![]() |
Ynt: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi Sevgili Atakan Bey , Telkınlerı nıhayet ct. gunu ındırebıldım.ego21.31 dak. suçluluk 11.29 dakıka doğa versıyonlu.Sanırım doğru telkınleri indirmışımdır.sağlık çok teşekkürler duyarlılığınız için .İlk gun bıkaç saat mıdem bulandı ama sonrasında çok ıyı gıdıyor.Ego güçlendırmenın içeriğinde bikaç tane olumsuz cümle var eh... o kadar da olsun dedığınızı duyar gıbıyım . smiliyface Bu telkınler daha oncekı ego ve suçluluk telkınlerınden epey uzun.Mutluluk telkini ekledıği nızi yazmışsınız.Umarım mutluluk hep içimizde olur. Diğer telkınlerın de yenı versıyonlarını yapacak mısınız ?Eğer yaparsanız biz bazı takıntılı üyelerinizi çok sevindirmiş olursunuz .sevgiyle kalın.. |
yahu nasıl indireceğime dair hiçbir bilgi yok lütfen birz ayrıntılı olarak anlatırmısınız |
ya ben indirdim ama winamp dosyası olarak inmedi, dolayısıyla enque in winamp diye bi seçenek de yok, tek tek çalıyorum?? nasıl olacak?? |
Sevgili Yasal06. Telkinler winamp olarak indirilemiyor zaten.Winrar öntanımlı olarak iniyor. Misal ben windows media player dan dinliyorum telkinlerimi.Arka arkaya atıyorum sabah ve gece yatana kadar çalıp duruyor. Sende winamp a arka arkaya atabilirsin.Bu şekilde dinleyebilirsin. Sevgiler. |
ATAKAN BEY link nerde bulamiyorum bir turlü yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
Genelde her telkin konusunda ilk sayfada yer alıyor linkler. Alıntı yaptığım mesajdan da linklere tıklayarak indirebilirsiniz. Sevgiler. |
Değerli Atakan Abi bu koşulsuz ve devamlı paylaşımlarınızdan dolayı çok teşekkürler. İnşallah herşey herkesin gönlünce olur ve siz bu yolda bizlere yol gösteriyorsunuz çok sağolun. Selamlar, sevgiyle kalın. |
çok teşekkürler |
linkler vermiş olduğunuz linkten her iki telkinde yüklenebiliyor... çok tşk ediyorum.. darısı diğerlerinin başına |
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:22 AM. |