![]() |
Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var Uykusuzum yani yatar yatmaz uyuyamıyorum arasıra birşeye odaklanıyoru aynı kelimeyi tekrarlıyorum 4-5 defa aklımda bu meditasyon gibi bişeymi o yüzdenmi rahatça uyuyorum? Bunun için bi telkin varmı acaba Birde iştahsızlık.Günde 13 saat internet kullanıyorum haftasonları .Hafta içi okul var o yüzden 6 saat giriyorum.bazen 1 saat fazla olabiliyor.Bu yüzden yemekleri az yiyorum.İnternet bağımlılığına karşı veya iştahsızlığa karşı türlü ilaç aldım işe yaramadı.Telkin varmı bu ikisinden birine karşı? |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var uykusuz kalmana sasmadim dogrusu |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var napıyim bağımlılık yaptı bırakamıyorum. |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var Alıntı:
t678 |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var Heheh ben sarhoş gibi yaşıyom zaten saldım çayıra mevlam kayıra oooooooooh |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var amannn bu iyi bir özellik değil bence farkındalığını aç hayata dön |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var aman napcan döncende.byle.Hayatın tadı böle çıkıyo Tavsiye ederim. akın yıldız arkadaş da referans olarak gösteriom |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var valla bende senin gibi diyordum eskiden de dilim yandı o yüzden sana bunları söylüyorum sonrada Keşke deme yani..... |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var ben aslında aşırı zekadan manyadım. o kadar mantıklı düşünüyom ki beynime sığmıyo düşünceler saçma sapan düşünceleri dışarı atıyo beyin otomatik olarak.bunu bilmemde aşırı mantıklı ve zeki olduğumun göstergesidir. dilim yandı derken neyi kasdeddin |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var pişman oldum demek istemiştim o an bu kelime aklıma gelmiş :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 PM. |