![]() |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Telkinli cd'leri dinlediğim şu günlerde topluluk önünde konuşma ve sosyallik arttıcı cd'leri de dinliyorum.Bunların etkisi diye düşünüyorum çünkü insanlarla birarada olmak ve konuşmak için inanılmaz istek duymaya başladım.Sohbet ederken de o kadar akıcı ve güzel konuşmaya başladım ki bunun sebebini topluluk karşısında konuşma scriptine verdim. |
mutluluk mp3ü Mutluluk mp3ünü dinledikten sonra içimden sebepsiz o kadar büyük bir sevinç duygusu geldi ki anlatamam ve sürekli bir mutluluk hali oldu.Ücretsiz mp3'ler de mükemmel doğrusu. filizt06 |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus sağlıklı, huzur ve sevgi dolu nice mutlu seneler dilerim , iyiki doğdunuz iyiki varsınız :) |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Alıntı:
|
|
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus nice mutlu,umutlu yıllara canım...iyiki doğdun iyki seni tanımışız... |
|
|
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus bigokyanus Tekrar iyiki doğduuuunnnnNNN !!!!! http://wsclick.infospace.com/clickse...D&_IceUrl=true |
Çok teşekkürler güzelim iyi ki varsın , huzurlu bir gün diliyorum sevinçle ve sevgiyle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:55 PM. |