![]() |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) 956kGeçmi kaldım bebişim mutlu,sağlıklı nice yıllar,sevdiklerinle senin olsun.Amin.... |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) iyiki doğdun bengusu.. uzuuun sağlıklıııı mutluu yıllar... sevdiklerinle nice yıllara... |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) iyiki doğdun bengüsuu iyiki doğdun bengüsu iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllarrr sanaaaaaaaaaaa :) alk78alk78alk78 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) iyi ki doğdunuzzzzzz :) iyi ki tanımışız sizi:) Nice güzelll yaşlara, yeni yaşınız size ve sevdiklerinize güzellikler getirsin, mutlu etsin:) sevgiyle yaşayın:) |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Geç kalmışım biraz, bu aralar siteye pek giremiyorum. :( Doğum gününüz kutlu olsun. Neşeniz, enerjiniz hiç sönmesin.:) Nice yaşlara efenim.:) Sevgiler. kiss3 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Bengusu sevdiklerinle nice mutlu yıllara ...mutlulukları çekebilme ruh haline sahip güzel insan iyiki varsın... |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
buraya bekliyorum seni.sevgiyle mutlu kal..y789 Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Biraz geç kaldım :) iyi ki doğmussunuz ,herşey yeni yaşınızda gönlünüzce olsun :)) |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) Alıntı:
her şey gönlünüzce güzel olsun. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :) geç bir kutlama daha.. iyi ki doğdunuz sağlıklı mutlu bolluk ve bereket dolu bir yıl diliyorum. sevgiyle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 PM. |