Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Duyurular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/)
-   -   Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/462530-site-yonetiminde-degisiklikler-ve-yeni-mod-adaylari.html)

hayatimdegisti 02-12-2009 06:42 PM

Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları

2010 yılı itibari ile forumumuzda yeni bir yapılanmaya gideceğiz.
Artık sitemizde yönetici olanlar sitemize katkıları ölçüsünde kupon alarak şu an hazirlik halinde olan mağazamız www.telkincd.com dan kişiye özel cd alabileceklerdir.

Mevcut yöneticilerimizden aktif olanları modluktan Site Yöneticisi grubuna alacağız.Aktif olmayıp uzun süre siteye girmeyenlere mail atılacak.Eğer aralık ayı boyunca aktif olurlarsa onlarında site yönetcisi olma ihtimalleri var.Eğer aktif olmayacaklarsa da yerlerine şu an aktif olan üyelerimizden başvuru yapanlar mod olacaktır.

Çevirmen üyelerimiz tekrar değerlendirilecek ayrıca yeni üye grupları açılacaktır.

Aşağıda ki iletişim bölümünden mod adaylığı için başvuruda bulunabilirsiniz.

*İsminiz
*Forumda ki nickiniz
*Günlük online olabilme süreniz
*Foruma ne gibi katkılarda bulunabilirsiniz.
*Yaşamınızda ki hedefler size nasıl destek olabiliriz

http://www.hayatimdegisti.com/forum/sendmessage.php

pisimbat 02-12-2009 08:33 PM

Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları

atakan sakın benim yerime site cat56 alma kötü oluruz y789
şaka bir yana hayırlı olsun yeni oluşumumuz 956k.

ps: sitedeki tek hayvan benim ona göre y789

BaCaKsıZ 02-12-2009 09:08 PM

Atakan abi bende mod olmak istiyorum :)))

hayatimdegisti 02-12-2009 11:16 PM

Ertuğrul'cum iler ki zamanlarda olabilir tabii ki .Ancak şu an için önceliği forumda paylaşımı yüksek olan kişilere vereceğiz.

Sultan 02-12-2009 11:21 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572160)
Ertuğrul'cum iler ki zamanlarda olabilir tabii ki .Ancak şu an için önceliği forumda paylaşımı yüksek olan kişilere vereceğiz.

Atakan bey ben 3 aylık üyeyim mod olmak istiyorum olabilirmi?

Işıldayan Safir 03-12-2009 01:10 AM

Atakan bey beni mod yapın hakim olmadan önce en kötü ihtimalle kaymakam olmadan önce girlhaha biraz yöneticilik deneyimim olsun y789

Belgin ∞ 03-12-2009 01:37 AM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572166)
Atakan bey beni mod yapın hakim olmadan önce en kötü ihtimalle kaymakam olmadan önce girlhaha biraz yöneticilik deneyimim olsun y789

Canımcım çalışmaya gönüllüysen neden olmasın y789

Mod atamaları konu olduğunda benim aklımdan ilk geçen isim sendin zaten, bu görevi başarıyla üstleneceğine ben yürekten inanıyorum sevincli kiss3

hayatimdegisti 04-12-2009 09:50 AM

Sitede aktif olmayan modlarımızdan Çicek1973,Ecem18,Yakamoz,Melodis mod üye kategorisinden çıkardık.Tekrar vakit bulup aktif olacakları zaman özel mesajla bana ulaşırlarsa mod olabilirler.Şimdiye kadar ki emekleri için teşekkürler.

Wampirella ve Bengusu mod olarak atandılar.Hepimiz için hayırlısı olsun.
Ayrıca mevcut modlarımızdan aktif olanlarda rütbe yükseltmesi yapacağız.Özellikle Yenibirhayat ve Redflowers forumda aktif olarak çalıştılar.Diğer modlarımızdan da bu ay içerisinde aktif olanlar olursa onlarda da rütbe yükseltilmesi düşünülebilir.

Çevirmen üye grubumuzda da düzenlemeler yapılacak.Tüm çevirmen üyelerden sorumlu yönetici üye düşünüyoruz...

Ayrıca forumumuzda Azerice bölümü açılacaktır.Bu bölümde Elgun beyi mod olarak düşünüyorum.Kendisi azeri diline bir çok çeviri yaptı.

Site kedimiz de bu sene çok çalıştı.Kendisi zaten en yüksek rütbede olduğu için ayrıca bir rütbe yükseltmesi yapamıyorum.Teşekkürleractionsmile

Işıldayan Safir 04-12-2009 09:57 AM

aaa burjuva olmuşum teşekkürler atakan bey girlhaha

Sultan 04-12-2009 10:13 AM

teşekkürler Atakan bey iyiki varsınız

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM.