![]() |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Alın Şakrası: (2.Şakra- Üçüncü göz) İki kaşın ortasında bulunan alın şakrasının rengi laciverttir. Uyumsuz çalışması halinde mutsuzluk, bunalım, depresyon, aşırı ego, maddiyatçılık, kibir, ve disiplinsizliğe sebep olur. Lapis, ayolayt, ametist, aventurin, azurit, florit, kristal kuvars, krizokol, kunzit, kyanit, labradorit, opal, pirit, rutil kuvars, safir, sodalit, sugulit ve zümrüt alın şakranızla (üçüncü göz) uyumlu taşlardır. |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Boğaz Şakrası: (3. Şakra) Boğazın ortasında bulunan boğaz şakrasının rengi, mavidir. Uyumsuz çalışması halinde, sıkılganlık, konuşamama, aşırı gereksiz konuşma, kendini bastırılmış hissetme ve kendini ifade edememe gibi durumlarla karşılaşılır. Topaz, akuamarin, amazonit, kalsit, kristal kuvars, krizokol, kyanit, labradorit, mercan, pirit, rutil kuvars, safir, sodalit, turkuaz ve turmalin boğaz şakrasıyla uyumlu taşlardır. |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Kalp Şakrası: (4. Şakra) Kalp merkezli bölgede bulunan kalp şakrasının rengi yeşildir. Uyumsuz çalışması halinde, kırılganlık, alınganlık, karamsarlık, gerilim, iç sıkıntısı, her türlü bağımlılıklar, kendini küçümseme ve değer vermeme gibi durumlarla karşılaşılır. Akik, peridot, aventurin, aytaşı, florit, garnet, jasper, kalsit, kantaşı, kristal kuvars, krizokol, krizopras, kunzit, malakit, obsidyen, pembe kuvars, pirit, rodokrozit, rodonit, rutil kuvars, turmalin, unakit, yakut, yeşim ve zümrüt kalp şakrasıyla uyumlu taşlardır. |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Mide Şakrası: (5. Şakra) Göbeğin iki parmak üstünde bulunan mide şakrasının rengi sarıdır. Uyumsuz çalışması halinde, yoğunlaşamama, konsantrasyon eksikliği, zihinsel dağınıklık, tatminsizlik, hazım sorunları, öfke, hayal kırıklığı hali ve huzursuzluğa sebep olur. Sitrin, aventurin, aytaşı, florit, jasper, kalsedon, kalsit, kaplangözü, kehribar, kristal kuvars, malakit, mercan, obsidyen, peridot, pirit, rutil kuvars, topaz, unakit, yeşim ve zümrüt mide şakrasıyla uyumlu taşlardır. |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Hara Şakrası : (6. Şakra) Göbeğin alt kısmında bulunan hara şakrasının rengi turuncudur. Uyumsuz çalışması halinde, böbrek ağrıları, prostat, cinsel soğukluk, sorunlu regl, özgüven eksikliği, suçluluk duygusu, aşırı mükemmeliyetçi ve eleştirici olma durumlarıyla karşılaşılır. Akik, aytaşı, güneştaşı, jasper, kalsedon, kalsit, kaplangözü, kehribar, kristal kuvars, mercan, pirit, rutil kuvars ve sitrin 6. şakrayla uyumlu taşlardır. |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Kök Şakra: (7. Şakra) Üreme organları bölgesinde bulunan kök şakrasının rengi kırmızıdır. Uyumsuz çalışması halinde egoistlik, dürüst olmama, sürekli endişe, her şeyin zor gelmesi, öfke, güvensizlik, zorlayıcı olma ve üstünlük taslama gibi durumlarla karşılaşılır. Garnet, akik, dumanlı kuvars, hematit, jasper, kalsit, kantaşı, kaplangözü, kristal kuvars, mercan, obsidyen, oniks, pirit, rutil kuvars, topaz, turmalin ve yakut kök şakrayla uyumlu taşlardır. |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Taşların elektoromanyetik dalga yaydığı doğru ancak taşların enerjisine inanıp inanmamak kişiye göre değişen bir kavram, evrenin enerjisine inananlar için, degerli -yarı değerli taşlarin güçleri kabul görmüştür. Bizlere pozitif enerji verdigine inandiğimiz taşlar bizim için önemli bulunduğum ortamda çok fazla ametist var sinirlendiğim anda taşı elime alıyorum ve kendimi rahatlamış hissediyorum. |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? alican1199 verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? Alıntı:
Alıntı:
alican1199 çok teşekkürler paylaşım için. çok güzel olmuş |
Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı??? ben amentist taşını aldım baş ağrısına ve uykusuzluğa çok iyi geliyor.Kebribar taşından bir yüzüğüm var neğatif enerjiyi topluyor ve bolluk bereket getiriyor.bir çok arkadaşım cüzdanında taşıyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 PM. |