![]() |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Alıntı:
taşımı gün içinde negatif yüklendiğimi hissettiğimde(sinirlendiysem, yorucu ve stresli bir gün geçirdiysem yada negatif yüklü olduğunu düşündüğüm bir ortamda bulunduysam) tepe çakrama koyuyorum.enerjiyi çektiğini çok net hissedebiliyorum.bu işlemden sonra büyük ölçüde rahatlama hissediyorum.kuvarsım odamda duruyor.açuç içi büyüklüğünde bir parça ve dişi ve erkek kuvarsı barındırıyor.alırken dişi ve erkek olarak ayrıldığını bilmiyordum.daha sonra öğrendim.sanırım dumanlı olan erkek dumansız olanı dişi imiş. ama yanlış bilgi vermek istemem.aslında haftada bir yapılması gerekiyormuş ama ben 3 günde bir akan suyun altına tutuyorum.yada denizde yıkıyorum.(sayfiye yerinde yaşamanın avantajı :) ) tüm çakraları temizlme özelliği oluğu için bu taşı tercih etmiştim.fakat, taş alırken ''kişi hangi taşa çekim hissederse o taş tercih edilmeli''diye biliyordum.beni turkuaz taşlar çekerdi.fakat genede tüm çakraları dengeleme özelliğinden dolayı bu taşı tercih ettim.daha sonrada boğaz çakramdaki dengesizliği ve boğaz çakrası için de mavi ve turkuaz taşların etkili olduğunu öğrendim.sana tavsiyem seni gerçekten çeken taşı kullanman:) sevgiyle kal... smil56 |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? çok teşekkür ederiz paylaşımların için :) |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Sanırım taşını kullanmadan önce negatifliğinden arındırman gerekşiyordu.Çünkü negatifliğinen arındırılmamış amatis taşı tersine negatif enerjiyi yayarmış.belki senin taş sen kullanmaya başlamadan önce fazlasıyla negatşf enerji çekmişti bile. |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Alıntı:
|
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? saka maka ilgi uyandirdi biriniz ametist gönderebilirmi acaba ücret ne ise öderim |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Merhaba arkadaşlar; Ben de kristal ametist kullanıyorum.Yaklaşık 750 g ağırlığında dişi kuvars.Çok stresli ve gergin olduğumda karnımın üzerine ( tenime değecek şekilde) koyup bekliyorum ve tüm negatif etkinin adeta akıp gittiğini hayal ediyorum.Gerçekten de stresim/gerginliğim geçiyor.Neden karnımın üzerine koyduğuma gelince,birşey bildiğimden değil,içimden öyle geliyor.Belki başka bir yere konulması gerekiyordur-bilen varsa lütfen bilgilendirirse çok memnun olurum- Dikkat ettiğim hususlar;Yattığım odada bulundurmuyorum( taşın enerjisi yüzünden uykuya dalmanın zorlaşacağını söylediler), ara ara nötrleyip tekrar tüm olumlu enerjimle şarj ediyorum.Kimsenin dokunmasına da izin vermiyorum :) Umarım işinize yarayacak bilgilerdir.Herkese kucak dolusu sevgiler ve saygılar. Fenn |
hayatımda hiç görmediğim korkunçlukta rüyalar gördüm yastık altına koyup uyuyunca... o yüzden bir daha ametist kullanmayı düşünmüyorum :) şu an kantaşı ve florit kullanıyorum...ama bariz bir faydasını veya zararını görmedim onların...olmasa da olur türünden taşlar sanırım..varlığı yokluğu bir gibi... |
|
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Her taş herkese uyacak diye bir şey yok. Siz taşınızı kendiniz seçersiniz. Nokta vuruşu yapılacak mevzuda değil dener bulursunuz. Ama HANGİ TAŞ SİZİ ÇEKİYORSA SİZİN TAŞINIZ ODUR. Dükkanıma bitin taşları satıyorum ve hemen hemen hepsini kullandım. (bi kuvars kristaline yaklaşamadım ama onunda zamanı gelecektir elbet :) ) Malakit: Bilinç altını uyarır. Eğer bilinç altında üztünü örttüğünüz şeyler varsa içinize attığınız bu taşı sonrasında psikoterapi almayacaksanız kullanmayın derim. Boğar resmen ve unutkanlık yapar. Aynı şekilde lapis lazuli, obsidyen ve opalde aynı şekilde etkiler gösterebiliyor. Şu an bende malakit kolye var ve taş ateş gibi ve dikkat dağınıklığına neden oluyor. Çünkü bilinç altı uyarıldı ve zihin bilin altına yönelmek istiyor o yüzden bilinçten kopmalar oluyor. Her taşın beirli zamanlarda belirli görevleri var artık takamıyorsanız ya da kırıldı ise artık gerek yoktur taşı takmaya. Temizleyin saklayın bir kenarda dursun yeri gelir eliniz otomatik olarak o taşa gider. Tehlikesiz taşlar: Akik, akuamarine, ametist, pembe kuvars, aventurin ve yeşim. Aklıma gelenler bunlar. Ama eğer vucudunuz bunlarla uyumsuzluk sergilerse takacam diye zorlamanın alemi yok. :) Son olarak bir taş sizde ters etki yapıyorsa çıkarınca verdiği etki kaybolur, kalıcı etki yapmaz, telaşlanacak bir şey yok yani :) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM. |