![]() |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada teşekürler |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada çook teşekkürler..:zpzp: |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada teşekkür ederim :) |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada inanın müzikleri indirecek yeri bir türlü bulamadım,bulduklarım da yata veriyor :( yardım edrseniz sevinirim |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada çok teşekkürler,ama nasıl dinliycez yani 1 hafta ego..bir hafta koruma kalkanı.. şeklinde mi ben 3 4 bölüm indirdim de hangisini ne zaman ve ne kadar süreyle,hangisinden başlayarak dinlemem gerekiyor?teşekkürler |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Bunların sitedeki gerçek telkinler olduğunu nasıl anlayacaz ? |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada teşekürler |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Site sahipleri bence bunları bi kontrol etmeli,mesala kendine güven telkini die başka birşeyler dinlemeyelimde sonra. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada çok teşekkürler, hangileri indireyim diye düşünürken çalışmanızı gördüm harika olmuş ellerinize sağlık... |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada merhaba ben yeni üye oldum.deminden beri mp3leri yüklemeye çalışıyorum.defalarca denedim olmadı.yardım edeseniz sevinirim |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Alıntı:
|
|
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Indirdim ama sadece su sesi çıkıyor :) |
|
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada merhaba ben aysun alkan bütün telkin müzikleri burda diyorsunuz fakat linki yok.ben mi? göremiyorum anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim. |
|
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada bu linklerin hepsi hata veriyo rapidshare kullnarak dosya indirmeyi biliorum 2. adımdan snra yani free user a tıkladıktan snra hata veriyo ölü link bölümünden bişeyler indirmeye calısmıosam sanırım ilgilenilmesi gereken bi sorun var |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada merhaba benim msn adresime sadece ego ve suçluluk telkinleri geldi diğerlerine nasıl ulaşabilirim denedim bi türlü olmuyor.Yetkililerden yardım ve cevap bekliyorum. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada TeşekkürLer. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada bu telkinler çok güzel olmuş teşekkürler.. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada cok teşekkürler |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada cok teşekkür ederim, gercekten böylesi cok iyi oldu, |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Sizi çok seviyoruz.Keşke diğer Ücretli olanlarıda ÜCRETSİZ yapsaydınız özellikle Boy Uzaması - Futbol ve diğer bazıları.Yinede çok teşşekür ederm. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada merhabalar iki gündür dosyaları indirmeye çalışıyorum ama free user olarak indiremiyorum.. This file can only be downloaded by becoming a Premium member diyor.. ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ? premium member olmak dışında :) |
ALTERNATİF 2 yazan en alttaki bölümde bütün telkinleri indirebilirsiniz..Ayrıca birkaç telkin dışında Ego,Suçluluk, Erteleme gibi ilk etapta dinlenecek olan pekçok telkin linki de bu sayfada ayrı ayrı verilmiş ve çalışıyor şu an..Free olarak geri sayımdan sonra bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz..actionsmile |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Linkleri indirirken hata veriyor olmasının sebebi,internet hızının düşüklüğü de olabilir mi? |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Linkler Ölmüşş error hatası veriyor |
|
|
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada elinize sağlık teşekkürler |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada teşekkürler |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Bu sayfayı keşke daha önce görseydim.Linklerin tek bir sayfada olması güzel olmuş |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada ben hepsini indiriyorum ama bir sorum olacak.mp3 playerıma bana gerekli oaln telkinleri atsamve karışık modda dinlesem bir sorun olurmu.yani bir kaç telkini karışık dinlemekten bahsediyorum.teşekkürler |
|
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada teşekkürler ama hata veriyor linkler..indiremedim. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada teşekkürler keşke rapid yerine bu 500 mg demiştiniz netload gibi tek linki kolay sitelerden birinde uploaad edip 2 link halinde sunsaydınız daha kolay olurdu bizler için ama yinede emeğinize sağlık |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada merhabalar emeğiniz için çok teşekkür ederim. ama bu dosyaları artık indiremiyor muyuz? rapid'ten inderemiyorum. ağla2 şu uyarıyı veriyor: ERROR You want to download the following file: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting | 8157 KB This file can only be downloaded by becoming a Premium member There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later. |
|
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Arkadaşlar,Rapid yoğun yükleme dolayısıyle bazen error verebiliyor. O yüzden birkaç kez denemenizde fayda var..Linklerde bir sorun yok.. Zaten üstüste birkaç kez yükleme de yapılamıyor,biraz süre geçtikten sonra yeni yükleme yapılabiliyor.. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada arkadaşlar bu adresten programı indirin sınırsız rapid kullanımı sağlıyor siz atıyorsunuz linkleri o kendisi hallediyor.öyle 90 dakika gibi bekleme filanda yok bittikçe o indirir umarım işinize yarar RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 PM. |