![]() |
Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var Uykusuzum yani yatar yatmaz uyuyamıyorum arasıra birşeye odaklanıyoru aynı kelimeyi tekrarlıyorum 4-5 defa aklımda bu meditasyon gibi bişeymi o yüzdenmi rahatça uyuyorum? Bunun için bi telkin varmı acaba Birde iştahsızlık.Günde 13 saat internet kullanıyorum haftasonları .Hafta içi okul var o yüzden 6 saat giriyorum.bazen 1 saat fazla olabiliyor.Bu yüzden yemekleri az yiyorum.İnternet bağımlılığına karşı veya iştahsızlığa karşı türlü ilaç aldım işe yaramadı.Telkin varmı bu ikisinden birine karşı? |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var uykusuz kalmana sasmadim dogrusu |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var napıyim bağımlılık yaptı bırakamıyorum. |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var Alıntı:
t678 |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var Heheh ben sarhoş gibi yaşıyom zaten saldım çayıra mevlam kayıra oooooooooh |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var amannn bu iyi bir özellik değil bence farkındalığını aç hayata dön |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var aman napcan döncende.byle.Hayatın tadı böle çıkıyo Tavsiye ederim. akın yıldız arkadaş da referans olarak gösteriom |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var valla bende senin gibi diyordum eskiden de dilim yandı o yüzden sana bunları söylüyorum sonrada Keşke deme yani..... |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var ben aslında aşırı zekadan manyadım. o kadar mantıklı düşünüyom ki beynime sığmıyo düşünceler saçma sapan düşünceleri dışarı atıyo beyin otomatik olarak.bunu bilmemde aşırı mantıklı ve zeki olduğumun göstergesidir. dilim yandı derken neyi kasdeddin |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var pişman oldum demek istemiştim o an bu kelime aklıma gelmiş :) |
Cevap: Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var onu anadım da neyinden BİŞMAN oldum bak gene saçmaladım ZAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Ben zenginim Hepsini tek tek yazdım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:59 PM. |