Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/14673-sucluluk-ve-ego-guclendirici-telkinleri-yenilendi.html)

hayatimdegisti 05-10-2009 01:34 AM

Cevap: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi

Alıntı:

aytaçhoca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495632)
ben 6 gündür eski suçluluk telkinin dinliyorum.şimdi yenilenmiş telkini kaç gün dinlemem gerekecek?

Suçluluk ve ego telkinini dinlemenizi öneriyoruz..
Bir hafta dinleyin daha sonra kendine güven topluluk konusma sosyallik gibi telkinleri listenize ekleyiniz...
Ayrica mutluluk ve erken uyanma telkinlerimiz var.Farkı görebilmeniz için onları da öneriyorum.

aytaçhoca 05-10-2009 01:35 AM

yeni suçluluk telkinleri linkleri açılmıyor.

hayatimdegisti 05-10-2009 01:37 AM

Server taşindiği için linkleri iptal oldu.Tekrar yüklenecekler.

aytaçhoca 05-10-2009 01:39 AM

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...

aytaçhoca 05-10-2009 01:42 AM

atakan abi ben telkinleri dinlerken sadece doğa versiyonlarını dinleyebilir miyim?bunları kısık sesle dinlerken farklı müzikleri de dinlememde sakınca var mı?

yeni bir hayat 05-10-2009 01:08 PM

Alıntı:

aytaçhoca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495640)
atakan abi ben telkinleri dinlerken sadece doğa versiyonlarını dinleyebilir miyim?bunları kısık sesle dinlerken farklı müzikleri de dinlememde sakınca var mı?

Telkinlerin doğa versiyonlarını kısık sesle dinlerken,farklı müzik de dinleyebilirsiniz..actionsmile

myavuz6 14-10-2009 10:05 AM

Teşekkür ederim, şimdi bu telkinlerden başlıyorum, mp3 leri sürekli dinleyeceğim metinleri 1 defa okuyacağım. 2 adet mp3 var ardı ardına dinlemem ile 10 gün birini 10 gün diğerini dinlemem arasında fark varmı?

yeni bir hayat 14-10-2009 12:33 PM

Alıntı:

myavuz6 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528918)
Teşekkür ederim, şimdi bu telkinlerden başlıyorum, mp3 leri sürekli dinleyeceğim metinleri 1 defa okuyacağım. 2 adet mp3 var ardı ardına dinlemem ile 10 gün birini 10 gün diğerini dinlemem arasında fark varmı?

myavuz6,10 gün biri 10 gün biri derken ayrı ayrı dinlemeyi mi kastediyorsunuz?
Bu iki telkini,10 günlük süre içersinde birlikte dinlemelisiniz..
1 Ego + 1 Suçluluk veya 2 Ego + 2 suçluluk şeklinde..actionsmile

ismailcorduk 15-10-2009 12:35 PM

üye oldum ama nasıl faydalanacağımı çözemedim

nazendem 15-10-2009 01:07 PM

Forum kısmından öncelikle ego ve suçluluk mp3 leri indirilecek.En az iki hafta süreyle hergün düzenli olarak 8- 10 saat dinlenecek.sonra istediğin mp3 listeye eklenebilecek.Bu arada sitedeki eşsiz bilgi arşivinden sonuna kadar yararlanılacak .Bukadar:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 PM.