| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Doğayı Koru Düş Birincisi Tekne Volitan Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Volitan nasıl bir tekne? - Volitan'ın en üstün özelliği çok çevreci olması. Hiçbir petrol ürünü yakıt kullanmıyor, asla karbondioksit atığı üretmiyor. - Herhangi bir limana girip yakıt almasına gerek olmadığı için Volitan'la hiç durmadan dünya turu yapabilirsiniz. - İçme suyu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğayı Koru telkin cd indir izle İstanbul Doğayı Koru nerededir kimdir Doğayı Koru çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğayı Koru hipnoz Doğayı Koru olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğayı Koru hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğayı Koru kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ![]() Volitan nasıl bir tekne? - Volitan'ın en üstün özelliği çok çevreci olması. Hiçbir petrol ürünü yakıt kullanmıyor, asla karbondioksit atığı üretmiyor. - Herhangi bir limana girip yakıt almasına gerek olmadığı için Volitan'la hiç durmadan dünya turu yapabilirsiniz. - İçme suyu almanıza gerek yok çünkü tekne bir yandan giderken bir yandan deniz suyunu tatlı suya çeviriyor. - Volitan sonuçta bir yelkenli ama rüzgar esmediğinde de gidiyor. Çünkü üzerindeki o iki katı yelken aynı anda iki işe yarıyor: Rüzgar varsa yelken vazifesi görüp tekneyi yüzdürüyor. Rüzgar yoksa da tekneyi güneş götürüyor. ![]() - Volitan'ın hareket kabiliyeti inanılmaz. Olduğu yerde nokta dönüşü yapabilen ilk deniz aracı. - Volitan bir de kapanabiliyor... Üstte paneller, altta kanatları falan görünce "Ben geldim, boşaltın bu limanı" havasına hiç bakmayın çünkü sudaki kanatlarını teknenin altına toplayıp, yukarıdaki panellerini de tek parça yapabiliyor. ![]() - Çevreciliğin kurallarından biri de dayanıklı tüketim malı yapmak: Volitan'ın ömrü 80 yıl. - Volitan keyfine düşkün. 12 kişinin çok rahat yaşayabileceği, lüks yat kıvamında konfora sahip. - Volitan'ın tek eksiği pek romantik bir havasının olmaması... "Mehtaplı bir gecede Burgaz açıklarında demirleme" hissi vermiyor. Ama zaten ABD'liler de "2040'ın teknesi" diyorlar Volitan için. ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Doğayı Koru Düş Birincisi Tekne Volitan Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Volitan nasıl bir tekne? - Volitan'ın en üstün özelliği çok çevreci olması. Hiçbir petrol ürünü yakıt kullanmıyor, asla karbondioksit atığı üretmiyor. - Herhangi bir limana girip yakıt almasına gerek olmadığı için Volitan'la hiç durmadan dünya turu yapabilirsiniz. - İçme suyu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğayı Koru telkin cd indir izle İstanbul Doğayı Koru nerededir kimdir Doğayı Koru çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğayı Koru hipnoz Doğayı Koru olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğayı Koru hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğayı Koru kuantum düşünce kitap haberi