![]() |
Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Canım BENGUSU, Bugünü doğumgünün olarak hatırlıyorum , yanılıyorsam lütfen düzelt..... Daha nice yılları prenseslerin ve sevgili eşinle , doya doya ve dolu dolu yaşaman , tüm günlerini heyecanla karşılaman ve içindeki sevgiyi sürekli artırman dileğiyle, yeni yaşın kutluuuuu olsunnnnn....956k956k956k |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) nice güzel ve sağlıklı yıllara bengusu hanım:) |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Evrenin kraliçesi! Doğumgünün kutlu olsun :) |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Bengüsu cummmm Oğlak değilmiydin sennn daha var sanki ;)) Ama Geldiyseeeeeeee iyi ki doğdunnnnnnn iyi kiiiiiiii gelmediysee gelince yine kutlarızzzzzzzzzzzzzgirlhahagirlhaha |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Olumlu enerjinizin artarak çoğaldığı mutluluk ve sağlık dolu nice yaşlar diliyorum. |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Alıntı:
sevgiyle mutlu kaly789 http://img80.imageshack.us/img80/6619/iyi.png |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
her şey gönlünce güzel olsun... iyi ki varsınactionsmile Alıntı:
çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız.iyi ki bu siteyi bulmuşum.iyi ki sizi tanımışım. sevgiyle mutlu kalınactionsmile |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Bengusucum canım doğum günün kutlu olsun. En güzel seneler seninle olsun. Ailenle,tüm sevdiklerinle beraber geçireceğin, evrenin tüm güzelliklerini kendine çektiğin, "iyi ki" lerinin çok olduğu ; "keşke"lerinin hiç olmadığı "çoook mutlu" , "çook umutlu" , "çoook sağlıklı" , "çoook hayırlı" , "çoook renkli" , "çoook enerjili" , "çoooook istediğin gibi" bir ömür diliyorum. İyi ki varsın. Sevgiyle ve mutlu kal... 25889258892588925889258892588925889 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) iyi ki doğdunuz. sağlıklı mutlu nice yıllara...956k http://img218.imageshack.us/img218/2104/bird11xr6.gif |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) İyi ki varsın, iyi bizimlesin ablacımm ::) Seni çoooookk seviyorumm sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 AM. |