Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   Kim Hangi Telkinleri Dinliyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/620172-kim-hangi-telkinleri-dinliyor.html)

kutayhun 09-12-2011 05:09 AM

Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor

bence başağrısı varsa doğru yoldasın demek.. başağrılarını çok çektim... çok uzn sürmüyor 3 4 gün sürüyor.. ama bu iyiye işaret demek... telkinleri mutluluk telkiniyle birlikte dinle bence.. ... bir de koruma kalkanını da katabilirsin aralarına iyi olur..... öpüyorum yanaklarından

_jenny_ 09-12-2011 06:15 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813175)
bence başağrısı varsa doğru yoldasın demek.. başağrılarını çok çektim... çok uzn sürmüyor 3 4 gün sürüyor.. ama bu iyiye işaret demek... telkinleri mutluluk telkiniyle birlikte dinle bence.. ... bir de koruma kalkanını da katabilirsin aralarına iyi olur..... öpüyorum yanaklarından

3 4 günde malesef ki geçmedi uzun zamandır dinliyorum ama geçmedi nedenini bilemiyorum..:( bunun için ne önerirsiniz arkadaşlar?

Master50 09-12-2011 07:11 PM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813218)
3 4 günde malesef ki geçmedi uzun zamandır dinliyorum ama geçmedi nedenini bilemiyorum..:( bunun için ne önerirsiniz arkadaşlar?

ben yaklaşık 8 gundur dinliyorum her gun agrıyo

_jenny_ 09-12-2011 11:05 PM

Alıntı:

Master50 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813223)
ben yaklaşık 8 gundur dinliyorum her gun agrıyo

evet gerçekten çok ağrı yapıyor bir ara hergün ağrı kesici almaktan bıkmıştım malesef o yüzden dinleyesim gelmiyor pek=((

_jenny_ 10-12-2011 10:12 PM

telkinlerle ilgili bir problemimde şu ki gün içinde dinleyemediğim zamanlarda gece uyurken dinlemek istiyorum..
takıyorum kulaklığı sabah kalktığımda 2 kulaklıkta malesef kulağımda olmuyor:) uyuz oluyorum bu duruma kendimmi çıkartıyorum bilmiyorum ama muhtemelen kendim çıkarıyorumdur (kim çıkarcak başka)ama hatırlayamıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

AZRAİL662 25-04-2012 03:29 PM

Alayını :) kişilik çoğalması başladı :)

-başak- 25-04-2012 08:08 PM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813352)
telkinlerle ilgili bir problemimde şu ki gün içinde dinleyemediğim zamanlarda gece uyurken dinlemek istiyorum..
takıyorum kulaklığı sabah kalktığımda 2 kulaklıkta malesef kulağımda olmuyor:) uyuz oluyorum bu duruma kendimmi çıkartıyorum bilmiyorum ama muhtemelen kendim çıkarıyorumdur (kim çıkarcak başka)ama hatırlayamıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

kendiniz çıkartıyorsanız kulaklığı demek ki rahatsız etmiştir.Kulaklığın bir saat kulakta durması bile bakteri oluşumunu bi kaç kat arttırıo die biliyorum.Bence kimse kulaklıktan dinlemesin.

İnsan_ 25-04-2012 09:04 PM

Alıntı:

-başak- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823318)
kendiniz çıkartıyorsanız kulaklığı demek ki rahatsız etmiştir.Kulaklığın bir saat kulakta durması bile bakteri oluşumunu bi kaç kat arttırıo die biliyorum.Bence kimse kulaklıktan dinlemesin.

Peki bunu mp3 çaların sesini dışarıya vererek orta ses ayarında dinlesek etkisi nasıl olur?

sweeet 25-04-2012 09:31 PM

Alıntı:

İnsan_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823319)
Peki bunu mp3 çaların sesini dışarıya vererek orta ses ayarında dinlesek etkisi nasıl olur?

O şekilde dinleyebilirsiniz. Telkin müziklerini kulağınıza gelecek şekilde minimum ses seviyesi dinlemek için uygundur. Önemli olan bir şekilde müziğe dikkat kesildiğinizde duyabilmek.

SOLAK_ 25-04-2012 09:46 PM

Ben kulaklıkla dinliyorum hem de tek kulaklık etkisini de görüyorum :)

ego
kendine güven
sosyallik artırıcı
başkalarının düşüncelerini önemsememe
koruma kalkanı
topluluk karşısında konuşma

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 PM.