![]() |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları bengisu'cum wampirellacım tebrikler...blissyçok sevindim...yeni görevlerinizde başarılar diliyorum...her zaman yanımızda olduğunuz ve olacağınız için teşekkürler...actionsmilehttp://img377.imageshack.us/img377/3...er02sx0iu2.jpg |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları ben çevirmenlik işine adayım ingilizce çeviri yapabilirim 2 yıl dizi çevirmenliği tecrübem var saygılar saygılar:)) |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Sevgili bengusu ve wampirella yeni göreviniz hayırlı olsun, artı değer katacağınızdan eminim. Sevgi, saygı ve desteğimle sizlerleyim. Sevgiler MERT. |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları bennde yeni göreviniz hayırlı olsun diyoruuumm ve dedimm blissy İnşallah site yöneticisi olarakda görürüz sizleri sevincli |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Alıntı:
y789 Performansının devamını bekliyoruz asi kedi wink77 En derin sevgi ve saygılarımla .. Takipçiniz ve hayranınız Mert :) |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları wampirella' cım ve bengusu yeni görevleriniz hayırlı olsun. wampirella en şeker moderatör olacağından hiç şüphem yok y789 sevgilerimle |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları arkadaşlar hayırlı olsun rütbeleriniz. forumumuza kattığınız ve katacağınız paylaşımlar için teşekkürler sapkal89 |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Vampirella ve Bengusu ya tebriklerr...kahvesmiley |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Yeni görevleriniz hayırlı olsun arkadaşlar :) Asi Pisimbat'cım bu da senin için sevincli |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Wampirella ve Bengusu tebrikler, yeni görevleriniz hayırlı olsun y789 Bu arada, "Tüm çevirmen üyelerden sorumlu yönetici üye"nin görevleri nedir? "Tüm çevirmen üyelerden sorumlu yönetici üye" nasıl olunur Atakan bey? Ben de onun için adaylığımı koyuyorum smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 AM. |