![]() |
Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Bu bolumu ornek olsun diye açtım...Program yapacağım zaman hangi saatte yapacağımı hangi konulardan bahsedeceğimi bu günlükte duyuracağım...Aynı zamanda yapılan program ile ilgili görüşlerinizi bu bolumde yazabilirsiniz.... Yayın yapmak isteyen diğer arkadaşlarda aynı şekilde bu bolumde günlük açabilirler ve duyurularını yapabilirler... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Bende ilk programıma başlayayım birazdan...Bu konu başlığında istekleriniz olursa yazarsınız..İlk yayın test yayını olduğu için deneme mahiyetinde olacak... wave |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Ben ilk test aşamasında baya heyecan yapmıştım ama şimdi iyi gidiyorum alıştım baya bence biran önce yayın yapacaklar ortaya çıksın ve belli gün programlarını ayarlayalım dediğim gibi ben geceleri ve ya pazar gündüz yapabilirim |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Şu anda radyoda çaldığım müzikler aynı zamanda mutluluk telkini içeriyor... Akşam saat 21.30 gibi sesli bir program yapmayi düşünüyorum... 22.30'da yayını Burcu'ya devredeceğim... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları süper olmuş. tebrik...... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Sizleri büyük bir zevkle dinleyeceğiz bu akşam kolay gelsin super |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 21.30 da başliyor yayinim..Şu an fon müziği var 12389 |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 5 ağustosta ki yayinim yani bu akşam 21.00 da başliyor...Bekliyorum hepinizi |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları sevincli cat56 coffe2 b456 hazırız bekliyoruz atakan |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Şimdi açtım fakat ara ara müzik gelip gidiyor dusun |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları eee başladımı? ben duymuyom. dusun |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları New age müzikler yayınlanıyor ama ara sıra kesiliyor atakan bey daha konuşmaya başlamadı galiba dusun |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları vallaaa başta müzik duyuluyordu şuan hışırtı var atakan ağacamı çıktın ordanmı yayın yapıyorsun hırş hırş püfür püfür sevincli |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları peki şu anda kesik mi? ben de duyamıyorum dusun |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Alıntı:
Düzeltmeye calisiyorum... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları durun bi kardeşim iki dakkaa didi bize.:)))))) |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Tekrar deneyecek arkadaşlar bekleyin olacak düzelecek bunlarda s456 En son ben kapamıştım radyoyu elimde kalmasında y789 Şaka bir yan ben denedim bende normal düzelecek... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları blook düzelmedi dimi... olsun varsın. canımız saolsun. beklios biz. siz bakın tamirata... ice1 |
Neyse daha cok yayin olacak....Onlarla telafi ederim..Duyuru üzerine radyo dinlemek için vakit ayirip bekleyen arkadaşlardan özür diliyorum... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları bu kadar çabalaman için çok teşekkürler, bu bize yeter 96 bu arada ara ara geliyor, Hayal'in programına yetişebilir mi? |
Ben programi tekrar kuracagim. |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Hayal gelene kadar müzik dinleyin çok üzüldüm bugün için |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları kesik kesik sesler geliyor hala... bu sadece bende mi? |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Şu an sadece müzik çalınıyor sorun yok artık |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları ben duyamıyorum dusun |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları ben artık duyuyoruummmm k8908 hayalin programı için 23:30 çok geç benim için... 23:00 çok iyi olur |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Şu andan itibaren yayın yapacak arkadaş kusuruma bakmasın lütfen.Her an uyuyabilirim.Ama radyo her zaman açık.inş. rüyamda dinleyerek görürüm kendimi.İyi geceler uykulusmile hismiley |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Selam Arkadaşlar. Siteye girmeyeli 5-6 ay olmuş. Site ne kadar güzelleşmiş. Radyomuzda varmış benim haberim yokmuş. Bu akşam dinledim. Çok güzel müzikler . Emeğinize sağlık. Az öncede meditasyon yapıldı radyoda. Nil Gün hanımmıydı acaba o kişi? Ben ortasında açmıştım radyoyu. Bir de canlı mıydı? Tüm dostlara bol enerjili ve mutlu günler diliyorum. |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları e aşkolsun medusa benim bum bum sesimi nil gün hanımın incecik sesine benzettinya helal olsun derim başakada bişiiiicikler demem..evvet babalar gibi canlı yayın yapıyoz sitede dediğime bakma övünmek ve kendimi motive etmek amaçlıdır..yayın bitene kadar mafoluyoruz..zaten her yayın başlangıcı için onbeş kitap yazılır burcuuuu...atakaaaan sesim gelüüüüürmü..neyse batırmıyayım kendimi daha fazla...saygılı sevgiler.. |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Bu akşam 21.00 da ben başliyorum yayina... djj Benden sonra Burcu var... s456 23.00 da ise Hayal başlayacak... wave |
|
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları cat56 coffe2 hazırım ben der cat56 b456 kolay gelsin atakan -burcu-hayal sevincli |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları alk78 alk78 alk78 bravoooooooo |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları yüreğine, diline sağlık sevgili djimiz wave lerzan süpersin...tam da kaçırdım 2 dk. diye üzülüyordum okudum sayende hismiley |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları atakan burcuya burakıorum dedi en son ama ben duymuyorum. sorunmu var acep? |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Atakan bey ağzınıza sağlık,çok faydalı ve güzel bir yayın oldu, gogogo gogogo gogogo Lerzan'a da çok teşekkürler,yayını dinlerken kaçırdığımız yerleri tekrar gözden geçirme fırsatı yakaladık sayende art56art56 music45 blissy blissy blissy |
|
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları oki... çıkıp girdim. duyuyorum. |
Lerzan'a radyodan teşekkür etmiştim..Buradan tekrar teşekkür edeyim.. Artik zaten ses kayit programimiz var kaçirilian programlar gündüz yayinlanacak... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları bendede yayın yoktu Atakan beyin mesajını görünce sayfayı yenile dedim şimdi yayın geldi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 PM. |