![]() |
Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Canım BENGUSU, Bugünü doğumgünün olarak hatırlıyorum , yanılıyorsam lütfen düzelt..... Daha nice yılları prenseslerin ve sevgili eşinle , doya doya ve dolu dolu yaşaman , tüm günlerini heyecanla karşılaman ve içindeki sevgiyi sürekli artırman dileğiyle, yeni yaşın kutluuuuu olsunnnnn....956k956k956k |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) nice güzel ve sağlıklı yıllara bengusu hanım:) |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Evrenin kraliçesi! Doğumgünün kutlu olsun :) |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Bengüsu cummmm Oğlak değilmiydin sennn daha var sanki ;)) Ama Geldiyseeeeeeee iyi ki doğdunnnnnnn iyi kiiiiiiii gelmediysee gelince yine kutlarızzzzzzzzzzzzzgirlhahagirlhaha |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Olumlu enerjinizin artarak çoğaldığı mutluluk ve sağlık dolu nice yaşlar diliyorum. |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Alıntı:
sevgiyle mutlu kaly789 http://img80.imageshack.us/img80/6619/iyi.png |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
her şey gönlünce güzel olsun... iyi ki varsınactionsmile Alıntı:
çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız.iyi ki bu siteyi bulmuşum.iyi ki sizi tanımışım. sevgiyle mutlu kalınactionsmile |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Bengusucum canım doğum günün kutlu olsun. En güzel seneler seninle olsun. Ailenle,tüm sevdiklerinle beraber geçireceğin, evrenin tüm güzelliklerini kendine çektiğin, "iyi ki" lerinin çok olduğu ; "keşke"lerinin hiç olmadığı "çoook mutlu" , "çook umutlu" , "çoook sağlıklı" , "çoook hayırlı" , "çoook renkli" , "çoook enerjili" , "çoooook istediğin gibi" bir ömür diliyorum. İyi ki varsın. Sevgiyle ve mutlu kal... 25889258892588925889258892588925889 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) iyi ki doğdunuz. sağlıklı mutlu nice yıllara...956k http://img218.imageshack.us/img218/2104/bird11xr6.gif |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) İyi ki varsın, iyi bizimlesin ablacımm ::) Seni çoooookk seviyorumm sevincli |
Alıntı:
Alıntı:
her şey gönlünce güzel olsun. iyi ki varsın. sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) doğum günün kutlu olsun, iyiki varsınnn:)) |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) iyiki doğmuşsunuz : ) |
Alıntı:
|
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) ben yeni gördüm bengüsucum doğum gününü dün kutlayamadım eğer kabul edersen bugün kutlamak isterim iyiki doğmuşsun doğum günün kutlu olsun ve umarım herşey gönlünce olsunkiss3 |
her şey gönlümüzce güzel olsun. iyi ki varsın. sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) sevgili bengusu geç kaldım biliyorum.utananadamdoğum günün kutlu olsun.bolluk bereket sağlık mutluluk seninle olsun. bütün dileklerin bonusuyla kapına gelsin. iyi ki varsın. sevgilerimleO0 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Doğum gününüz kutlu olsunn :) Nice mutlu yılları sevdiklerinizle geçirmeniz dileğiyle... |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) İyiki doğmuşsun iyiki seni tanıdık. Hayatın boyunca bu enerjinin hergün artması dileğiyle bebişlerin ve eşinle mutlu ve umutlu bir ömür diliyorum. Kendini tanımanın kıymetini bil sevgilerimle canım benim........... |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:W...6203_2.gif&t=1 Canım beniiiiiiiiim, Ben bu kadar mutlu ve kutlu bir günü kaçırır mıyım??? Senin o gülümseyişin, o güzel enerjin ve sımsıcak kalbin daim olsun. Evren dileklerini tek bir bonusla değil, binlerce bonusla göndersin inaşşalahh... Gönlü güzel arkadaşım benim, Güzel kızların ve güzel ailenle bir ömür sağlık, mutluluk, sevgi ve bolluk bereket diliyorum sana canımıniçi. Yaşadığın her günün her anın huzurla ve aşkla dolu olsun. Kendim için de en yakın zamanda yanına gelmeyi diliyorum. İyi ki varsın güzeller güzeli :))) Seni sevgiyle sımsıkı kucaklıyorum ve en koccamanından öpüyorummmmmmmmm:)) http://www.goodlightscraps.com/conte...glitter-41.gif |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) 956kGeçmi kaldım bebişim mutlu,sağlıklı nice yıllar,sevdiklerinle senin olsun.Amin.... |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) iyiki doğdun bengusu.. uzuuun sağlıklıııı mutluu yıllar... sevdiklerinle nice yıllara... |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) iyiki doğdun bengüsuu iyiki doğdun bengüsu iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllarrr sanaaaaaaaaaaa :) alk78alk78alk78 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) iyi ki doğdunuzzzzzz :) iyi ki tanımışız sizi:) Nice güzelll yaşlara, yeni yaşınız size ve sevdiklerinize güzellikler getirsin, mutlu etsin:) sevgiyle yaşayın:) |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Geç kalmışım biraz, bu aralar siteye pek giremiyorum. :( Doğum gününüz kutlu olsun. Neşeniz, enerjiniz hiç sönmesin.:) Nice yaşlara efenim.:) Sevgiler. kiss3 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Bengusu sevdiklerinle nice mutlu yıllara ...mutlulukları çekebilme ruh haline sahip güzel insan iyiki varsın... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
buraya bekliyorum seni.sevgiyle mutlu kal..y789 Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Biraz geç kaldım :) iyi ki doğmussunuz ,herşey yeni yaşınızda gönlünüzce olsun :)) |
her şey gönlünüzce güzel olsun. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) geç bir kutlama daha.. iyi ki doğdunuz sağlıklı mutlu bolluk ve bereket dolu bir yıl diliyorum. sevgiyle |
her günü hepimizin bir doğum günü havasında kutlaması dileğiyle. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) http://lh5.ggpht.com/_ROdNsCMyeYw/S6...ash0H8/cd3.gif bengusucum geç bir kutlama oldu ...beni affet canım.... mutlu çok mutlu bir ömür dilerim sana ... |
çok teşekkür ederim. her şey gönlünce güzel olsun. sevgiyle mutlu kaly789 |
girlhaha canım benim bana uğrayıp o sıcak selamını,sevgini devamlı yolladığın için teşekkür ederim bende..... |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) |
iyi ki varsıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:31 AM. |