![]() |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Alıntı:
Çok memnun oldum , sesini duyduğuma , aynı şehirde olduğumuza hatta burçtaş olmamıza... Paylaşacak çok şeyimiz olacak hissediyorum ve senin için de her şey çok güzel olacak. İyi ki varsın güzelim , en kısa zamanda görüşmek dileğiyle, gülekal emi... y789 |
Sana da mutlu bir gün , hafta hatta yıllar diliyorum , hayırlı ve güzel bir işe başlayacağın , güzel bir bebeğe sahip olacağın, her şeyin yolunda gittiği... 956k |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Bi dakka, bi dakka, duruma el koyuyorum, kıskanırım walla, kalkıp gelirim şehrinize görürsünüz. hehehe:)))) Bugün felaket muzur bir günümdeyim, her şey mümkün, her şey olabilir :))) |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Ya bu bebek hediye paketi yapılmış nasıl iştir bu:D bigokyanus samimiyetin sıcaklığın, hatta olmadığın zaman yokluğun burallarda hissediliyor, nice sağlıklı senelere, ama biraz yavaş geçsinler mümkünse bana sanki 18 den sonra filmin kayışı koptu gibi geldi nasıl geçtiğini anlayamadım 6-7 senenin 2002 falan dün gibi:) kendine çok iyi bak:) |
meleğim kalk gel, tutan mı var , hatta yazarken aklımdan geçti böyle yazacağın :) Hissettim. Ve ben önümüzdeki yıl görüşeceğimizi de hissediyorum biliyor musun? Çok güzel olaylar paylaşacağımızı da... |
Samimiyet , sıcaklık ben de gördüğün senin özelliklerin çünkü herkes bir ayna , ben de tabii... Güzel dileklerine de içten bir kocamannnn teşekkür , iyi ki seni tanımışım , güzel haberlerini bekliyorum bilesin... 956k |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus http://www.google.com.tr/imgres?imgu...iw=947&bih=588 doğum günün kutlu olsun sevgili bilgen iyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın, iyi ki senle tanışmışım dilerim herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ben de seninle aynı duyguları taşıyorum , iyi ki seni tanımışım ve iyi ki varsın , iyi ki minik adaşımı doğurmuşsun :)) Seni de minik meleğini de sevgiyle kucaklıyorum...y789 |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus http://img2.blogcu.com/images/r/o/y/...ogumgunu45.jpg canım benim...yeni yaşında kalbindeki tüm güzellikleri yaşaman dileklerimle...iyi ki doğdun iyi ki varsın...iyi ki seni tanıdım canım arkadaşım...sevgilerimle... |
Cevap: iyi ki doğdun bigokyanus Doğum gününüz kutlu olsun.Nice güzel mutlu sanelere... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 PM. |