![]() |
Cevap: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi Alıntı:
Bir hafta dinleyin daha sonra kendine güven topluluk konusma sosyallik gibi telkinleri listenize ekleyiniz... Ayrica mutluluk ve erken uyanma telkinlerimiz var.Farkı görebilmeniz için onları da öneriyorum. |
Cevap: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi yeni suçluluk telkinleri linkleri açılmıyor. |
Cevap: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi Server taşindiği için linkleri iptal oldu.Tekrar yüklenecekler. |
Cevap: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler... |
Cevap: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi atakan abi ben telkinleri dinlerken sadece doğa versiyonlarını dinleyebilir miyim?bunları kısık sesle dinlerken farklı müzikleri de dinlememde sakınca var mı? |
|
Cevap: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi Teşekkür ederim, şimdi bu telkinlerden başlıyorum, mp3 leri sürekli dinleyeceğim metinleri 1 defa okuyacağım. 2 adet mp3 var ardı ardına dinlemem ile 10 gün birini 10 gün diğerini dinlemem arasında fark varmı? |
Bu iki telkini,10 günlük süre içersinde birlikte dinlemelisiniz.. 1 Ego + 1 Suçluluk veya 2 Ego + 2 suçluluk şeklinde..actionsmile |
Cevap: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi üye oldum ama nasıl faydalanacağımı çözemedim |
Cevap: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi Forum kısmından öncelikle ego ve suçluluk mp3 leri indirilecek.En az iki hafta süreyle hergün düzenli olarak 8- 10 saat dinlenecek.sonra istediğin mp3 listeye eklenebilecek.Bu arada sitedeki eşsiz bilgi arşivinden sonuna kadar yararlanılacak .Bukadar:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 PM. |