![]() |
iyi ki doğdun bigokyanus canım benim iyi ki doğdun..actionsmile nice güzel yıllara her şey gönlünce güzel olsun bu gün. seni seviyorum.. iyi ki varsın. sevgiyle mutlu ve keyifli kaly789 |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus :) Doğum günün kutlu olsun :) http://istanbul.indymedia.org/upload...0009-pasta.gif |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Güzeller güzeli , nasıl hoş bir süpriz oldu bu anlatamam , ne ince bir arkadaşa sahip olduğumu , dün sesini duyduğumda anlamıştım. Nice güzel , sevgi dolu yıllara birlikte ulaşmak dileğiyle , öpüldün sevgiyleeeee....cilgin897 |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Alıntı:
|
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Ablacıgım İyi ki doğmuşsun, İyi ki aramızdasın. Sağlıkla, huzurla, sevdiklerinle Nice yıllara, ömrün hep bahar olsun. |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus http://www.nkfu.com/resimler/resimli...esajlari-8.jpg canım nice mutlu yıllar geçirmen dileğimleactionsmile |
|
|
Afiyet olsun... kahvesmileykahvesmileykahvesmileykahvesmileykahves miley |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Seni seviyoruz arkadaşım utananadamiyi ki doğdun ve yanımızdan. Mutlu bir hayat geçirmen temenni ederim. Sevgiyle kalactionsmile |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Sen dünyadaki her şeyin en iyisine en güzeline layıksın be şeker. Sabah sabah o keyifli sesini duymak çok iyi geldi. Koşup koşup seni kucaklamak istedim walla. y789 |
|
Çok teşekkür ederim ben de sizleri seviyorum , bu sitede olup , sizleri tanıdığım için de çokkk mutluyum... |
|
|
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Gel canım benim Yeditepe'de ben de seni heyecanla bekliyoruz. |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus İyi ki doğdun cnmcm. bugün herşey için güzel bir gün. senin doğum günün. tanıştığımız gün. her şey gönlünce olsun. üzerinde benden de esintiler olan pastanı gönderiyorum. gerçeğini de birlikte yiyebilmek dileğiyle.. sevgiler.. http://www.turksofrasi.com/galeri/Cikolatali-Pasta.jpg |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Canım hayırlı,sağlıklı,sevgi dolu ve sevdiklerinle geçireceğin nice yaşlar diliyorum.. |
Çok memnun oldum , sesini duyduğuma , aynı şehirde olduğumuza hatta burçtaş olmamıza... Paylaşacak çok şeyimiz olacak hissediyorum ve senin için de her şey çok güzel olacak. İyi ki varsın güzelim , en kısa zamanda görüşmek dileğiyle, gülekal emi... y789 |
Sana da mutlu bir gün , hafta hatta yıllar diliyorum , hayırlı ve güzel bir işe başlayacağın , güzel bir bebeğe sahip olacağın, her şeyin yolunda gittiği... 956k |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Bi dakka, bi dakka, duruma el koyuyorum, kıskanırım walla, kalkıp gelirim şehrinize görürsünüz. hehehe:)))) Bugün felaket muzur bir günümdeyim, her şey mümkün, her şey olabilir :))) |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Ya bu bebek hediye paketi yapılmış nasıl iştir bu:D bigokyanus samimiyetin sıcaklığın, hatta olmadığın zaman yokluğun burallarda hissediliyor, nice sağlıklı senelere, ama biraz yavaş geçsinler mümkünse bana sanki 18 den sonra filmin kayışı koptu gibi geldi nasıl geçtiğini anlayamadım 6-7 senenin 2002 falan dün gibi:) kendine çok iyi bak:) |
meleğim kalk gel, tutan mı var , hatta yazarken aklımdan geçti böyle yazacağın :) Hissettim. Ve ben önümüzdeki yıl görüşeceğimizi de hissediyorum biliyor musun? Çok güzel olaylar paylaşacağımızı da... |
Samimiyet , sıcaklık ben de gördüğün senin özelliklerin çünkü herkes bir ayna , ben de tabii... Güzel dileklerine de içten bir kocamannnn teşekkür , iyi ki seni tanımışım , güzel haberlerini bekliyorum bilesin... 956k |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus http://www.google.com.tr/imgres?imgu...iw=947&bih=588 doğum günün kutlu olsun sevgili bilgen iyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın, iyi ki senle tanışmışım dilerim herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ben de seninle aynı duyguları taşıyorum , iyi ki seni tanımışım ve iyi ki varsın , iyi ki minik adaşımı doğurmuşsun :)) Seni de minik meleğini de sevgiyle kucaklıyorum...y789 |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus http://img2.blogcu.com/images/r/o/y/...ogumgunu45.jpg canım benim...yeni yaşında kalbindeki tüm güzellikleri yaşaman dileklerimle...iyi ki doğdun iyi ki varsın...iyi ki seni tanıdım canım arkadaşım...sevgilerimle... |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Doğum gününüz kutlu olsun.Nice güzel mutlu sanelere... |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Telkinli cd'leri dinlediğim şu günlerde topluluk önünde konuşma ve sosyallik arttıcı cd'leri de dinliyorum.Bunların etkisi diye düşünüyorum çünkü insanlarla birarada olmak ve konuşmak için inanılmaz istek duymaya başladım.Sohbet ederken de o kadar akıcı ve güzel konuşmaya başladım ki bunun sebebini topluluk karşısında konuşma scriptine verdim. |
mutluluk mp3ü Mutluluk mp3ünü dinledikten sonra içimden sebepsiz o kadar büyük bir sevinç duygusu geldi ki anlatamam ve sürekli bir mutluluk hali oldu.Ücretsiz mp3'ler de mükemmel doğrusu. filizt06 |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus sağlıklı, huzur ve sevgi dolu nice mutlu seneler dilerim , iyiki doğdunuz iyiki varsınız :) |
|
|
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus nice mutlu,umutlu yıllara canım...iyiki doğdun iyki seni tanımışız... |
|
|
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus bigokyanus Tekrar iyiki doğduuuunnnnNNN !!!!! http://wsclick.infospace.com/clickse...D&_IceUrl=true |
Çok teşekkürler güzelim iyi ki varsın , huzurlu bir gün diliyorum sevinçle ve sevgiyle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 AM. |