![]() |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor bence başağrısı varsa doğru yoldasın demek.. başağrılarını çok çektim... çok uzn sürmüyor 3 4 gün sürüyor.. ama bu iyiye işaret demek... telkinleri mutluluk telkiniyle birlikte dinle bence.. ... bir de koruma kalkanını da katabilirsin aralarına iyi olur..... öpüyorum yanaklarından |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor Alıntı:
3 4 günde malesef ki geçmedi uzun zamandır dinliyorum ama geçmedi nedenini bilemiyorum..:( bunun için ne önerirsiniz arkadaşlar? |
|
|
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor telkinlerle ilgili bir problemimde şu ki gün içinde dinleyemediğim zamanlarda gece uyurken dinlemek istiyorum.. takıyorum kulaklığı sabah kalktığımda 2 kulaklıkta malesef kulağımda olmuyor:) uyuz oluyorum bu duruma kendimmi çıkartıyorum bilmiyorum ama muhtemelen kendim çıkarıyorumdur (kim çıkarcak başka)ama hatırlayamıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı? |
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor Alayını :) kişilik çoğalması başladı :) |
|
|
|
Cevap: Kim Hangi Telkinleri Dinliyor Ben kulaklıkla dinliyorum hem de tek kulaklık etkisini de görüyorum :) ego kendine güven sosyallik artırıcı başkalarının düşüncelerini önemsememe koruma kalkanı topluluk karşısında konuşma |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 PM. |