Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   gerçekten işe yarıyor mu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/14468-gercekten-ise-yariyor-mu.html)

ShekilCocuk1 05-11-2008 05:32 PM

gerçekten işe yarıyor mu?

ben hep bunu merak ettim yani dinliyoruz ve değişik mi hissediyoruz??

ÖZLEMBOZ 05-11-2008 05:51 PM

Ynt: gerçekten işe yarıyor mu?

ben de ilk duyduğumda tereddütte kalmıştım. ilk gün 8 saat dinledim. çok şiddetli başağrım oldu.siteye biraz daha göz atınca normal ve geçici bir durum olduğunu öğrendim.vücudum tepki veriyorsa demekki etki ediyor diye düşündüm.

kişiden kişiye farklılık gösteriyor etkileri. neler hissedildiği ne gibi değişiklikler olduğu zaten bir çok yerde farklı görüşlerle belirtilmiş.

şahsen ben hiç müzik dinlemeyen biri olarak sabah 9,00 akşam 22,00 aralıksız dinliyorum.çevremdeki insanlara da tavsiye ediyorum. aaa tabi herkese değil bunu algılayabilecek kapasitede olduğunu düşündüğüm kişilere dl67

dinle ve sendeki değişimleri hiset. dediğim gibi bu herkeste farklı gelişmeler gösteriyor. işin en güzel yanı bu gelişmeleri kendinde her geçen gün keşfetmek..

xxy 07-11-2008 04:59 PM

ben bir kaç gündür dinliyorum.Ama yani nasıl 8 saat ayırabilirim bilemiyorum. Müzikler bir süreden sonra sıkıyor adamı. Uyurken dinlesem acaba işe yayarmı diye düşündüm.Ama müziğin sesinin düşük seviyede olmasına rağmen uyutmadı.Yani uyutmadı derken tam olarak dalamadım.Uyku ve uyanıklık arasında kaldım.
2 gündür üzerimde bir ağırlık var sürekli dinlenme ihtiyacı duyuyorum.Ayrıca iştahım beni rahatsız edecek derecede arttı.Karnım tıka basa dolu olmasına rağmen sürekli birşeyler yemek istiyorum.Bunların bu hadta 8 yazılım vardı, o yüzden mi(özellikle yorgunluğun) yoksa işe yaradığı için mi olduğunu nasıl anlayabilrim??

çiçeğim 07-11-2008 05:07 PM

Merhabalar xxy hoşgeldin yanımıza hismiley,buradaki birçok kişiye yaradığı açık ve net forumun başını incelediysen eğer, ne kadar yararlı olduğunu yazılımlardan ve etkilerinden anlayacaksın,telkinlerin script içerikleri ve telkin sonrası etkileri bölümünü de okursan sana daha bi yardımcı olacaktır super,bu arada telkinlerin farklı versiyonlarını dinlemeye çalış yani anlatmak istediğim hangi versiyonu sıkıyorsa onu bırak diğer versiyonlardan dinle seçeneğin çok nasılsa onayi Sağlık ve ışıkla kal actionsmile

kalkandelen 17-11-2008 08:45 PM

yu89
telkinler işe yarıyormu evet sormak lazım osmanlı imparatorluğu acaba mehteri telkin olarak kullanmadımı ve o mehter kaç yüz yıl orduyu ayakta tuttu....

alestason 17-11-2008 09:01 PM

bende 10 gündür dinliyorum(belki çok yeni biliyorum ttli3 ) telkinleri ve bir kaç gün dinledikten sonra kendimi gerçekten çok mutlu hisettiğimi fark ettim.bunun sebebi belkide hiç tereddüt etmedim acaba işe yararmı gerçekten demeden dinledim. ama emininm tereddüt edilsede dinledikten sonra gerçekten işe yarayacağına eminim.

eddielee 26-11-2008 03:55 PM

Görücez bakalım yine bu başlık altında düşüncelerimi yazarım.
Benim korkum Topluluk Önünde Konuşmayla ilgili Klasik tarzda dinliyorum.
1 Hafta sonra nasıl değişimler olucak görücez. hismiley art56art56

yeni bir hayat 26-11-2008 04:17 PM

Merhaba eddielee; hismiley

Aramıza hoşgeldin... vien1

Telkinlere öncelikle "ego güçlendirici" ve "suçluluk duyguları" telkinleri ile başlamamız tavsiye ediliyor..Yaklaşık 15 gün dinledikten sonra diğer telkinlere geçiyoruz.Yani, topluluk önünde konuşma telkinini bu süreçten sonra eklersen daha etkili olur..

Sevgiler.. actionsmile

serpil22 26-11-2008 04:22 PM

Değişimlerini paylaşırsan seviniriz ediilee neseli56 neseli56

peyker 02-01-2009 02:53 PM

merhaba,

ben de bu başlık altında düşüncelerimi paylaşmak isterim:

üye olduğum son 5 gündür siteyi ve yazılanları okuyor, anlamaya çalışıyorum.. hayatıma yeni bir kaldıraç ararken, "tesadüfen" keşfettim bu siteyi ve çok ilgimi çekti.. ama bir yandan da "acaba"lar devamlı beynimde dönüp duruyor! özellikle "müzik sesinin altına gizlenmiş ve duyamadığımız ama var olduğunu saydığımız telkinlerin güvenilirliği" konusunu bir türlü 'es' geçemiyorum!!! diğer yandan inanmak ve güvenmeyi çok istiyorum ve biliyorum ki bunun tek yolu denemek..

beklediğim etkiyi gördüm; "ne âlâ" derim,
etki falan olmadı; "kısmet" derim,
ama beklentinin tersine bir etkilenme söz konusu olursa o zaman "beynimizi reset'lemek adına ne yapmalı?"
diye düşünmeden duramıyorum :((

'müziklerin altına gizlenmiş ve duyamadığımız telkinler' için de aklıma gelen ilk şey ise "KRAL ÇIPLAK" hikâyesi olmuştu... umarım kral çıplak değildir ve hiçbir emek zâyi olmaz..

teşekkürlerimle...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 AM.