Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Sağlık > Alternatif Tedavi > Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri

Uyarılar

Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri Sırları, Şifacılıkta Kullanımı, Yaşamımıza Etkileri v.b

Kristal Kuvars

Alternatif Tedavi ve Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri Kristal Kuvars Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İnsan vücudunun 3/4'ü sudan oluşmaktadır. Suyun kristalleri gibi hepimizin kristalleri birbirinden farklıdır. Kristalsi yapınız, ruhunuzun arınmışlığıyla ve olumlu tavırlarınızla şekillenir. Peki, sizin şekliniz ne? Kristalsi yapınızı fotograflasalar ortaya ne çıkar? Kahkalar atarak güler misiniz? Halinize ağlar mısınız? Ya da hayranlıkla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri telkin cd indir izle İstanbul Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri nerededir kimdir Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hipnoz Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri kuantum düşünce kitap haberi

Kristal Kuvars

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-11-2010, 05:30 PM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Kristal Kuvars


İnsan vücudunun 3/4'ü sudan oluşmaktadır. Suyun kristalleri gibi hepimizin kristalleri birbirinden farklıdır. Kristalsi yapınız, ruhunuzun arınmışlığıyla ve olumlu tavırlarınızla şekillenir. Peki, sizin şekliniz ne? Kristalsi yapınızı fotograflasalar ortaya ne çıkar? Kahkalar atarak güler misiniz? Halinize ağlar mısınız? Ya da hayranlıkla kendinizi seyreder misiniz? Hangisi sizce?

İnsanlar kendi zihinlerinin mahkumlarıdırlar. Zihninizden dışarı cıkmalısınız. Tüm düşünce kalıplarını atıp özgürleşmelisiniz. Aslında tüm çabanız bunun içindir. Zihin ötesine geçebilen,özgürleşmiş bir ruhtur. Dünya denilen bu gezegende dualite kalıplarını aşmadan özgürleşemezsiniz. İyi-kötü, güzel-çirkin... vb. gibi ikiliklerden ve getirdiği etiketlerin ağır yüklerinden kurtulmak gerekir. Yapılan tüm meditasyonlar, zihni susturmak içindir. Susan zihin, sakindir. Nötrleşmiş demektir. Dışarda aradığınız, sağa sola danıştığınız ve çok merak ettiğiniz soruların cevapları gelmeye başlar. Bilgi, akan bir enerjidir. Doğrudan, zihne akar. Artık bilirsiniz. Kendi rehberiniz, içinizdedir.

Zihin çalışmaları, sabır ve kendini adama gerektirir. Vücudunuzda bulunan enerji alanlarını temizlemek ve dengelemek gerekir. Tüm evrenle uyum içinde olmayi gerektirir. Özellikle düşünce kalıplarını değiştirerek farkındalık kazanılır. Düşünceyi izleyip, farkedip, müdahale etmeden izlemek gerekir. Farkettiğin an, zaten müdahale etmiş olursun. Değiştirmeden izlemek ise onu bastirmamaktir. Gerçek değişim, özgürlük verilerek alınır. Düşünceyi izledikçe kaynağa erişirsin. Kaynakta ise neden o düşüncenin üretildiğini çözümlersin. Çözümleme gerçekleştiği anda eski düşünce kalıbı silinmiş olur.

Eski öğretilerde ve halen uygulanmakta olan çile rituelleri vardir. Kişi, çile çekmeden de öğrenebilir. Kendini sevmekle işe başlanır. Her gün "Ben kendimi seviyorum " diye defalarca tekrar edin. Kendinize vereceğiniz tek ödeviniz SEVGİ olsun. Sevgi, beraberinde özgürlüğü getirir ve mucizevidir. Altın kapılar, bolluk ve bereket, bol para, aşk ve şifa yaşantınıza akmaya başlar. Özgür bırakın kendinizi, ruhunuzu azad edin. Bakın davranışlarınız ve tutumlarınız ne durumda. Hatalarınızda bile kendinize hoşgörülü yaklaşın. Kendinizi yargılamamaya başladıkça, bu durum çevrenizdekilere de yansır. İlişkileriniz düzelir. Mutlu olmak hiçte sanıldığı gibi karmaşık ve zor değildir. Etrafınızda dönen dünyaya daha kabullenmiş gözlerle bakarsınız. İstemek, yapmanın yarısıdır. Ve... Ardından kabullenme gelir. Kabullenme, ruhunuza dokunmaktır. Kabullenme, sorgulamamaktır ve zihni susturmakta en önemli ilk adımdır. Zihin hapsinden kurtulmadığınız müddetçe hayatınız tekrarlardan ibaret olur. Kabullenmeler, yargılamamalar ve özgür bırakma seçimleriniz, en büyük anahtarlarınızdır. Bilge dediğiniz kişiler size ancak kapıya kadar eşlik ederler. Kapıdan tek başınıza geçersiniz. Ruhunuzu illüzyonlardan kurtarmazsanız geçemezsiniz. Kapılar ardına kadar açılsın istemez misiniz? Ruh ve beden dengesini oluşturmak için kristallerden yardım istenmelidir. Kristal enerjisine, en başta ruh ihtiyaç duymaktadır. Eğer bu yazıyı okuyorsan, kristaller zaten seninle iletişim kurmaya başlamış demektir. Ego yaratımı senaryolardan kurtulabildiğin, kendi düşüncelerinin başkaları tarafından onaylamasına ihtiyac duymadığın müddetçe kristallere kalbini açabilirsin.

Tüm evren, kristallerden oluşmuştur. Kristaller, tabiat ananin bizlere hediyesidir. İllüzyonlardan kurtulmanızda sizlere sonsuz destek verirler. Yaşadığınız her anda, bileğinize takmış olduğunuz kristal sizi destekler. Sevme şekliniz değişir. Siz değişime uğrarsınız. Merhametle dolup, zengin bir kalbe sahip olursunuz. Kristal dünyası, masallar gibidir. Masallar yetişkinler içindir ve artık anlayalım diye kahramanlar araya serpiştirilir. Masallar, hayallerimizin yaşadığı ülkedir. Hayaller ise gerçeğe dönüştürülmek içindir. Yok olduğunu sandığımız hayaller ülkesi, ruhunuzda gizli de olsa varolmaya devam eder. Yaratılışınızdan beri bu böyledir. Bir tarafınız umutsuz olsa bile ufak bir yaşayan, ölmemiş parçanız hep kalır. O az da olsa canlı, zarar görmemiş parçanızdan yeniden doğarsınız. İyi bir yaşamı tüm insanoğlu hakeder. Bırakın daha iyi hissederek, soluyarak, kalbi sonsuz sevgiye açarak yaşayın. Sizin için içinden çıkılmaz zannettiğiniz durumları kolaylaştırsın.

Yaşama köklenerek, her ne yaparsanız yapın kendinizi yargılamadan yola devam edin. Ruhunuz bedenlenmek için ŞİMDİKİ ZAMANI seçmiştir. O halde siz de ŞİMDİ'de kalmalısınız. Geçmişin illüzyonlarından kurtulup, omuzlarınızdaki ağır yüklerinizi atın. Korku kalıplarınızdan arınmayı seçin. Korkusuz olmak diye birşey yoktur. Gerçek cesaret, korkuya rağmen ayaklarınızın üzerinde durmaktır!!! Korku, zihin tarafindan hep üretilir. Korkmuyorum demek korkuyu bastırmaktır. Korkuyu kabul edip devam etmek ise korkuyu yok etmektir. Devam etmenize en büyük engel gene kendinizdir. İçinizde, varolan egoyu söndürmediğiniz müddetçe sizin zarariniza çalışıp senaryolar üretecektir. Egoyu ehlileştirin. Ego öyle bir hal alsın ki, her tetiklemesinde siz onun kendi faydaniza çevirebilin. Ego, siz kişisel ve ruhsal gelişiminiz için sizi destekler hale gelsin. İzin verin, egonuz sizi kristallere kadar getirsin.

Tüm dünya kristal çağına giriyor. Kristallerin yeni kullanım alanları hergün artiyor. Atlantis ve Lemurya gibi eski medeniyetlerde yüksek teknolojiler kristallerle elde edilmiştir. Kristal şifa terapileri, etkili ve hızlı sonuçlar vermektedirler. Kristallerin mucizelerinden kendinizi uzak tutmayın. Meditasyonlarda bile kristal enerjisini, zihninizi susturabilmek için kullanabilirsiniz. Kristaller hayatınızda dönüm noktası olabilecek değişimleri sunuyorlar. Evrenin her köşesinde, adım adım gezdiğiniz toprağin altında kristaller sessizce fakat artan yoğun bir enerjiyle oluşmaya devam etmektedirler. İnsanoğlu, çaresiz kaldığı anlarda ancak yardım ister. Kristaller için çaresiz kalmayı beklemeyin. Yolunda giden bir yaşamınız olsa dahi kristallerin enerjisinden faydalanmalısınız. Ruhsal gelişiminiz için bu gereklidir.

Başınızı yastığa koyarken sahip olamadıklarınızı düşünüp mutsuz olmak yerine, sahip olduklarınızı düşünüp şükretmelisiniz. Kendi yarattıcılığınızı arttırmak ve bunu diğer sevdiklerinizle paylaşmak için kristal enerjisini kabul edin. Günlük yaşantınızda onları kullanın. Evinizi, arabanızı,ofisinizi kristallerle tanıştırın ve döşeyin. Bırakın teninize kristaller dokunsun. Onların titreşimleri, sizin titreşiminizi yükseltsin. Kozmik şifa enerjisini size iletsin. İçsel yolculuğunuzda, yanınıza kendinizden başka sadece kristallerinizi alabilirsiniz.

Saf Kristal Kuvars'ı, zihni gereksiz düşüncelerden ayıklamak ve susturabilmek için kullanabilirsiniz. Negatiflerinizi temizleyip daha sağlıklı ruh ve beden dengesine kavuşursunuz. Ortamın enerjisini temizler. Duygusal engelleri ortadan kaldirir. Bedeninizi gevşetir. Meditasyonlarınızda sol avucunuzun içine yerlestirerek ya da yakınlarınızda bulundururarak enerjisinden faydalanabilirsiniz. İçme suyunuza önceden atılmış ve bekletilmiş SAF KRİSTAL KUVARS, hazmınızı kolaylaştirir. Suyla beraber gelen Kristal Kuvars enerjisi, varolmus ve varolacak hastalıklarınıza şifa enerjisini aktararak tedavi eder. Bedeninize ve ruhunuza canlılık gelir. Sol bileğinizde sadece misina üzerine dizilmiş Kristal Kuvars'lar sizin gün içinde dengelenmenizi ve aşırı stres ile dolmanızı engeller. Etrafınıza pozitif enerji yaymaya başlarsınız. Ruhunuzda, bileğinizdeki Kristal Kuvars gibi saflaşmaya başlar. Öz güveninizi arttırır. Beden ve zihin enerjisini yükselterek, sezgilerinizi kuvvetlendirir. Aydınlanma başlar. Zihninizdeki gereksiz sesleri susturarak, konuya odaklanmanıza yardımcı olur. Farkındalık seviyeniz artar. Kalbinizi hafifletir ve ruh ile bağlantısını tamamlar. Kristal Kuvars'ınızı aldığınızda programlatmayı ihmal etmeyin. Programlama, şarttir. Kristallerinizi programlamak için verdiğiniz kişileri özenle seçin ve sezgilerinize kulak verin. Kristalden tam performans alabilmek için, yüksek enerjili kişilerin programlaması tercih edilir.

Kristal Kuvars'ın saf ve muhteşem ışıltısı, tüm ruhunuzu sarsın. Berrak bir zihne kavuşmanızı ve giderek şeffaflaşmanızı diliyorum.

En içten sevgilerimle,


MERYEM EBRU SEZEN

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-07-2011, 12:40 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kristal Kuvars

Dün kristal kuvars aldım kendime. Kaya tuzunda bekletip arındırdım. Güneybatı tarafına tutarak kendimce kodladım. Kodladıktan sonra dolabıma koydum. Bundan sonra başka bir işlem yok herhalde. Kodlayan var mı?
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-07-2011, 12:49 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 834
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Kristal Kuvars

Çilecilik üzerine;
"Nedensiz yere kendisine kötü davranarak kendisini
zayıf düşüren Buda anladı ki... Huzura veya bilgiye
ya da kurtuluşa giden yol bu değil... Bedenini hor gören biri
asla aydınlanamaz". Buddhacharita 12.97-99
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2012, 10:26 PM   #4 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kristal Kuvars

Bugün kendime bir kristal kuvars aldım. 3-4 cm boyunda. Şuna benziyor:


Daha önce işlenmiş ametist taşlardan oluşan bir kolyem vardı. O da bana kendimi baya iyi hissettiriyordu ama kuvarsı elime aldığım anda taş beni çekti. İlk olarak bir dükkana girdim ama tereddüte düştüm. Çünkü aklımda başka bir dükkan vardı. Sonra aklımda olmayan o ilk girdiğim dükkandan aldım. Hem de istediğim fiyata.

Bir kere görünüş itibari ile çok temiz ve saf. Gerçekten ondan yayılan güçlü bir enerji titreşimi hissettim. Okuduklarımdan etkilenip anlam yüklemiş olabilirim diye düşündüm. Ama hissedilir derece farklıydı. Bense şimdi karar vermek yerine bekleyip görmeyi seçiyorum.

Benim kristallere bakış açım biraz farklı yani ben işin doğasını bildiğim için hayranım kristallere. O oluşumun doğasına hayranım aslında. Ufacık bir tuz kristali bile beni cezbedebiliyor. Doğal taşlar ise çok çok farklı hem çok güzeller hem de çok uzun zamanda doğada kendiliğinden oluşuyorlar. Topraktan geliyorlar. Hayatın kaynağından. Bu taşı şimdiden çok sevdim. Bakalım programlamadan sonra neler deneyimleyeceğim merakla bekliyorum. Benim olumlu enerjime enerji katacak ve beni negatif enerjilerden koruyacak. :))

Taşların tuzlu su ile temizlenmemesi gerektiğini okudum bir yerde. Ya su ile ya da toprağa gömerek temizlenmesi öneriliyor. Taş programlama da ve eski programların çözülmesinde niyet ve düşünce gücü önemli temizlemek ve programlamak için niyet ederseniz başarmanız mümkün bence.

**************

Kristal kuvars ile ilgili bazı bilgiler:


Kuvars kristalinin fiziksel etkileri

Zihinsel konsantrasyonu kuvvetlendirir.

Cep telefonu, telsiz ve bilgisayarlardan yayılan radyasyonu toplar.

Not: Hangi amaçla kullanılırsa kullanılsın, yeni satın aldığınız bir kristali kullanmadan önce mutlaka bir gece toprağa gömerek negatif enerjilerden temizleyin ve ondan sonra kullanmaya başlayın. Kristaller, onun enerjisine alışkın olmayanlarda ilk başlarda başağrısına sebep olabilir. Böyle bir durumda kristalinizi çıkarın. Ancak enerjisine alıştığınızda sürekli olarak kristal takabilirsiniz. Temizlediğiniz bir kristale başka insanların dokunmalarına izin vermeyin.

Metafiziksel ve psikolojik etkileri

Tedavi edici nitelikleri en yoğun taşlardan olan kuvarslar; beyin fonksiyonlarını uyarır. Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yokeder ve pozitif enerjiyi toplar.

Tene temas ettirilerek kıyafet altında taşındığı takdirde, kişiyi diğer insanların negatif enerjilerinden korur. (Pozitif insanlar arasında iseniz kristalinizi görünür şekilde takın. Böylece etrafınızdaki insanların pozitif enerjilerini kendi içinde toplar.) Dikkat edilecek husus; eğer kristalinizi çok uzun süre kullandıysanız enerjisi tükenebilir. Toplamış olduğu negatif enerjiyi gerisin geri size aktarmaya başlayabilir. (Bunu baş ağrısı, mide bulantısı şeklinde hissedersiniz.) Bu durumda kristalinizi tekrar kullanabilmek için yıkayarak, ya da bir gece toprağa gömerek temizlemeniz gerekir. Kristalinizi bir ametistin yanına bırakmanız da temizlenmesini sağlar. Bunun için iki kristal alıp, birisi temizlenirken diğerini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Pembe kuvarslar (Rose Quartz) kişinin kendisiyle barışık olmasını ve kendisini kabullenmesini sağlar. Özgüven duygusunu güçlendirir. Kişinin endişelerinden kurtulup yaşama sevinci duyması için güç verir. Çevresindeki güzelliklere karşı duyarlılığını artırarak ümitsizlik ve kötümserlik duygularını yokeder. Yatıştırıcı etkisi ile kalbi rahatlatır ve duygusal acıların çabuk geçmesini sağlar. Alkolikler için de ayrıca tavsiye edilen bir taştır.

Dumanlı kuvarslar, duyguları güçlendirir. Başarısızlık korkusunun yenilmesini sağlar.


alıntı
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2012, 10:49 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 834
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Kristal Kuvars

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün kendime bir kristal kuvars aldım. 3-4 cm boyunda. Şuna benziyor:


Daha önce işlenmiş ametist taşlardan oluşan bir kolyem vardı. O da bana kendimi baya iyi hissettiriyordu ama kuvarsı elime aldığım anda taş beni çekti. İlk olarak bir dükkana girdim ama tereddüte düştüm. Çünkü aklımda başka bir dükkan vardı. Sonra aklımda olmayan o ilk girdiğim dükkandan aldım. Hem de istediğim fiyata.

Bir kere görünüş itibari ile çok temiz ve saf. Gerçekten ondan yayılan güçlü bir enerji titreşimi hissettim. Okuduklarımdan etkilenip anlam yüklemiş olabilirim diye düşündüm. Ama hissedilir derece farklıydı. Bense şimdi karar vermek yerine bekleyip görmeyi seçiyorum.

Benim kristallere bakış açım biraz farklı yani ben işin doğasını bildiğim için hayranım kristallere. O oluşumun doğasına hayranım aslında. Ufacık bir tuz kristali bile beni cezbedebiliyor. Doğal taşlar ise çok çok farklı hem çok güzeller hem de çok uzun zamanda doğada kendiliğinden oluşuyorlar. Topraktan geliyorlar. Hayatın kaynağından. Bu taşı şimdiden çok sevdim. Bakalım programlamadan sonra neler deneyimleyeceğim merakla bekliyorum. Benim olumlu enerjime enerji katacak ve beni negatif enerjilerden koruyacak. :))

Taşların tuzlu su ile temizlenmemesi gerektiğini okudum bir yerde. Ya su ile ya da toprağa gömerek temizlenmesi öneriliyor. Taş programlama da ve eski programların çözülmesinde niyet ve düşünce gücü önemli temizlemek ve programlamak için niyet ederseniz başarmanız mümkün bence.

**************

Kristal kuvars ile ilgili bazı bilgiler:

Kuvars kristalinin fiziksel etkileri

Zihinsel konsantrasyonu kuvvetlendirir.

Cep telefonu, telsiz ve bilgisayarlardan yayılan radyasyonu toplar.

Not: Hangi amaçla kullanılırsa kullanılsın, yeni satın aldığınız bir kristali kullanmadan önce mutlaka bir gece toprağa gömerek negatif enerjilerden temizleyin ve ondan sonra kullanmaya başlayın. Kristaller, onun enerjisine alışkın olmayanlarda ilk başlarda başağrısına sebep olabilir. Böyle bir durumda kristalinizi çıkarın. Ancak enerjisine alıştığınızda sürekli olarak kristal takabilirsiniz. Temizlediğiniz bir kristale başka insanların dokunmalarına izin vermeyin.

Metafiziksel ve psikolojik etkileri

Tedavi edici nitelikleri en yoğun taşlardan olan kuvarslar; beyin fonksiyonlarını uyarır. Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yokeder ve pozitif enerjiyi toplar.

Tene temas ettirilerek kıyafet altında taşındığı takdirde, kişiyi diğer insanların negatif enerjilerinden korur. (Pozitif insanlar arasında iseniz kristalinizi görünür şekilde takın. Böylece etrafınızdaki insanların pozitif enerjilerini kendi içinde toplar.) Dikkat edilecek husus; eğer kristalinizi çok uzun süre kullandıysanız enerjisi tükenebilir. Toplamış olduğu negatif enerjiyi gerisin geri size aktarmaya başlayabilir. (Bunu baş ağrısı, mide bulantısı şeklinde hissedersiniz.) Bu durumda kristalinizi tekrar kullanabilmek için yıkayarak, ya da bir gece toprağa gömerek temizlemeniz gerekir. Kristalinizi bir ametistin yanına bırakmanız da temizlenmesini sağlar. Bunun için iki kristal alıp, birisi temizlenirken diğerini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Pembe kuvarslar (Rose Quartz) kişinin kendisiyle barışık olmasını ve kendisini kabullenmesini sağlar. Özgüven duygusunu güçlendirir. Kişinin endişelerinden kurtulup yaşama sevinci duyması için güç verir. Çevresindeki güzelliklere karşı duyarlılığını artırarak ümitsizlik ve kötümserlik duygularını yokeder. Yatıştırıcı etkisi ile kalbi rahatlatır ve duygusal acıların çabuk geçmesini sağlar. Alkolikler için de ayrıca tavsiye edilen bir taştır.

Dumanlı kuvarslar, duyguları güçlendirir. Başarısızlık korkusunun yenilmesini sağlar.


alıntı
Sevgili Sweet, sizin kendinize aldığınız kuvars kristali beyaz, pürüzsüz yüzeyli gibi görünüyor resimde. Kuvars kristali başka renklerde olabilir mi acaba? Bir de tuzlu suda bekletmek yerine sadece akar suyun altında yıkamak yeterli midir, ben bir de nasıl kodlama yaptığınızı merak ediyorum Arkadaşlardan da uygulama yapan varsa, bir örnek verebilirmisiniz bana, Teşekkürler
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2012, 10:39 PM   #6 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kristal Kuvars

Pembe kuvarslar var. Ayrıca rutil kuvarslar ve dumanlı kuvarslar var. Benimki genel itibari ile resimdekine benziyor berrak ve düzgün ama dikkatli bakınca içinde biraz dumanlı kısımlar da var doğal oluşumundan kaynaklanan. Rutil kuvarslar da içinde farklı elementler ya da safsızlıklar bulunduran kuvarslar.



pembe kuvars







rutil kuvarslar



Dumanlı kuvars

Akan su da temizler, bence en önemlisi niyet Berilce'm. Saksı çieğinin toprağına da gömebilirsin. Taşı temizlerken negatif enerjilerin salındığını imgelemek de iyi olur.

Programlama ya da kodlama çalışmaları taş temizlendikten sonra yapılıyor. Kodlama için olumlama tarzı şeyler söyleniyor. Bir taşa birden çok kodlama yapılıyor. Şöyle bir video buldum az önce:

Kuvars takan kişi nasıl bir ruh haline kavuşur? - UZMANTV

Tuz konusunda kafam karışık. Bu videoda da kaya tuzunda bir gece bekletin diyor. Videoda kodlama ile ilgili örnek de var canım.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-02-2012, 01:59 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
frezya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 430
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Kristal Kuvars

Kafan karışmasın sweet,tuzlu suyla değil ayda bir ya akan suda ya da bir gece toprakta bekleterek temizleyin.Ben de ametisti çok seviyorum.Başlarda güneşte bekletiyordum sonra öğrendim ki yanlışmış.Ayrıca temizliğe nasıl başladıysanız öyle devam etmeniz gerekiyormuş,bilginiz olsun.Yani suyla başladıysanız suyla,toprakla başladıysanız toprakla.Benim zavallı ametistim cahilliğimin gümüne gitti:) güneş-su-toprak hepsinden nasibini aldı.Uzun bir süredir toprakla temizliyorum.
Pembe kuvarsın bir özelliğinin de sevgiyle-aşkla ilgili olmasıydı yanlış hatırlamıyorsam.Bir de aklınızda olsun işlenmemiş taş alın,çok daha iyi.
frezya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-02-2012, 02:21 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 834
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Kristal Kuvars

Benim elimde de gerek seyahatlerde gördüğüm gerekse bazen Ankara'da açılan fuarlardan
aldığım çoğunlukla kolye ucu şeklinde aldığım doğal taşlar var, eskiden bu tür taşları daha uygun
fiyata bulabilirken, bu konuya ilgininin artmasının paralelinde bazı dükkanlar çok fiyat söylüyor. Aslında
en iyisi bu tür şeyleri İstanbul'dan almak, orada hdaha uygun oluyor çünkü!
Sevgili Sweet verdiğin bilgiler için teşekkürler, ayrıca resimleri çok beğendim, Frezya Arkadaşım size de
teşekkür ediyorum.
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-02-2012, 05:22 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 119
Tesekkür: 69
101 Mesajinıza toplam 260 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuzzen is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kristal Kuvars

merhaba arkadaşlar taşların temizlenmesi ve programlanması önemli bir konu . BERNA ÖZCAN DEMİR in bloğunda güzel anlatımıyla bukonuda bilmek istediğiniz ne varsa hepsi var. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .sevgiler
kuzzen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-02-2012, 12:21 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
frezya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 430
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Kristal Kuvars

Rica ederim Berilce.Taşların sahte olanları da varmış,dikkat etmek lazım.Sanırım daha çok işlenmiş olanlarda var.kuzzen tşklr.bilgi için.
frezya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kristal Kuvars

Alternatif Tedavi ve Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri Kristal Kuvars Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İnsan vücudunun 3/4'ü sudan oluşmaktadır. Suyun kristalleri gibi hepimizin kristalleri birbirinden farklıdır. Kristalsi yapınız, ruhunuzun arınmışlığıyla ve olumlu tavırlarınızla şekillenir. Peki, sizin şekliniz ne? Kristalsi yapınızı fotograflasalar ortaya ne çıkar? Kahkalar atarak güler misiniz? Halinize ağlar mısınız? Ya da hayranlıkla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri telkin cd indir izle İstanbul Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri nerededir kimdir Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hipnoz Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.