Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/227118-butun-telkin-muzikleri-tek-sayfada-burada.html)

urgakina 22-10-2009 03:23 PM

Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada

Alıntı:

murat3218 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 542480)
Site sahipleri bence bunları bi kontrol etmeli,mesala kendine güven telkini die başka birşeyler dinlemeyelimde sonra.

evet atakan bey bu konuda bir araştırma yaptınız mı ve bizi aydınlatırmısınız. çok teşekkürler

murat3218 22-10-2009 09:12 PM

Alıntı:

urgakina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 552617)
evet atakan bey bu konuda bir araştırma yaptınız mı ve bizi aydınlatırmısınız. çok teşekkürler

Site sahiplerinin onayından sonra indirmeyi düşünüyorum komple, ilgilenebilirmisiniz acaba ? En azından bi cevap veriniz lütfen.

mnuman 24-10-2009 02:44 PM

Indirdim ama sadece su sesi çıkıyor :)

urgakina 26-10-2009 10:44 PM

Alıntı:

murat3218 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 553951)
Site sahiplerinin onayından sonra indirmeyi düşünüyorum komple, ilgilenebilirmisiniz acaba ? En azından bi cevap veriniz lütfen.

merhaba ben hayatımdeğişti'ye (site yetkilisi arkadaş) özel mesaj atıp sordum ve olumlu cevap aldım. daha önce baktığını ve kendileriyle aynı olduğunu söyledi.bilgi vermek istedim:) ama isterseniz sizde sorabilirsiniz. konuya da kendi bir açıklama yapabilirse herkez daha rahat indirir diye düşünüyorum.

alkan1616 27-10-2009 09:22 AM

merhaba ben aysun alkan bütün telkin müzikleri burda diyorsunuz fakat linki yok.ben mi? göremiyorum anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.

murat3218 27-10-2009 02:27 PM

Alıntı:

urgakina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562408)
merhaba ben hayatımdeğişti'ye (site yetkilisi arkadaş) özel mesaj atıp sordum ve olumlu cevap aldım. daha önce baktığını ve kendileriyle aynı olduğunu söyledi.bilgi vermek istedim:) ama isterseniz sizde sorabilirsiniz. konuya da kendi bir açıklama yapabilirse herkez daha rahat indirir diye düşünüyorum.

Teşekkürler, dediğniz gibi yetkililer bu telkinlerin sitedeki diğer telkinlerle aynı olduğunu açıklarlarsa kimsenin aklında soru işareti kalmaz.

elca 28-10-2009 07:34 PM

bu linklerin hepsi hata veriyo rapidshare kullnarak dosya indirmeyi biliorum
2. adımdan snra yani free user a tıkladıktan snra hata veriyo
ölü link bölümünden bişeyler indirmeye calısmıosam sanırım ilgilenilmesi gereken bi sorun var

beyazmelek55 30-10-2009 03:03 PM

merhaba benim msn adresime sadece ego ve suçluluk telkinleri geldi diğerlerine nasıl ulaşabilirim denedim bi türlü olmuyor.Yetkililerden yardım ve cevap bekliyorum.

NaturaLLowe 30-10-2009 03:33 PM

TeşekkürLer.

unal06 30-10-2009 10:35 PM

bu telkinler çok güzel olmuş teşekkürler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:28 PM.