![]() |
Kim Hangi Telkinleri Dinliyor Benim dinlediklerim: 1.Topluluk karşısında k. 2.sosyallik artırıcı 3.Kendine güven 4.Büyüme 5.Eril enerji |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor Merhabalar Telkinlerin kesinlikle faydasinin oldugunu kesinlikle faydali oldugunu goruyorum ve boyle bir calismayi bizlerle paylasan arkadaslara cok tesekkur ediyorum.OGRenmek istedigim bir konu var bir kac gunden beri kafami kurcaliyor. Kuantum olumlama ile ilgi kitaplarda ve internet sitelerinde olumlamalar BEN oznesi olaak geciyor.Ornegin soyle.Ben kendimi seviyorum ve kendimi bagisliyorum seklinde oluyor,ama buradaki telkinlerin icerisinde birisi bize dikte ediyor SEN olarak ,ornegin SEN kendini bagisliyosun ve bundan sonra kendine guveniyorsun VB,seklinde ikisinin arasindaki fark nedir kendi kendimize kafamizin icerinde konusurken olumlama yaparken SEN mi? diye baslamaliyiz yoksa BEN mi? diye ,aydinlatirsaniz cok memnunolurum |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor 1. Erken Uyanma 2. Suçluluk 3. Ego güven 4. Kendine güven 5. Sosyallik Arttırıcı 6. Topluluk Karşısında Konuşma |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor Alıntı:
Telkinlerde `sen`` oznesinin gecme sebebi adi uzerinde telkin ve sana disaridan birinin soyledigi cumleleri iceriyor, daha cok nesnel ve geneldir , oysa, olumlamalari kendin icin yaparsin, ozel ve sadece sana ozeldir dolayisiyla ``ben `-cil`` dusunce on planda olmasi gerekir. Umarim yardimci olabilmisimdir, Kalin saglicakla...girlhaha |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor Ben su an `` ego+ sosyallik arttirici + erken uyanma+ koruma kalkani+ baskalarinin dus. onemsememe `` dinliyorum... |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor ego kendine güven sosyallik artırıcı |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor ego kendine güven erken kalk zinde kalk ertelemeyi bırak ve kendi yaptığım telkinler..... |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor bende en yakın zamanda telkinlerime başlıcam çok saldım bu aralar:( |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor bence seni pratik yaşamında başarılı ve mutlu kılacak telkinler dinle özelliklerini bir yere yaz ve ona göre bir liste çıkar..... istiyorsan birlikte yapabilir karşılıklı tavsiyeleşebiliriz...... esenlikler.... |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor Alıntı:
bırakma sebeplerimden biride şu ki bende çok fazla baş ağrısı yaptı, bu yüzden bir süre ara verdim kendimi bu konudada olumlasamda başaramadım hergün ağrı kesici içmekten bıkmıştım bir ara, okadar çok ağrı yapmıştı malesef:(( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM. |