![]() |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur güzel yürekli bu iki müthiş bayanı bütün sevgimle tebrik ederim...kızlar göreviniz hayırlı olsungirlhahagirlhaha |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur Alıntı:
Ah Matriciğim, Çok tatlısın canım benim. Çok teşekkür ederim bu güzel, bu içten dostluğun ve desteğin için. Bu gerçekten çok güzel bir görev. İnan bana çok etkilendim. Hiç beklemediğim, hatta aklımın ucundan bile geçmeyen bir şeydi. Hala inanamıyorum ama bunun verdiği sorumluluğu elimizden geldiği kadar doğru taşımaya çalışacağız. Önce bir kendime geleyim, hemmen başlıyorum:)) Canımsın, seni çok özledim:))) İzmir'e selamları ilet:)) |
|
Canımsın, Çok teşekkür ederim hayatım. Zaten haberi ilk senin mesajınla öğrendim. Şimdi şimdi algılıyorum durumu. Çok mutlu oldum gerçekten:))) Ne diyeceğimi bilemiyorum inan:)) y789 |
|
Benim de ağzım açık kaldı inan bana. Daha yeni gördüm ve inanamıyorum hakkaten. Ben de seni tebrik ediyorum güzelim benim. Sana sonuna kadar katılıyorum, bu site ve buradaki sıcak paylaşımlar, dostluklar benim de hayatımı değiştirdi. Umarım biz de birilerine bir cümle olsun katabilir, bir el uzatabiliriz ihtiyac duyulduğunda. Hep birlikte güzel dostluklarla daha nice güzel günler paylaşmayı diliyorum. İyi ki varız iyi ki varsınız:))) Canım okyanus yüreklim, bizim el ele yola çıktığımızı, yürek yüreğe devam edeceğimizi bak onlar da fark etmiş. İyi ki varsın canım:)) y789 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. sevgiyleactionsmile |
Baksana onsuz olmuyor... Seni de çok özlemiştim, ne zamandır görüşememiştik, ne kadar güzel bir süprizle yeniden aynı konuya daldık... İnanılır gibi değil. Gönül dostum, bu yazışma beni kesmez, ben döner seni ararım şimdi. Bekle, hemmen geliyorum... Sesini de bir özledim ki... cat56 |
Çok teşekkür ederim Bilgencim, Biz de çok mutlu olduk. Sen de iyi ki varsın :))) Küçük meleğini de öpüyorum:)) y789 |
Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur [quote=aşk kırıntısı;777804] güzel yürekli bu iki müthiş bayanı bütün sevgimle tebrik ederim...kızlar göreviniz hayırlı olsungirlhahagirlhaha Çok teşekkürler Aşk Kırıntısı, Güzel yürekli dostlarımızla güzel dostluklar paylaşmaya devam... sevgiler canım :)) y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 AM. |