![]() |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Wampirella ve Bengusu aferim kızlar size guitarhayırlı olsun sevincli mertoo uzak kaldık vallahi senin yaramazlar nasıllar öp benim için onları eşine selamlar beni izlemeye devam edin sevincliaslında perfonmans düşük bende blookama en kısa sürede yazılarımla döneceğim y789 |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Sevgili Wampirella ve bengusu, tebrik ederim kızlar..25889 Çok çalıştınız ve ödülünüzü aldınız..Bundan sonra da gayretinizin devam etmesini diliyorum..Forumu hep birlikte daha iyiye taşıacağız.. Hayırlı olsun yeni rütbeleriniz..super Alıntı:
|
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Alıntı:
|
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Sevgili hayatimdegisti, suzzy, Merto, spestnaz, sanemce, MuminOKAN, gülpor, redflowers, yaseminist, pisimbat, yeni bir hayat çok teşekkür ederim hepinize her şeyden önemlisi güvendiğiniz ve destek olduğunuz için girlhaha Merak etmeyin sizi utandırmicam size layık olmak için çok çalışıcam girlhaha http://img525.imageshack.us/img525/8186/leesbeerxv1.gif Bengusu'cum seni de tebrik ederim seninde yeni görevin hayırlı uğurlu olsun Pisimbat'cım tebrikler eşin benzerin yok senin harikasın girlhaha Teşekkür etmek için ve bunu kutlamak için biraz geciktim ama kusura bakmayın utananadam :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Cicikız wampirella :) ve sevgili Bengusu.Biraz geç kaldım galiba.actionsmile Yeni göreviniz hayırlı olsun. alk78 Başarılarınızı ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum.super |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları çok teşekkürler Mehmet abi utananadam |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Ben de çevirmen üye olmak istiyorum.krzm67 Yeni modlarımızı da tebrik ediyorum. Sitede bol paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları "Ayrıca forumumuzda Azerice bölümü açılacaktır.Bu bölümde Elgun beyi mod olarak düşünüyorum.Kendisi azeri diline bir çok çeviri yaptı." azerice bölüm düşüncesi için tebrikler. dahada renklenmek dileğiyle. actionsmile tüm durumu ve sorumluluğu değişen arkadaşlara değişim sevgisi gönderiyorum.8977O0 |
Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları hayırlı olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:44 PM. |