![]() |
Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları 2010 yılı itibari ile forumumuzda yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Artık sitemizde yönetici olanlar sitemize katkıları ölçüsünde kupon alarak şu an hazirlik halinde olan mağazamız www.telkincd.com dan kişiye özel cd alabileceklerdir. Mevcut yöneticilerimizden aktif olanları modluktan Site Yöneticisi grubuna alacağız.Aktif olmayıp uzun süre siteye girmeyenlere mail atılacak.Eğer aralık ayı boyunca aktif olurlarsa onlarında site yönetcisi olma ihtimalleri var.Eğer aktif olmayacaklarsa da yerlerine şu an aktif olan üyelerimizden başvuru yapanlar mod olacaktır. Çevirmen üyelerimiz tekrar değerlendirilecek ayrıca yeni üye grupları açılacaktır. Aşağıda ki iletişim bölümünden mod adaylığı için başvuruda bulunabilirsiniz. *İsminiz *Forumda ki nickiniz *Günlük online olabilme süreniz *Foruma ne gibi katkılarda bulunabilirsiniz. *Yaşamınızda ki hedefler size nasıl destek olabiliriz http://www.hayatimdegisti.com/forum/sendmessage.php |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları atakan sakın benim yerime site cat56 alma kötü oluruz y789 şaka bir yana hayırlı olsun yeni oluşumumuz 956k. ps: sitedeki tek hayvan benim ona göre y789 |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Atakan abi bende mod olmak istiyorum :))) |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Ertuğrul'cum iler ki zamanlarda olabilir tabii ki .Ancak şu an için önceliği forumda paylaşımı yüksek olan kişilere vereceğiz. |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Alıntı:
|
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Atakan bey beni mod yapın hakim olmadan önce en kötü ihtimalle kaymakam olmadan önce girlhaha biraz yöneticilik deneyimim olsun y789 |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Alıntı:
Mod atamaları konu olduğunda benim aklımdan ilk geçen isim sendin zaten, bu görevi başarıyla üstleneceğine ben yürekten inanıyorum sevincli kiss3 |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Sitede aktif olmayan modlarımızdan Çicek1973,Ecem18,Yakamoz,Melodis mod üye kategorisinden çıkardık.Tekrar vakit bulup aktif olacakları zaman özel mesajla bana ulaşırlarsa mod olabilirler.Şimdiye kadar ki emekleri için teşekkürler. Wampirella ve Bengusu mod olarak atandılar.Hepimiz için hayırlısı olsun. Ayrıca mevcut modlarımızdan aktif olanlarda rütbe yükseltmesi yapacağız.Özellikle Yenibirhayat ve Redflowers forumda aktif olarak çalıştılar.Diğer modlarımızdan da bu ay içerisinde aktif olanlar olursa onlarda da rütbe yükseltilmesi düşünülebilir. Çevirmen üye grubumuzda da düzenlemeler yapılacak.Tüm çevirmen üyelerden sorumlu yönetici üye düşünüyoruz... Ayrıca forumumuzda Azerice bölümü açılacaktır.Bu bölümde Elgun beyi mod olarak düşünüyorum.Kendisi azeri diline bir çok çeviri yaptı. Site kedimiz de bu sene çok çalıştı.Kendisi zaten en yüksek rütbede olduğu için ayrıca bir rütbe yükseltmesi yapamıyorum.Teşekkürleractionsmile |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları aaa burjuva olmuşum teşekkürler atakan bey girlhaha |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları teşekkürler Atakan bey iyiki varsınız |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |