![]() |
Merhaba, Öncelike bu çalışmanız için çok teşekkürler. 2. alternatifteki 5 linki ayrı ayrı mı yüklememiz gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim.Saatlerdir karmakarışık etmiştim Tüm telkinleri.Umarım başarırım sonunda. |
Alıntı:
|
Hepsinin bir yerde olması gerçekten çok güzel olmuş, emeğinize sağlık. |
arkadaşlar son dosyanın uploadı bitti ama konuyu düzenleyemiyorum. bunun sebebi nedir? bu arada son linki de koyuyorum ALTERNATİF 2 İstiyorsanız bütün müziklerin bulunduğu dosyayı paket halinde indirebilirsiniz. Kod: http://rapidshare.com/files/195966036/Telkin.muzikleri.Up.By.Rambetiko.part1.rar |
rambetiko, çok teşekkürler:) |
Çok teşekkür ederim . . . |
1 yerde toplanması down açısından iyi olmuş..ellerinize sağlık.. |
teşekkürler çalışmalarınız için:) |
Ellerine sağlık repid.de den tek tek indireceğim diye uğraşıyordum. Emeğe saygı.Teşekkürler.25889 |
herşey için teşekkürler bütün güzellikler sizin olsun |
çoklu paketi nasıl kopyalayacağız kısaca anlatırsanız sevinirim |
esenciğim, alıntı yapmak zorunda olmadığın zaman "Hızlı Cevap" butonundan yanıtlarsan seviniriz..Böylece mesajın gereksiz yere uzamamış olur.. Sevgiler..actionsmile |
uyarı için teşekkürler alışkanlık oldu farkına varmadan alıntıya basıyorum tekrar teşekkürler saygılar |
hepsini bir arada görünce gözüm döndü resmen.tıkır tıkır hepsıne sag tıklayıp kaydettım.en son oh bitti çok şükür dedim.şu masaüstünü dosyaya atayım dedim.dedim ve ne göreyim meger butun hepsini html dosyası olarak masaustune kaydetmişim.:( hepsi de rapid adresiymiş meğer...nasıl dasevinmiştim ne güzel butun telkinleri indirdim diye:( ben rapidden indiremiyorum error veriyor...3.alternatif olarak dosya.tc ye upload eden birisi olursa minnettar kalırım... |
Alıntı:
|
şu anda iyki bu siteyle bağlantı içindeyim bilgi ve yardımlarınız için tekrar teşekkürler bu siden çok şey öğrendim mutluyum |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada dosyalar eror veriyor. ne yapmalıyım, yardım eder misiniz? |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada calismalarinizda basarılar diliyorum, |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada bu paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Makinemde orada burada dağınık duran tüm telkinler şimdi bir arada ve düzgün. Teşekkürler. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Çok teşekkür ederim. Çok güzel bir çalışma. Emeğinize sağlık... |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada slm arkadaşlar, rambetiko çok sağol walla süper olmuş.25889ben çok uğraşmıştım şimdi elimin altında.ellerine, emeğine sağlık.süpersin.alk78 iyi günler...actionsmile |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Selam, zahnetiniz için teşekkürler. Sadece new age olanları tek zip dosyasında birleştirip yayınlayabilir misiniz? |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada ben ilk doyayı indirdim ama sonrakinler hata veriyor nne yapmalıyım yardım ederseniz çokk sevinirim... |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada harika bir paylaşım emeğinine sağlık arkadaşım... |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada İŞTE İSTEDİGİM ÇOK TEŞEKÜRLER |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada sağol kardeş eline sağlık bakalım görelim neyler neylerse mevlam güzel eyler. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada merhaba ben aranıza yeni katıldım bana faydalı olacağına çok inanıyorum fakat bişi sormak istiyorum ego ile başlayacağım fakat onunla ilgili müzik türlerinin hepsini dinlemem mi gerekiyor yoksa ego için su sesi dinlemem yeterli olurmu? Şimdiden ilginize teşekkür ederim. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada rapid eror veriyor hiçbişey indiremedim:((((( üstelik eskiden burdan rahatça indirip dinleyebiliyorduk ne oldu onlara arkadaşlar Atakan beyyyyyyyyyy help help |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Merhabalar, sitenizle bugün tanıştım. İlk aşamada gerekli olan ego güçlendirici ve suçluluk duygusunu indirdim. Fakat diğerlerinin hiçbirisini indiremiyorum. Verilen bütün linkler (alternatif linkler dahil) kırık ya da kaybolmuş yani Eror veriyor. Lütfen bu konuda düzeltmeler yapılır ve yeni linkler eklenirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Server değiştiği için tekrar yüklüyorum linklerimizi...O zamana kadar rapidden indirebiliyorsunuz. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada ya ben bi türlü indiremiyorum rapid kullanamıorum:( |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada birileri bana bı klasor olarak atabılırmı? |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada ben rapid kullanamıyorum yani indiremedim yardımcı olur musunuz? |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada bende rapiddekileri indiremiyorumm88a |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Merhaba Mp3 cd leri harika bir hizmet ancak sadece 1 tane indirdikten sonra rafid limitinizi doldurdunuz dedi. diğerlerini indiremedim, bu durumda ne yapabilirim yardımınızı bekliyorum |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Şifre: Messiah_07 merhaba linkleri indirmek için şifre vermişsiniz ama rapid de kullanıcı adı ne olacak ? tam bilgi verirseniz yükleyebileceğiz teşekkürler gracesu |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada teşekkürler ellerinize sağlık... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 AM. |