebrikler... |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur eeee kızlar neredesiniz:) yeni görevleriniz hayırlı olsun..Tebrikler. |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur arkadaslar her ikinizide tebrik ediyorum, gercekten sizin adiniza cok sevindim. ama bu sorumluluklarinizi yazma durtulerinizi dahada tetikleyecegini dusunuyorum, boylece sizin fikirlerinizi daha fazla okuyacagimizi dusunuyorum, buda beni daha mutlu kiliyor. ozellikle blue... uzun zamandir suren dostlugumuzun adina daha cok mutlu oldum. tebrik ederim. her ikisinizede basarilar diliyorum. hadi bakalim kizlar. baslayin parmaklarinizi klavyeye daha cok goturup, hayatimizin akisini yonlendiren durtuleri ekranlarimiza getirin. sevgiler ve saygilar.. |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur bu sayfada bir kişinin adı daha olmalıydı.. öyle değil mi bluegirlx ?.. |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur tebrik ediyorum arkadaşlaractionsmile yeni göreviniz hayırlı olsun. sevgiyle mutlu ve keyifli kalın iyi ki varsınız..y789 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur ben de tebrik ediyorum sizi arkadaşlar çok sevindim |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Tebrikler çok sevindim. |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Alıntı:
|
Nasıl olduğunu hala anlayamasam da gurur duydum. |
Hala hayretler içindeyim. Sanırım okyanus yüreklimin hala haberi yok. Ona da telefon açıp bildireceğim. Sevgilerimle |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Çok şaşırdım , çok sevindim ve ne diyeceğimi bilemedim utananadam Bu göreve uygun görenlere , güzel düşünce ve dileklerini dile getirenlere kısacası hepinize çokkkk teşekkürler...956k Şeker terazim bluepebbles la aynı zamanda olmakta artısı oldu sanırım. Çakılım seni de tebrik ediyorum. İyi ki varsınız , iyi ki varız , hayatımı değiştirdiğiniz ve hayatımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Her daim huzurla ve sevgiyle gülekalınız...y789 |
Merhabalar hepinize, İnanın daha yeni gördüm. İş yoğunluğundan kendimi yeni sıyırabildiğim için az önce açtım sayfayı, hayırlı olsun mesajlarını gördüm önce. Gözlerime inanamadım. Ne olduğumu bulmaya çalışırken bu yazıyı gördüm. Gerçekten çok teşekkür ediyorum sizlere. Gurur duydum, hele de canım Biogökyanusla birlikte moderatörlüğe getirilmek apayrı bir gurur benim için. Çok ama çok mutlu oldum. Şaşkınlığımı üzerimden atar atmaz hemen detayları öğrenmeye girişeceğim. Hepinize yürekten sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız cat56 |
Yine başladık kendimiz çalıp kendimiz oynamaya :) Ama Bengusu eksik bu sefer , güzel bengusum nerelerdesin? Sensiz çalmak ve oynamak olmuyor 956k Haberi senden almakta ayrı bir keyif ayrı bir güzellikti , tekrar teşekkür ediyorum sevgili kızkardeşim , tüm güzelliklerin yakanı asla bırakmaması dileğiyle , iyi ki varsın y789 |
Çok mutlu oldum. İnanılmaz bir süpriz oldu bu benim için. Bu sitenin ve bu sitedeki dostların bana ve hayatıma kattığı güzel duygular ve yaşama sevinci beni o kadar mutlu ediyor ki, zaten elimden geldiğince girip burada yaşıyorum. Moderatörlükten de ayrıca gurur duydum. Ya hepiniz ne kadar içten, ne kadar başkasınız... Hayatıma renk getirdiğiniz için minnettarım. İyi ki varsınızzzzz...... |
|
İnanılır gibi değil :))) Çok teşekkürler y789 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur güzel yürekli bu iki müthiş bayanı bütün sevgimle tebrik ederim...kızlar göreviniz hayırlı olsungirlhahagirlhaha |
Ah Matriciğim, Çok tatlısın canım benim. Çok teşekkür ederim bu güzel, bu içten dostluğun ve desteğin için. Bu gerçekten çok güzel bir görev. İnan bana çok etkilendim. Hiç beklemediğim, hatta aklımın ucundan bile geçmeyen bir şeydi. Hala inanamıyorum ama bunun verdiği sorumluluğu elimizden geldiği kadar doğru taşımaya çalışacağız. Önce bir kendime geleyim, hemmen başlıyorum:)) Canımsın, seni çok özledim:))) İzmir'e selamları ilet:)) |
|
Canımsın, Çok teşekkür ederim hayatım. Zaten haberi ilk senin mesajınla öğrendim. Şimdi şimdi algılıyorum durumu. Çok mutlu oldum gerçekten:))) Ne diyeceğimi bilemiyorum inan:)) y789 |
|
Benim de ağzım açık kaldı inan bana. Daha yeni gördüm ve inanamıyorum hakkaten. Ben de seni tebrik ediyorum güzelim benim. Sana sonuna kadar katılıyorum, bu site ve buradaki sıcak paylaşımlar, dostluklar benim de hayatımı değiştirdi. Umarım biz de birilerine bir cümle olsun katabilir, bir el uzatabiliriz ihtiyac duyulduğunda. Hep birlikte güzel dostluklarla daha nice güzel günler paylaşmayı diliyorum. İyi ki varız iyi ki varsınız:))) Canım okyanus yüreklim, bizim el ele yola çıktığımızı, yürek yüreğe devam edeceğimizi bak onlar da fark etmiş. İyi ki varsın canım:)) y789 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. sevgiyleactionsmile |
Baksana onsuz olmuyor... Seni de çok özlemiştim, ne zamandır görüşememiştik, ne kadar güzel bir süprizle yeniden aynı konuya daldık... İnanılır gibi değil. Gönül dostum, bu yazışma beni kesmez, ben döner seni ararım şimdi. Bekle, hemmen geliyorum... Sesini de bir özledim ki... cat56 |
Çok teşekkür ederim Bilgencim, Biz de çok mutlu olduk. Sen de iyi ki varsın :))) Küçük meleğini de öpüyorum:)) y789 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur [quote=aşk kırıntısı;777804] güzel yürekli bu iki müthiş bayanı bütün sevgimle tebrik ederim...kızlar göreviniz hayırlı olsungirlhahagirlhaha Çok teşekkürler Aşk Kırıntısı, Güzel yürekli dostlarımızla güzel dostluklar paylaşmaya devam... sevgiler canım :)) y789 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Blupebbles,Bigokyanus çok sevindim,sizi tebrik ediyorum.Sevgiyle kalın... http://s4.rimg.info/57ca9698534b3fb4...2bfd867412.gif |
|
Sen de kelebeğin de beni çok mutlu ettiniz:)) Rengarenk bir ömür geçirmen dileğiyle :)) Sevgiyle kal canımm:)) cat56 |
Çok naziksin, mesajların ve içtenliğin için tekrar teşekkürler:)) cat56 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur çooook güzeeeel, kesinlikle hakettiğiniz bir şey. çok mutlu oldum ikinizin adına da. o zaman daha da güzel paylaşımlar bekliyoruz. harikasınız kızlar. kalbim sizinle http://www.10marifet.org/imaj/ercool...-162882271.jpg |
Canımsııııııınnn:)) Çok teşekkürler hayatım benim:)) Kalplerimiz bir :))) Çok beğendim ben bu kalbi, benim de kalbim seninle şeker :)) kiss3kiss3kiss3 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Tebrik ediyorum sizleri.Bunu hakeden insanlarsınız.Ömrünüz boyunca herhangi bir yerde herhangi bir şekilde hayatınızdaki yükselmeler hep devam eder umarım... |
|
|
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Wayyyyyyyyyyyyyy ben yokken neler de olmuşşşş 956k Tebrik ederim şekerlerim girlhahagirlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:31 PM. |