![]() |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları burcucum, hikayelerini yaşayarak anlatıyorsun... hazırlıksız olduğunu söylesen de çok gizel.. teşekkürler wave |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Tanrım sonunda ya kesintisiz çok net dinleyebiliyorum artık seni 10 dk. harika aman nazar değmesin 96 Hayalide umarım dinleyebileceğim. 44 |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Bugun ku programimda hedefler konusundan bahsederken Oyle Bir Zaman Gecer ki'nin bahsi gecti.Neyse ki Burcu kendi programinda yayinladi... wave Bende buraya eklemek istedim... [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=znF1VGtD63A[/youtube] |
Cumartesi günkü 21.00 programim iptaldir Bu akşam 21.00 da ki radyo programim iptaldir...Pazar akşamı devam edeceğim... djj |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 96 açtım kulaklarımıı dinliorum.. s456 |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları atakancım..telkini dinledim şimdi. dik yürüme, düzgün konuşma, davranmadan bahsettin. sanırım benim sorunum kendime fazla güven...öle dik, düzgün ve doru oldumu düşünüorumki benimgibi olmayan insanlara karşı düşüncesiz olabiliorum. düşüncesizde demiyimde hoşlanmıyorum ağlamık, güvensiz, yetersiz hiissiyle dolanmış, kaderci insanlardan. ve onlara karşı öfkemi kontrol etmiorum saygı duymadığımdan.. öfke kontrolünde buna da değinirsen sevinirim.. |
Salı günkü yayinim iptaldir Salı günkü yayınım iptaldir...Çarşamba yayınım olacak.. Bugunku yayinimi isterlerse Emel yada Burcu devralabilir... coffe2 |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Bugun 21.00 da başlayacak yayınım arkadaşlar...Yukarıda bir program var.Oraya yazdığınız mesajlar yayın esnasında bana ulaşacak.Sorularınızı sorabilir yada yorumlarda bulunabilirsiniz.Yayın bitice o programı kaldıracağım.O programa yazdıklarınız sitede gozukmuyor.Bana ulasiyor. blissy |
Eft ile ilgili radyo yayını Elimde Eft ile ilgili yapilmiş bir radyo yayını kaydı var..Onu yayinliyorum şu an.... alk78 |
Bugun yayınım 21.30 22.00 arasi olacak Merhaba arkadaşlar Bugun yayınım 21.30 da...Yukarıda bir iletisim mesaj program olacak oradan sorularınızı sorabilirsiniz.Sesli olarak yanıtlayacağım.. |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 18 Ağustos Cumartesi yani bu akşam yayınım 21.00 da başlayacak...Soru ve cevap şeklinde olmasını düşünüyorum...Soruları olanlar hazırlasınlar hismiley |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 22 Ağustos Yayınım 22 Ağustos Çarşamba yayına ara veriyorum.Perşembe akşamı 21.00 da yayınım olacak arkadaşlar... s456 |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 25 Ağustos Akşamı yayın yapmayacağım...Hafta içi yayınlarım devam edecek... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 28 Ağustos sali yayin yapmayacağim.Benim saatimde dileyen diğer arkadaşlarım yayın yapabilirler... |
Bu akşam 21.00 DA Yayinim Var Bu akşam 21.00 da forumda canli radyo yayini yapacağim..Beklerim hepinizi... coffe2 |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Yayin icin tesekkürler t678 Gündüz bant yayin olarak ego ve sucluluk telkinleri yayinlanabilir mi veya uygun gördügünüz baska telkin müzikleri? |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Alıntı:
|
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları sapkal89 956k blissy |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 10 Eylül akşamı 21.00 yani bu akşam yayındayım...Sorularınız varsa bekliyorum.. |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Arkadaslar su an yayindayim dinlemek isteyenleri beklerim coffe2 |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 15 eylul akşamı sitemizde yayinim devam ediyor... Kahvelerinizi alin gelin pc05 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:35 AM. |