Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   Kim Hangi Telkinleri Dinliyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/620172-kim-hangi-telkinleri-dinliyor.html)

davutby 06-12-2011 07:46 PM

Kim Hangi Telkinleri Dinliyor

Benim dinlediklerim:

1.Topluluk karşısında k.
2.sosyallik artırıcı
3.Kendine güven
4.Büyüme
5.Eril enerji

ancasinan 07-12-2011 03:16 AM

Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor

Merhabalar
Telkinlerin kesinlikle faydasinin oldugunu kesinlikle faydali oldugunu goruyorum ve boyle bir calismayi bizlerle paylasan arkadaslara cok tesekkur ediyorum.OGRenmek istedigim bir konu var bir kac gunden beri kafami kurcaliyor.

Kuantum olumlama ile ilgi kitaplarda ve internet sitelerinde olumlamalar BEN oznesi olaak geciyor.Ornegin soyle.Ben kendimi seviyorum ve kendimi bagisliyorum seklinde oluyor,ama buradaki telkinlerin icerisinde birisi bize dikte ediyor SEN olarak ,ornegin
SEN kendini bagisliyosun ve bundan sonra kendine guveniyorsun VB,seklinde ikisinin arasindaki fark nedir kendi kendimize kafamizin icerinde konusurken olumlama yaparken SEN mi? diye baslamaliyiz yoksa BEN mi? diye ,aydinlatirsaniz cok memnunolurum

manyakkk 07-12-2011 06:03 AM

1. Erken Uyanma
2. Suçluluk
3. Ego güven
4. Kendine güven
5. Sosyallik Arttırıcı
6. Topluluk Karşısında Konuşma

azraist_24 07-12-2011 09:05 AM

Alıntı:

ancasinan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812928)
Merhabalar
Telkinlerin kesinlikle faydasinin oldugunu kesinlikle faydali oldugunu goruyorum ve boyle bir calismayi bizlerle paylasan arkadaslara cok tesekkur ediyorum.OGRenmek istedigim bir konu var bir kac gunden beri kafami kurcaliyor.

Kuantum olumlama ile ilgi kitaplarda ve internet sitelerinde olumlamalar BEN oznesi olaak geciyor.Ornegin soyle.Ben kendimi seviyorum ve kendimi bagisliyorum seklinde oluyor,ama buradaki telkinlerin icerisinde birisi bize dikte ediyor SEN olarak ,ornegin
SEN kendini bagisliyosun ve bundan sonra kendine guveniyorsun VB,seklinde ikisinin arasindaki fark nedir kendi kendimize kafamizin icerinde konusurken olumlama yaparken SEN mi? diye baslamaliyiz yoksa BEN mi? diye ,aydinlatirsaniz cok memnunolurum

Sevgili ancasinan,

Telkinlerde `sen`` oznesinin gecme sebebi adi uzerinde telkin ve sana disaridan birinin soyledigi cumleleri iceriyor, daha cok nesnel ve geneldir , oysa, olumlamalari kendin icin yaparsin, ozel ve sadece sana ozeldir dolayisiyla ``ben `-cil`` dusunce on planda olmasi gerekir.

Umarim yardimci olabilmisimdir,
Kalin saglicakla...girlhaha

azraist_24 07-12-2011 09:07 AM

Ben su an `` ego+ sosyallik arttirici + erken uyanma+ koruma kalkani+ baskalarinin dus. onemsememe `` dinliyorum...

güven87 07-12-2011 08:31 PM

ego
kendine güven
sosyallik artırıcı

kutayhun 09-12-2011 12:55 AM

ego
kendine güven
erken kalk
zinde kalk
ertelemeyi bırak
ve kendi yaptığım telkinler.....

_jenny_ 09-12-2011 12:58 AM

bende en yakın zamanda telkinlerime başlıcam çok saldım bu aralar:(

kutayhun 09-12-2011 01:59 AM

bence seni pratik yaşamında başarılı ve mutlu kılacak telkinler dinle özelliklerini bir yere yaz ve ona göre bir liste çıkar..... istiyorsan birlikte yapabilir karşılıklı tavsiyeleşebiliriz...... esenlikler....

_jenny_ 09-12-2011 02:47 AM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813155)
bence seni pratik yaşamında başarılı ve mutlu kılacak telkinler dinle özelliklerini bir yere yaz ve ona göre bir liste çıkar..... istiyorsan birlikte yapabilir karşılıklı tavsiyeleşebiliriz...... esenlikler....

bırakma sebeplerimden biride şu ki bende çok fazla baş ağrısı yaptı, bu yüzden bir süre ara verdim kendimi bu konudada olumlasamda başaramadım hergün ağrı kesici içmekten bıkmıştım bir ara, okadar çok ağrı yapmıştı malesef:((

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM.